icon

Má někdo zkušenost se vztahem s Tunisanem?

mmichelle89
18. kvě 2025

Ahoj všichni

Ráda bych věděla,zda je tu nějaká dívka nebo žena která je ve vztahu z Tunisanem. Je možné mi prosím napsat.
Řeším dilema. Děkuju moc všem za napsání

Strana
z2
moudivlacek
18. kvě 2025

Nevím, co konkrétně tě zajímá, ale osobních příběhů o vztahu s Egypťanem, Tunisanem atd. je třeba na youtube nepřeberné množství.

habiba_ketta
18. kvě 2025

Pokud rika, ze je muslim, ale dela veci, ktere ma jako muslim zakazane, tak utecte.

dandaa
18. kvě 2025

Kamarádka měla manžela Tunisana, první roky jak v pohádce, ale ze dne na den zmizel a přestal komunikovat.

berenika39
18. kvě 2025

@mmichelle89 A ty už s ním nějaký vztah máš? Ptám se proto, abychom ti případně poradily.....

mabs
18. kvě 2025

@mmichelle89 znám dvě holky. Jedná měla Tunisana, druhá Egypťana. Oba slibovali hory doly, měli řeči, jak jsou tolerantní a velice brzy začali být manipulativní, nutili je ke stěhování, změně víry, atd. Obě naštěstí utekly.

radecka1
19. kvě 2025

@mmichelle89 Známá si vzala Tunisana. Seznámili se na dovolené, nějaký čas za ním jezdila. Pak se přistěhoval za ní, mají dítě. Vzdělání nic moc, jazyk nic moc, předtím se bavili nic moc angličtinou. Docela se snaží, asi jsou u šťastní, jako člověk je fajn, ale téměř všechno je na ní, uživit rodinu, zařídit. Tak i na tohle je třeba myslet. Já bych to asi takhle nezvládla.

mmichelle89
autor
20. kvě 2025

Mimo jiné by mě zajímalp zda jsou všichni tak stejný. Sliby ale nakonec vždy jak přez kopírák. Je vůbec nějaká česká holka s takovým mužem šťastná?

moudivlacek
20. kvě 2025
@mmichelle89

Mimo jiné by mě zajímalp zda jsou všichni tak stejný. Sliby ale nakonec vždy jak přez kopírák. Je vůbec nějaká česká holka s takovým mužem šťastná?

@mmichelle89 velice miniaturní procento, není to sice vyloženě Tunisan, ale velice pěkný a dlouhodobý vztah s Egypťanem má např. https://www.youtube.com/@lubomiramohamady (nyní žijí v Hurgadě, ale několik let žili i na Slovensku, kde muž normálně pracoval, naučil se trochu slovensky, mají dvě děti), ale je to jeden z mála příběhů se šťastným koncem, ono je také důležité za jakých okolností k seznámení došlo, takové ty letní románky většinou dobře nekončí ...
pokud to řešíš kvůli sobě, byla bych jen sakra hoodně opatrná, hned se nikam nestěhovala a hlavně neposílala peníze (pro chudou maminku, na nový mobil, na zaplacení dluhů, stále stejné písničky) ;) já sama osobně bych do takového vztahu nikdy nešla, pro mě je tak naprosto odlišná kultura, mentalita

veronicka89
20. kvě 2025

Ono zalezi jestli se tito 2 potkaji na vysoke skole pravnicke v londyne , nebo ji on klofne v resortu kde půjčuje vodní banány a ona tam je ba dovolené 🤣

mmichelle89
autor
27. kvě 2025

Potřebuji někoho,kdo aktuálně je v této situaci. Kdo má přítele v Tunisu a dojíždí za ním.
Mám 3 letou známost. Samozřejmě jsme se seznámili v hotelu. Jezdím 3 za rok za ním. Mojí víru neřeší,podle jeho slov je to moje rozhodnutí a moje věc. Otázka zda by byl takový i po svatbě. Po roce mě požádal o ruku. Stále jsme se nevzali. Jsem opatrná. Žije jinak než já. I přez toho že ho miluji nevím co by ukázala budoucnost. Proto opravdu potřebuji někoho,kdo v tom žije a může mi opravdu seriózně poradit.

berenika39
27. kvě 2025
@mmichelle89

Potřebuji někoho,kdo aktuálně je v této situaci. Kdo má přítele v Tunisu a dojíždí za ním.
Mám 3 letou známost. Samozřejmě jsme se seznámili v hotelu. Jezdím 3 za rok za ním. Mojí víru neřeší,podle jeho slov je to moje rozhodnutí a moje věc. Otázka zda by byl takový i po svatbě. Po roce mě požádal o ruku. Stále jsme se nevzali. Jsem opatrná. Žije jinak než já. I přez toho že ho miluji nevím co by ukázala budoucnost. Proto opravdu potřebuji někoho,kdo v tom žije a může mi opravdu seriózně poradit.

