icon

Má žena se třemi dětmi šanci na vážný vztah?

28. říj 2023

Ahoj holky, potřebuji trochu povzbudit. Prosím, nechci žádné moralizování typu, že to vědět nikdo nemůže apod. Spíše mě zajímá osobní zkušenosti zda má žena se třemi dětmi šanci potkat někoho, kdo ji bude brát s třemi dětmi a není to pro něho problém. Nebo už jsme my ženy pro vyšší počet deti odepsané v porovnání s ženou, která má třeba jedno, dvě deti? Děkuji moc

Strana
z3
4formy
30. říj 2023

Autorko neco ti povim ale napis mi sz prosim 😉

mariti
30. říj 2023

Tak, taky by mě to zajímalo, sama jsem rozvedená se 3. Ono podle mě jde nejen o tu ženu jako takovou, ale může tam hrát roli i ex-psychopat (nebo naopak), a to dokáže hodně všechno zkomplikovat, i třeba ve smyslu nemožnosti plánování, spolehnutí se na druhou stranu atd. Zažila jsem. Jinak já osobně nepotřebuju náhradního tátu pro děti, spíš fakt partnera pro mě někoho, s kým budeme vzájemně ladit a dokážeme se podpořit. Ale jednoduché to opravdu není, zaprvé je ten "trh" dost přebraný, za druhé co kolem sebe vidím, tak hodně chlapů i třeba kolem 37 - 40 se teprve chystá plodit, no a nebo zas když mají oba dva po 3 dětech, tak je celkem vysoká pravděpodobnost konflikto-tvorných situací, mírně řečeno. Sice už jsem si taky vyslechla, že "mám moc dětí", ale co už, no. Vím, že nejsem ideální ve smyslu bezproblémová, nicméně naděje umírá poslední. A zkušenost posledního roku (byť to nakonec nevyšlo) ukazuje, že při střídavce se dá randit ostošest!!! Takže hlavu vzhůru, holky. Já teda (zatím) snižovat nároky hodlám jen částečně 😉

zuzekk
30. říj 2023

Ano!

Strana
z3