icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

kamillka100
10. únor 2011

@sysinek ked mas viacej, tak to je len plus, ja som nikdy nemala viacej, stale iba jeden velky, cim viac, tym vyssia sanca, super, drzim palceky a ovulku si mala kedy? mozem sa ta opytat ako vam kazala skusat,myslim ci den vopred a v den ovulky, lebo moj dr. nam kazal tak a obavam sa ci to staci

sysinek
10. únor 2011

@kamillka100
no v podstate...nam kazala od minuleho wk az do konca tyzdna, kazdy druhy den...a v pondelok kontrola...

lifinka
10. únor 2011

@kamillka100 co graf?

veronicka33
10. únor 2011

Dobrý podvečer dievčatá 🙂 ako sa máme? 🙂 ste tu nektorá? 😉

kamillka100
10. únor 2011

@lifinka ahoj graf je cudny, ale to bude tou chripkou, tak graf nemozem brat do uvahy ☹ , no som velmi zvedava, na druhy tyzden testnem a uvdime

veronicka33
11. únor 2011

Dobré ránko 🙂 kde ste všetky?dnes je vonku také škaredé počasie 😒 nič sa mi nechce,ale nás tu riadne pribúda 😀 keby aj tehulky tak pribúdali ako snažilky 🙂

leeena_4
11. únor 2011

Ahoj hoky, dlouho jsem tu nebyla - naordinovala jsem si duševní klid od koníka i od snažilkování. Přestala jsem měřit BT a ovutestů jsem se zatím ani nedotkla a je mi krásně! je to hrozně osvobozující pocit a mám takové indicie, že i mažovi se tenhle postup víc líbí 😝 😵 😀 . Jinak jdu dneska na uzt, tak jsem zvědavá a moc si přeju, aby tam ty vajíčka byly. Tenhle cyklus mě ani moc nebolí vaječníky, tak bojím bojím. Vyšší dávka clostilu už by ze mě udělala saň - jsem hrozně vzteklá a protivná z těch hormonů 😀

leeena_4
11. únor 2011

co je tady vůbec nového?

puckal
11. únor 2011

Ahojky, tak mě včera pěkně vyždímaly. Ptala jsem se kvůli možnému těhu, prý by na to přišli a do týdne zavolali, ale do té doby to budu vědět i já. Uvidíme do pondělí. Dnes mám poslední orgametril, a do pondělí bych to teoreticky měla dostat, když ne, tak udělám tt. Jinak můj graf : http://www.fertilityfriend.com/home/3346d9

puckal
11. únor 2011

@leeena_4 jdeš na to dobře. Doufám, že Dr. něco uvidí. Já měřit budu protože k Dr. nejdu. Včera jsem ve městě sehnala supr akci na ovu testy, sice expirujou za 2 měíce, ale 5 ks sleva ze 400 na 50,-, tak to do té doby určo spotřebuju.

leeena_4
11. únor 2011

@puckal já jsem taky měřila a testila první měsíc s clostíkem, jinak bych se nic nedověděla 😉 Grafík máš hezký, jen ať teplota neklesne a mrcha nepřijde 😉 😵 Ovutesty jsou za super cenu 😉

vera_j
11. únor 2011

dobré ráno holky....puckal krásný graf, skoro výstavní...tak se těším na pondělí co nám napíšeš 🙂 ...jinak já měřím, testím...zatím negativní a to jsem dnes 16DC a když jsem byla 12DC, tak měl 14mm...tak nevím ☹ ...jo a 22.2. jde manžel na spermio...prý se už nemůže dočkat 😀 😀 😀

leeena_4
11. únor 2011

@vera_j ahoj kočko, folík roste o 2mm denně a praská cca při 21mm, takže ještě den, dva máš čas 😉

zuzka1.
11. únor 2011

dobre ranko,
@leeena_4 najlepsi pristup, chlapov to nici podla mna, ja odkedy mam mrchu,mm sa ukludnil😀nie zeby nechcel druhe, aby ste si nemysleli, ale pocuval 2 tyzdne alebo tri stale to iste.
uz to robit nebudem, takto nam je lepsie.

inak vonku prsi, poobede si idem k dr po clostik, skocime na kafco, nakupy aj s drobcom.

zuzka1.
11. únor 2011

@puckal waaa drzim place nech ta mrcha hnusna nedoleze a vylezu dve ciarky 😉

puckal
11. únor 2011

@vera_j myslím si že Ovu bude každou chvíli 🙂 Pošli grafík.

puckal
11. únor 2011

@zuzka1. díky, ale radči nedoufám, je to první s clostíkem, tak se spíš zadaří někdy déle. Ale naději nestrácím, ale nechci testit zbytečně.

kamillka100
11. únor 2011

@leeena_4 ahoj, no mne rastol 2,5mm za den, neviem od coho to zalezi, kazdna sme ina a inac drzim palceky, nech tam najde aspon 2-3 folikuli, nech bude vyssia sanca, aj mna tento mesiac nejako neboleli vajecniky a folikul som mala 😉

leeena_4
11. únor 2011

@zuzka1. já jsem taky minulý cyklus moc tlačila na pilu a začínalo to zavánět povinným sexem, tak jsem hodila zpátečku a je to zase moc fajn 😵

vera_j
11. únor 2011

@leeena_4 ... děkuji za info, uvidím, jak to bude o víkendu..ale už to pobolívá, tak snad to je dobré znamení....a také mám na tebe dotaz, stačí, když se měřím 8 minut s obyčejným rtuťovým teploměrem?..nebo to chce alespoň 10....každá minuta dobrá 😀

leeena_4
11. únor 2011

@kamillka100 ahá, to jsem nevěděla a díky beruško za pozitivní zprávy, to jsem potřebovala slyšet 😵

leeena_4
11. únor 2011

@vera_j 8 stačí. Já měřila 5 a když jsem to zkoušela dýl, tak rtuť už stejně nevylezla 🙂 hlavní je měřit pořád stejně dlouho, ale 5 minut je ok 😉

vera_j
11. únor 2011

@puckal ..já bych ho sem dala, ale nevím jak ☹

zuzka1.
11. únor 2011

@leeena_4 ze? mna ten sex ptoom nebavi, ked na to tlacime. Stratila sa normlane tento mesiac ta spontannost, a to ja nerada, tak sme spat v starych kolajach 😵 😵

vera_j
11. únor 2011

@puckal ..a máš testy jakou značku a s citlivostí 10 nebo 25?

puckal
11. únor 2011

@vera_j a máš ho na FF?

puckal
11. únor 2011

@vera_j - mám doma 10ku jednu mamatest, a potom klasiky mamatest. Ty 10ky už nemůžu nikde sehnat.

leeena_4
11. únor 2011

@zuzka1. přesně mi mluvíš z duše, neba mě to a ani manžu, a je to divné, když se přemáháme. Takhle je to lepší 😵

vera_j
11. únor 2011

@puckal ...myslela jsem ovulační...né těhotenské

vera_j
11. únor 2011

@puckal jojo na FF