@mmichelle89 takže jste se viděli devětkrát a mezitím si on žije svobodně tam a ty tady?

berenika39
27. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 nechci ho shazovat, ale uzije si trikrat za rok... a ?

somalicats
27. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 V hotelu... Mám zážitek, kdysi jsem byla jen s nejstarší dcerou v Tunisu na dovolené. V hotelu mě taky balil Tunisan, ten aspoň na rovinu řekl, že má na Slovensku přítelkyni, ale je mu samotnému smutno a chce si užít. Nabídek k sňatku jsem tam za 10 dnů dostala víc, než za celý život tady 😀. Takže asi tak. Těmhle jde jen o to dostat se do Evropy legálně, jakmile jsou tu, vezmou v lepším případě roha, v horším případě začnou trvat na své víře. Nechci Ti brát iluze, ale Tvůj případ je jak přes kopírák s těmi ostatními. A ne, nežiju v tom, nechtěla jsem si s žádným Tunisanem ani užít, natož s ním mít jakýkoli "vztah" na dálku.

veronicka89
27. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 me by zajimalo , jake jsou tve predstavy?
Nebo plany kdybys ,,prestala byt opatrna,,

veronicka89
27. kvě 2025

Me po noci s Tunisanem zmizela vyplata ... 🤣🤣🤣 ale dobry ...

Ne v Tunisu a nebyl z hotelu 😆

veronicka89
27. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 a jsi svetlovlasa a lehce pri sobe a chlapi se tu v cr o tebe moc neperou ? 😅 ...

mmichelle89
autor
27. kvě 2025

Nepotřebuji kritiku. Potřebuju člověka který v tom žije.dekuji za ochotu.
Jste skvělé😉

veronicka89
27. kvě 2025
@mmichelle89

Jste skvělé😉

@mmichelle89 koukni vzdy najdes smitko lidi kterym to vyslo ... a pak najdes lidi co se bud v lasce jen zklamali ...nebo prisli o baraky, prachy a treba i rodinu ...

Sama by sis realne mela rict , ze tohle bude blbost !
Typek co dela nejakeho poskoka v hotelu na tom bude jinak nez Tunisan co je reditel hotelu, doktor, nebo pravnik...
Nerikam ze musi byt vymlety ale ta uroven je uplne nekde jinde. Kor kdyz vice vzdelani lide z tehle zemi byvaji casto i na stazich , nebo ruzne po svete a hl. V Evrope pri studiu. A vi jak to i jinde chodi a nezijou ve svoji Tuniske bubline na hony vzdalene nasemu beznemu zivotu.
Kdezto typek co naliva kazdy tyden jine mane drinky a vyklada ji jak je zamilovany a ze krasnejsi zenskou nevidel prece jenom na jine urovni ...

berenika39
27. kvě 2025
@mmichelle89

Jste skvělé😉

@mmichelle89 kromě tebe může mít takových během roku mraky... nenapadlo tě to?

mmichelle89
autor
27. kvě 2025

O bože. Všechno vím. Nejsem naivní. Vím že nemůžu věřit všem řečem. Z románku je 3 lety vztah na dálku. Má zájem. Za 3 roky se nestalo aby mi jeden den nenapsal. Chce být semnou, naléhá,ptá se atd. Láska je slepá. Mohla jsem to ukončit. Nechtěla jsem. Jsem si vědoma že je bez peněz. A to musim podotknout žeu žádný neposílám. Jen vždy přivezu "dárky" které chci já. Je bez peněz ale odeme je nechce. Chce být semnou. Můžu věřit a nemusím ale 3 roky mi přijde doba na to že pořád píše a je aktivní. Opravdu spíše potřebuji někoho kdo v tom žije

journals
27. kvě 2025
@mmichelle89

O bože. Všechno vím. Nejsem naivní. Vím že nemůžu věřit všem řečem. Z románku je 3 lety vztah na dálku. Má zájem. Za 3 roky se nestalo aby mi jeden den nenapsal. Chce být semnou, naléhá,ptá se atd. Láska je slepá. Mohla jsem to ukončit. Nechtěla jsem. Jsem si vědoma že je bez peněz. A to musim podotknout žeu žádný neposílám. Jen vždy přivezu "dárky" které chci já. Je bez peněz ale odeme je nechce. Chce být semnou. Můžu věřit a nemusím ale 3 roky mi přijde doba na to že pořád píše a je aktivní. Opravdu spíše potřebuji někoho kdo v tom žije

@mmichelle89 tak on jaksi nemá co ztratit 🤷🏻‍♀️ aktivní být může, nejhůř to pro něj dopadne občasným sexem 🙈

berenika39
27. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 i kdyby tu byl někdo, kdo to má podobně - myslíš, že to bude relevantní odpověď? Promiň, ale naivita velká. Je bez peněz, je aktivní, je v Tunisu a třikrát za rok se vidíte. To je jeden velký red flag. Víš, s kolika to takhle pinká, a to s velkou pravděpodobností?

