Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Hezké skoro poledne 🙂
Opět krásně svítí, ale u nás duní ještě větší vichr než včera, ani prádlo nemůžu mít venku, protože se jen omotává kolem šňůr 😠
Šárko, tak jste včera měli krásný den a ještě vyšlo počasí, co víc si přát. My taky byli celé odpoledne až do večera venku a chodili jsme pěšky, takže i my jsme večer usnuli jako miminka, akorát s tím rozdílem, že jsme si zlobení nechali na ráno, protože jsme ulehli a byli oba dva okamžitě tuhý 😀
Užijte si krásnou neděli 🙂
Leni tady je taky pěknej fičák mám prádlo na balkoně a čekám kdy zmizí 😠 jdeme se teď projít snad neodlítneme 😀
Ahojte baby,ako sa mate? Leni ako si na tom nestiham tu vsetko citat. Ja cakam na tu laparku a ty ako?co je nove?
Ahoj kočky, tak jsem opět zde. Venku se zatáhlo, je tam hrozná zima a tak jsme si doma zatopili, uvaříme si nějaký dobrý čajík a děláme hezký podvečer.
Šárko, doufám, že jste neodlítli 😉
Carmenuska, já čekám v pondělí-úterý ovulku a pak nastanou dlouhé 2 týdny čekání, jak to asi dopadne. Už máš termín na laparku? Mrzí mě, že se tomu nakonec nevyhneš ☹ .
No vidíš Šári a ještě jí máš zadarmičko 😀
Já jsem se pustila do přebírání bot, některé mi už několik let je líto vyhodit a přitom je nenosím, takže dneska už fakt půjdou, protože se všude pletou a stejně už je v životě nevezmu na nohy.
ahojte kocky tak vam tam svieti slniecko a nam cely den poprcha ☹ sedime cely den doma akurat som zacala varit a snad vecer pojdeme aspon dakam na prchadzku ak prestane.
v utorok mam to sono ale akosy nemam dobry pocit z toho.ani vajecniky ma nebolia a uz nemam ani ziadny hlien 😒 teplota mi beha hore dole ako sa jej zachce.tento cyklus mam riadne rozbity
je to na 100/ iste,ze ten Clost stimuluje vejecniky?
ahoj clostilky 😉
dlho som nebola u vás,čo tu nové? 😕
ja akurát končím s mrchou,takže zasa nič z toho...
ahojte clostilky 😉
my sme tiez dnes vybehli von, ale ked zaslo slniecko za mrak, hrooozne sa ochladilo, tak sme to zabalili a rychlo do teplucka domov 🙂
mariettka,
a pokracujes znovu s clostikom?
moa,
clostil je naozaj na stimulaciu funkcie vajecnikov, podporuje rast a pocet folikulov.
moa brala jsem ho od 3dne MC ráno a večer po dobu 5dnů a ovu jsem měla od 12dne to mi dělali IUI
ahojte
takze foliky mam 20mm a 22mm, sliznica 7mm, dnes vecer o 21,00 picham pregnyl a v utorok o 9,00 IUI ...
tak tehulky nase plut plut plut plut a este raz plut na mna poriadne vela virusov
lenka som zvedava zajtra na teba
papus dakujem ... uvidime, len aby nepraskli foliky skor aby to pekne vydrzali do utorka rana
papus dakujem ... no musi musi ... uz som nasrata a vytocena do maxima, dost bolo trapenia skratka to tentokrat musi vyjst a basta
manerka,teraz sme dali pauzu a len duphaston,lebo nemám manžela doma...A ked dojde,tak mi zasa vychádza mrcha,takže snaženie sa odkladá na neurčito...Ale minimálne pojde potom na spg,už ma serie,že sa tomu tak bráni 😠 Objednám ho a bud tam pojde dobrovolne alebo aj nasilu,nech vieme na čom sme 😉
a tebe sa ako darí?To budete mat akurát Vianočný darček ako sa tak dívam... 😉 Velmi držím palce,aby všetko išlo dobre a aby ste to úspešne dobojovali....Ty si brala tiež clostil?
ahojte babulky... 🙂
marietka...furt som sem chodila šmírovať, čo je u teba nové.....tá mrcha ma mrzí, tak som verila, že oznámiš //
ty si mala aj pregnyl???
aj ja som začala tento cyklus s clostilom... 😉
mariettka,
hej vyzera to na taky maly-velky vianocny darcek 😵 Tak si len zaklopat na drevo, nech vsetko dobre dopadne .
A ano, brala som clostil 2.cykly - v tom druhom sa zadarilo, aj ked Dr hovoril, ze ovu nebola 😅

Krásné sluníčkové den všem clostilkám 🙂
Já jsem po včerejším výletě v noci vytuhla jak miminko 😉 ,ale ještě před tím jsme s miláčkem zlobili 😀 byli jsme na Řípu vyšlápli jsme až nahoru 😝 byla tam i pouť tak tam bylo lidí jako smetí až až až moc 😒 Hezkou neděli všem 🙂