icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

petula22
3. lis 2010

@tinara23 Už 3 roky, měla jsem problém se štítnou žlázou, to se mi ted spravilo, tak nám v CARu řekli, že to máme ještě zkoušet přirozenou cestou a v lednu jdu ještě na laparoskopii, jestli mám průchodné vejcovody. A jak dlouho se snažíte vy? Určitě jsi to někde už psala, ale at se nemusím vracet 🙂. Jinak mám fakt zkušenost, že nemá cenu dělat ty testy u svého doktora,v CARu si to stejně pak vše dělají znovu sami. Počítej s tím, že nejdřív pošlou partnera na spermiogram, vezmou ti krev v 2.den MS na hormony a pohlavní choroby, taky dělají testy na protilátky na spermie, pak půjdeš na stěry a měření vajíček. Je toho docela dost. Nevím, jak u vás, ale u nás jsou tyto testy zdarma.

tinara23
3. lis 2010

@petula22 no my sa nesnažíme tak dlho v porovnaní s tebou, iba tak cez osem mesiacov. Ale ja hlavne kvôli veku už nechcem čakať dlho. A vlastne od pôrodu dcéry a to je už 17 rokov neužívam žiadnu HAK a nič sa neudialo a preto ktovie ako na tom sme. Manžela toho som už konečne zlomila, že pôjde, tak už len sa objednať. Neviem čo je u nas spoplatnené, ale snaď to nie je také hrozné. Človek by neveril kolko je dôvodou, že sa nedarí a štítna žlaza by ma teda nenapadla. Tak budem držať palce, nech nebude potrebná laparoskop. 🙂

veronicka33
3. lis 2010

ako je to možné že u niekoho ten clostil zaberie aj na druhý krát a u mňa zase nič?včera som bola na folikul a dr povedal že ovu prebehla,ale aj tak neviem je nejaký divný,najprv mi povie v piatok že to je na cystu a včera že ovu prebehla ☹ ked sa opýam či je nejaký problém? tak že nie môžem si asi vybrať 😒

petula22
3. lis 2010

@tinara23 Tak to se objednej at něco dělají 🙂. Budu držet palce. Zkus i nějaké vitamíny a bylinky, těm já docela věřím. Přímo v CARu mi řekli, že nějaký ženský čaj mám pít. Hlavně aby tam byl kontryhel, u vás se to myslím jmenuje alchemilka nebo tak nějak podobně 🙂.

petula22
3. lis 2010

@veronicka33 Třeba potřebuješ větší dávkování? Ale to by měl poradit doktor....

zuzana36
3. lis 2010

ahojte dievcata, myslim, ze som si tiez davnejsie tu s vami pisala, alebo teda sem. aj ja som brala clostik a hned na prvy krat sa nam podarilo otehotniet, ale v 3 mesiaci sme o babo prisli. pockali sme na prvu ms a zaciname znovu. dobrala som clostik a ovu by mala byt cez vikend, tak chcem verit, ze sa to podari a ze to bude uspesne.
mne clostik nic zle nerobi, ani neviem, ze som ho brala, teda akurat viac jem sladke a bolieva ma hlava.tiez pijem alchemilku a jem kyselinu litovu. o babo sa snazime 2 roky a ak sa nezadari, tak uz skusame iba do konca tohto roka. co mi je luto ,ale tiez uz mame svoj vek

amisa
3. lis 2010

@zuzana36 drzim palceky zuzi.. a co ty vies mozno sa zadari ked to uz ani nebudete chciet

zuzana36
3. lis 2010

😅 ze by?

veronicka33
4. lis 2010

@zuzana36 mne sa zdá som z toho clostilu pribrala,lebo vážim viac a brucho mám ako v tretom mesiaci,ja tiež beriem kyseliu lis,pijem gravozen čaj a aj alchemilku a stále nič už 14mesiacov sa snažíme ☹ a Zuzi prečo iba do konca roka? 😒

katka.he
4. lis 2010

dobre rano dievcata, prepacte ze vam vstupujem do temy...mozem sa len opytat.. brala som clostilbegyt od 3dc-7dc... dnes som 9 dc a stale spinim.... len sa chcem opytat ci je to normalne a ci s tym nemate nahodou skusenosti... dakujem

veronicka33
4. lis 2010

@petula22 ja tiež pijem alchemilku a gravozen to je na plodnosť,ale aj kyselinu beriem a už som tolko vitamínov pojedla za ten rok že až a ten clostil no neviem zdá sa mi že stoho priberám 😒 jem viac sladké a tiež ma bolí občas hlava ☹

veronicka33
4. lis 2010

@katka.he ahoj ja som ho tiež brala presne ako ty,ale ja som nešpinila tak ti neviem poradiť,ale nemal by to byt problém 😒 asi možno že ti niektorá odpovie na to a ked nie tak sa opýtaj potom najbližšie dr,a chodíš aj na folikulometriu?

