icon

Má 6 let a ještě ho kojím. Co mám dělat?

20. lis 2019

Ach jo holky mám 6 letého syna a ještě pořád ho musím kojit poprvé jsem ho zkusila odstavit ve 3 letech a prostě hrůza malej pořád brečel že chce prso. Tak jsem ho ještě pořád kojila no a teď ma 6let a pořád ho musím kojit vyškozela jsem úplně pořád ale níc nezabírá nejhorší je že pokaždé když ho zkouším odstavit odmítá všechno jídlo. Ve škole se mu za to i vysmívají a on je potom smutný ale stejně chce abych ho kojila. Prosím pomoc
Ps píšu anonymně protože že se zato celkem stydím
P

Strana
z4
viridie
20. lis 2019

Ahoj.Moje rada zní-být nekompromisní a prostě nedat i přes protesty.Mam 2 děti- říct NE je pro mne někdy dost výzva,takže chápu.Kojeni je prostě zvláštní/magická věc,ale myslím,že Tvůj syn už je nakojen až až.Ať jede a tatínkem někam na víkend/nebo ty a ukončit to.Láskyplně, leč asertivně a necouvnout.Držím palce 🍀

autor
20. lis 2019

@viridie problém je v tom že když ho odmítám kojit odmítá všechno jídlo jednou se mi stalo že týden nic nesnedl tak jsem ho musila zase začít kojit 🙁

journals
20. lis 2019

Hele to je for, ze jo?

autor
20. lis 2019

@journals ne není to for, takový komentáře si děj někam ten kdo takový problém nikdy neměl to nepochopí

journals
20. lis 2019

No... preju ti abys tady vubec nekoho, kdo ma problem odstavit sestilete dite nasla... jinak asi zustanes nepochopena. Sorry, ale nechapu zes to nechala zajit tak daleko, ze se mu za to smeji deti ve skole!
Rada? Odjed na tyden. Nekompromisne nech dite otci a nepatrej. Vsak on ho hlad donuti. Snad ho nechces kojit do 15! Nenech se vydirat a udelej radikalni krok

autor
20. lis 2019

@journals otec mu před 2 roky zemřel 😪 ja s rodinou moc nevycházím a kamarádky by mi ho na týden nepohlidaji

journals
20. lis 2019

V tom pripade rolak a tyden nesvlikat. Jako jestli to fakt neni vtip, tak jedina rada je byt tvrda a nepovolit.

autor
20. lis 2019

@journals problém je právem v tom že ja nemám takovou povahu a bolí mně jako matku ho vidět brečet když ho odmítám kojit a bolí mně i to že se mu vysmívají

journals
20. lis 2019

V tom pripade se mu budou smat do maturity. Tohle nemuze byt realny pribeh 🤦🏻‍♀️😂

autor
20. lis 2019

@journals jak už jsem psala takový názory si děj někam! Ono se to mluví ale já bych chtěla vidět tebe na mém místě a s mojí povahou

journals
20. lis 2019

Ja se do tve situace opravdu nedostanu. Tim si muzes byt jista

autor
20. lis 2019

@journals a ty si můžeš být jistá že mně to nezajímá!

journals
20. lis 2019

Radu jsem napsala, jina neni. Nevim co chces slyset jineho 😶

caverina
20. lis 2019

Tak pokud je to pravda tak jsou jen dve moznosti...bud nasilne...i za cenu ze by nemel jist...jednou hlad dostane...nebo kojit porad...a vlastne je tu i treti moznost...navsteva psychologa...

sebestka
20. lis 2019

Jak týden nejedl? To asi ne, to by snad ani nevydržel. A ve škole jí na svačinu co? Neříkej, že jeho veškeré jídlo je jen mateřské mléko.

amoretspes
20. lis 2019

Zajít k psychologovi aby si se synem promluvil zda to není psychicke.

luj89
20. lis 2019

že se kojí 6leté dítě je uplně normální, rozhodně ne běžné, ale normální ano. Samoodstav bývá mezi 2 a 7 lety. Jak často se kojí?Tobě to vadí? Nevím, proč o tom syn mluví ve škole..

caverina
20. lis 2019

@luj89 to je fakt normalni?

luj89
20. lis 2019

@caverina normální ne ve smyslu, že to je norma, běžná věc, ale ve smyslu, že to není nic škodlivého, nemocného, divného.

caverina
20. lis 2019

@luj89 no divne to ale je....kojit skolaka? V dnesni dobe kdy se deti smeji jeden druhemu za kazdy nedostatek,chybu? Ja bych to jakz takz pochopila v dobe valky,hladu...ale ted?

nafuka
20. lis 2019

A co jí ve škole? Nemá to vytrubovat.

jituli84
20. lis 2019

J8 teda koukám, myslela jsem, že tak dlouho kojit ani nejde..

caverina
20. lis 2019

@jituli84 jde...manzelka od bratrance kojila sest let...

jituli84
20. lis 2019

@caverina Však říkám, že koukám...

krtcice
20. lis 2019

Vím o uživatelce která kojí šestileté dítě. Jmenovat ji nebudu, ale spousta by se vás divila o koho jde. Je tay na MK dost aktivní.
Jinak anonymní zakladatelko, pojď k nám do skupiny Dlouhodobé kojení a přirozené odstavování. Tady se dočkáš leda posměchu. Pokud chceš, napiš zprávu, pošlu odkaz na skupinu.

nafuka
20. lis 2019

Já asi tuším, ale jmenovat nebudu.

alcar
20. lis 2019

Psycholog pro tebe i pro syna bude asi ta spravna rada. Kojit 6lete dite opravdu normalni neni a neni normalni ani tvuj postoj k tomu. At si rika kdo chce, co chce...

krtcice
20. lis 2019

@alcar ale to není normální pouze podle tebe. Podle jiných to je ok. Kdo vůbec stanovuje normy co je normální?

journals
20. lis 2019

@krtcice Vím koho myslíš, ale ta se tím spíš chlubí, mi tak přijde...

krtcice
20. lis 2019

@journals tak teď nevím jestli myslíme stejnou 🤔 ta co myslím já to psala právě do skupinky kde věděla že nebude odsuzována...

Strana
z4