Má 6 let a ještě ho kojím. Co mám dělat?
Ach jo holky mám 6 letého syna a ještě pořád ho musím kojit poprvé jsem ho zkusila odstavit ve 3 letech a prostě hrůza malej pořád brečel že chce prso. Tak jsem ho ještě pořád kojila no a teď ma 6let a pořád ho musím kojit vyškozela jsem úplně pořád ale níc nezabírá nejhorší je že pokaždé když ho zkouším odstavit odmítá všechno jídlo. Ve škole se mu za to i vysmívají a on je potom smutný ale stejně chce abych ho kojila. Prosím pomoc
Ps píšu anonymně protože že se zato celkem stydím
P
@viridie problém je v tom že když ho odmítám kojit odmítá všechno jídlo jednou se mi stalo že týden nic nesnedl tak jsem ho musila zase začít kojit 🙁
Hele to je for, ze jo?
@journals ne není to for, takový komentáře si děj někam ten kdo takový problém nikdy neměl to nepochopí
No... preju ti abys tady vubec nekoho, kdo ma problem odstavit sestilete dite nasla... jinak asi zustanes nepochopena. Sorry, ale nechapu zes to nechala zajit tak daleko, ze se mu za to smeji deti ve skole!
Rada? Odjed na tyden. Nekompromisne nech dite otci a nepatrej. Vsak on ho hlad donuti. Snad ho nechces kojit do 15! Nenech se vydirat a udelej radikalni krok
@journals otec mu před 2 roky zemřel 😪 ja s rodinou moc nevycházím a kamarádky by mi ho na týden nepohlidaji
V tom pripade rolak a tyden nesvlikat. Jako jestli to fakt neni vtip, tak jedina rada je byt tvrda a nepovolit.
@journals problém je právem v tom že ja nemám takovou povahu a bolí mně jako matku ho vidět brečet když ho odmítám kojit a bolí mně i to že se mu vysmívají
V tom pripade se mu budou smat do maturity. Tohle nemuze byt realny pribeh 🤦🏻♀️😂
@journals jak už jsem psala takový názory si děj někam! Ono se to mluví ale já bych chtěla vidět tebe na mém místě a s mojí povahou
Ja se do tve situace opravdu nedostanu. Tim si muzes byt jista
@journals a ty si můžeš být jistá že mně to nezajímá!
Radu jsem napsala, jina neni. Nevim co chces slyset jineho 😶
Tak pokud je to pravda tak jsou jen dve moznosti...bud nasilne...i za cenu ze by nemel jist...jednou hlad dostane...nebo kojit porad...a vlastne je tu i treti moznost...navsteva psychologa...
Jak týden nejedl? To asi ne, to by snad ani nevydržel. A ve škole jí na svačinu co? Neříkej, že jeho veškeré jídlo je jen mateřské mléko.
Zajít k psychologovi aby si se synem promluvil zda to není psychicke.
že se kojí 6leté dítě je uplně normální, rozhodně ne běžné, ale normální ano. Samoodstav bývá mezi 2 a 7 lety. Jak často se kojí?Tobě to vadí? Nevím, proč o tom syn mluví ve škole..
A co jí ve škole? Nemá to vytrubovat.
J8 teda koukám, myslela jsem, že tak dlouho kojit ani nejde..
Vím o uživatelce která kojí šestileté dítě. Jmenovat ji nebudu, ale spousta by se vás divila o koho jde. Je tay na MK dost aktivní.
Jinak anonymní zakladatelko, pojď k nám do skupiny Dlouhodobé kojení a přirozené odstavování. Tady se dočkáš leda posměchu. Pokud chceš, napiš zprávu, pošlu odkaz na skupinu.
Já asi tuším, ale jmenovat nebudu.
Psycholog pro tebe i pro syna bude asi ta spravna rada. Kojit 6lete dite opravdu normalni neni a neni normalni ani tvuj postoj k tomu. At si rika kdo chce, co chce...

Ahoj.Moje rada zní-být nekompromisní a prostě nedat i přes protesty.Mam 2 děti- říct NE je pro mne někdy dost výzva,takže chápu.Kojeni je prostě zvláštní/magická věc,ale myslím,že Tvůj syn už je nakojen až až.Ať jede a tatínkem někam na víkend/nebo ty a ukončit to.Láskyplně, leč asertivně a necouvnout.Držím palce 🍀