katka.he
4. lis 2010

@veronicka33 ano idem prave teraz v piatok, tak uvidim co mi povie lekar.. ja som bola aj na 3 den na HP ..vysledky boli v poriadku, tak neviem teraz ci je to normalne alebo nie... 😨

katka.he
4. lis 2010

@veronicka33 a inac veronika..aj ja mam ten pocit velkeho naduteho bruska ako keby som uz bola v tretom mesiac a taktiez ma bolela hlava a taktiez ma pobolievalo v podbrusku...

petula22
4. lis 2010

@veronicka33 Já jsem z něj taky přibrala. Já mám ještě bylinné kapky Gynex, když už to nezabere na otěhotnění, tak budu aspon zdravá. Jinak mi v CARu doporučili cvičení podle L. Mojžíšové, takže jdu pbjednat knížku.

petula22
4. lis 2010

@katka.he To bříško budeš mít nafouknuté, protože Clostík ti způsobil, že máš víc vajíček...

veronicka33
4. lis 2010

@katka.he a ako dlho sa snažíte?ja idem dnes ešte na štítnu žlazu,lebo aj z toho sa priberá a tiež može byť problém vtom že nemôžem otehotnieť,pri prvej dcerke nám to trvalo skoro 2roky a teraz to možno zase tak bude ☹

katka.he
4. lis 2010

@petula22 ..tak dufajme, ze zaposobil len tak ako mal v dobrom slova zmysle.... 🙂

katka.he
4. lis 2010

@veronicka33 my sa snazime viac ako 3 roky a vraj aj hormony na stitnu mam v poriadku...ale to mi robili pred rokom...mozno mi ich budu znova robit neviem...

veronicka33
4. lis 2010

@katka.he no tak to je už dosť dlhá doba,a manžel bol na spermiograme?lebo nemusí byť nejaká chyba iba v tebe 😖

petula22
4. lis 2010

@veronicka33 Já se štítnou léčím už 12 let a právě až v CARu mi řekli, že mám hodnoty , které vylučují těhotenství. Takže jsme to ted upravovali a už by to mělo jít, tak uvidíme.
@katka.he My se snažíme též přes 3 roky.

katka.he
4. lis 2010

@veronicka33 mas IP 🙂

katka.he
4. lis 2010

@petula22 tak ti prajem nech sa vam to co najskor zadari 🙂

veronicka33
4. lis 2010

@petula22 no dúfam že budú dobré správy mám ju na 10%zväčšenú že vraj a bola som na odber a dnes idem ku dr pre výsledky a čo dalej neviem ☹

petula22
4. lis 2010

@veronicka33 Ono se to dá naštěstí dobře upravit, není to takový problém, hlavně že se s tím začne něco dělat. Holky psaly, že hned, jak jim upravili hladinu hormonů na štítné žláze, tak otěhotněly.

petula22
4. lis 2010

@katka.he Tobě též. Já jdu ještě na laparku, aby se ujistili, že není problém ještě jinde. Vy už máte nějaká vyšetření?

katka.he
4. lis 2010

@petula22 ano mame uz vysetrenia za sebou..mozno aj takmer vsetky...u nas prichadza do uvahy iba IVF

petula22
4. lis 2010

@katka.he je to hrozný, když vám řeknou, že je vše v pořádku a ono nic, my jsme na tom stejně, já už tomu přirozenému těhotenství taky nevěřím. Docela i mě překvapilo, když nám ted řekli, že to máme zkoušet pořád přirozeně, už je mi taky docela dost, ale prý mám dobrou zásobu vajíček, takže věk řešit nemám...

tinara23
4. lis 2010

@ituka37 takže urobila som ten test pre istotu, ale je negatívny
@petula22 objednala som sa do CARu, 24.11. mám termín, zatial budem platiť iba za manželov sperm. 16 eur.

petula22
4. lis 2010

@tinara23 Už se to začne hýbat 😵 . No, u nás se spermiogram neplatí.... a to jsem si myslela, že jste na tom na Slovensku líp než my 😝 . Tady v Čechách to jde z kopce...