suzanna123
27. kvě 2025

Máš x příkladů toho, že to nefunguje a hledáš co? Někoho, kdo ti řekne, že to fungovat může? Určitě někdo takový existuje, ale když pominu, že četnost, kdy to nefunguje, je mnohem vyšší, tak ti ta informace bude stejně k ničemu, protože to by musela být zkušenost přímo s tím tvým. Jediná možnost, jak to zjistit, je risknout to a zkusit to. Nicméně já bych byla extrémně opatrná, hodně pozorně sledovala, jak se chová, jak se staví k různý situacím, jestli se ze mě nesnaží tahat peníze nebo mě jinak využívat a dala si sakra pozor, abych se mohla kdykoliv a s co nejmenšími ztrátami sebrat a jít. Co se svatby nebo dětí týče, s tím bych si dala opravdu hoooodně načas. A svatbu s někým, koho prakticky neznám - což je přesně tvůj případ - bych nezvažovala ani s nikým, u koho by byla mnohem větší pravděpodobnost kopability.

ele_nka
27. kvě 2025

@mmichelle89 kamarádka takový vstah měla. Taky byla ze začátku opatrná (tuším, že na dálku 4 roky), pak si ho nastěhovala k sobě. Chvilku byl jak milius a po roce v Čr ji vybral účet a zmizel kdo ví kam....

moudivlacek
27. kvě 2025

Opravdu doporučuji kanál viz výše. Ačkoli paní to dopadlo dobře, ale tam nebyl chlap bez peněz, ale je velice pracovitý. Tak má plný kanál příběhů, co se staly kamarádkám, či jejím sledovatelkám. A to denní psaní tam bylo xkrát, a co myslíš, opravdu ta dotyčná nebyla jediná, kterou denně oblboval zprávami. Všechno jako přes kopírák, seznámení na pláži, v hotelu, po velice krátké době nabídka sňatku a naléhaní, nevím o tom, že by tam někdy něco mělo dobrý konec ...

enoli
28. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 jasne, ze Ti bude každy den psát a taky se může stát, ze nejsi jediná, které každý den píše a naléhá. Ona jejich touha dostat se do Evropy, ideálně legálně s zadarmo je opravdu veliká.
BTW vzpomínám na slova profesorky právnicky na VŠ “proboha holky, když už budete tak blbe, že uvěříte slibům cizince (hlavně odlišné kultury), vezmete si ho a náhodou s ním i otěhotníte, hlavně koukejte porodit v ČR…”

barumrallyebum
28. kvě 2025

Podvod..

dura175
28. kvě 2025
@mmichelle89

@mmichelle89 A jak bys to chtěla provést prakticky? Kde plánujete bydlet? Co bys dělala za práci v Tunisu? Co by on dělal za práci zde? Už tohle by pro mě byly zásadní otázky, které bych po 3 letech vztahu chtěla mít vyřešené. Umí on anglicky? Pracuje on na sobě, aby se mu zvýšila úroveň (jazyková i pracovní) Protože zase, 3 roky je dost na to, aby dokázal vydělat víc peněz.
Jak bydlí? Co jeho rodina? To jsou všechno otázky, které bys měla pokládat a znát na ně odpověď, i kdyby sis chtěla vzít Jardu ze Lhoty.

suzanna123
28. kvě 2025
@enoli

@mmichelle89 jasne, ze Ti bude každy den psát a taky se může stát, ze nejsi jediná, které každý den píše a naléhá. Ona jejich touha dostat se do Evropy, ideálně legálně s zadarmo je opravdu veliká.
BTW vzpomínám na slova profesorky právnicky na VŠ “proboha holky, když už budete tak blbe, že uvěříte slibům cizince (hlavně odlišné kultury), vezmete si ho a náhodou s ním i otěhotníte, hlavně koukejte porodit v ČR…”

@enoli tak že jsem byla blbá, uvěřila slibům cizince, vzala si ho a otěhotněla s ním (dokonce schválně), s tím už asi nic nenadělám, ale říkáš, že ještě bych to mohla zachránit a zajet si porodit do Budějovic?🤔

enoli
28. kvě 2025
@suzanna123

@enoli tak že jsem byla blbá, uvěřila slibům cizince, vzala si ho a otěhotněla s ním (dokonce schválně), s tím už asi nic nenadělám, ale říkáš, že ještě bych to mohla zachránit a zajet si porodit do Budějovic?🤔

@suzanna123 to byla diskuze na téma únosy děti do zahraničí a týkala se především exotičtějších destinací. Opravdu to nebylo mířeno na Tebe.

Strana
z2