icon

Má žena se třemi dětmi šanci na vážný vztah?

28. říj 2023

Ahoj holky, potřebuji trochu povzbudit. Prosím, nechci žádné moralizování typu, že to vědět nikdo nemůže apod. Spíše mě zajímá osobní zkušenosti zda má žena se třemi dětmi šanci potkat někoho, kdo ji bude brát s třemi dětmi a není to pro něho problém. Nebo už jsme my ženy pro vyšší počet deti odepsané v porovnání s ženou, která má třeba jedno, dvě deti? Děkuji moc

Strana
z3
daasqua
28. říj 2023

Znám zběžně jednu paní, která si našla s 4 dětmi (asi 9-7-4-4, nevím přesně), hodně si s tím pánem užívá života (wellness, lyžovačky, hory...). Nevím ale přesně, jak fungují a co on a děti.

me_druhe_ja
28. říj 2023

Když jsem začla s přítelem, jeho děti měly 7, 12 a 15 let. Jsme spolu 5 let a máme další dvě deti. On má tedy celkem 5 děti: nejstarší má brzo 20 a nejmladší bude mít v únoru 3. První rok byla střídavá péče: týden a týden. Pak se to změnilo na dva víkendy v měsíci a půlky prázdnin. Neříkám, že je to jednoduché, ale jak se říká: kde je vůle, je i cesta.

martinka_33
28. říj 2023

Chce, zrovna delám dohazovačku jednomu, bere prý i deti 😉 Jeho slova jsou, ze chce vesničanku k baráku, která zatopí v kamnech, poseká zahradu a najde si svojí zábavu (nebo jestli to bude automechanička, jeřábnice či bagristka, klidne muze s nim pracovat 😃). Je mu 49 a je to hodný, slušný chlap. Jen trpí workoholismem, takže holky, co chtěj taťku doma, maj smůlu. Zase u nej ale nehrozí, že by oprava neceho rozbitého trvala pul roku, to zase stačí říct a opraví, vyrobí cokoliv 💪
Tak sólo mamky, nehlaste se všechny 😁

eviicka
28. říj 2023

Znám holku, která si našla se čtyřmi a s novým měla páté.

romkov
29. říj 2023

Muj kamarad si nasel zenu se 3mi detmi a spolu maji 4te dite. A kamaradka ma kazde dite s nekym jinym a nasla si pres seznamku muze s jednim ditetem.

95newmommy2020
29. říj 2023

Znám jednu influencerku. Na insta je Život podle Karol. Ta si sse 3 dětma našla 18 letého a teď je s ním těhu.

volfikovi
29. říj 2023

Já tedy měla dvě děti a muže jsem si našla. Teď spolu po sedmi letech máme mimčo. Tak hlavu vzhůru. Jsou chlapy co dokáží přijmout i nevlastní děti.

jaydeep
29. říj 2023

S manželem jsme se poznali mela jsem své dvě.. mame spolu synka a v Lednu mám termín.. šance určitě je!

me_druhe_ja
29. říj 2023

@95newmommy2020 tu bych zrovna úplně jako příklad nedávala😀

amazienka
29. říj 2023

@95newmommy2020 Ty jo, to čučím, vždycky tady svého chlapíka tak vychvalovala..

mirin89
29. říj 2023

Ja myslim, ze takovy chlap existuje, otazka je take, jake mas ty naroky na nej a zda i ty bys byla ochotna prijmout jeho deti, protoze je mozne, ze ti zrali muzi uz taky nebudou uplne bez zavazku...

pikl
29. říj 2023

Můj brácha si našel přítelkyni - samozivitelku se 3 dětmi 😉 její děti měly v té době asi 3, 5, 7 let, brachuv syn 9 let. Nedávno se spolu všichni prestehovali.

22hanah
29. říj 2023

@sinicka 😲

hadruska
29. říj 2023

My byly tri a mamka si nasla mladsiho a mela s nim jeste dve.Letos meli 30let od svatby ♥️.
Ja mam deti dve,pritel jedno a zrovna dnes jsme narazil na "tvoje a moje deti" ... jeste to bude stat spoustu trpelivosti a uceni

aiky33
29. říj 2023

Chlapi z mého okolí nechtějí ani ženu se dvěmi,max jedno a to jsem slyšela z více stran. Otázkou je taky kolik má ten chlap dětí. Já třeba poznala dva a oba mi řekli,že jedno by dali,ale dvě cizí už ne. Taky nechtějí ženu s puberťaky,jelikož měli špatnou zkušenost,což já taky. Já mám děti dvě a jsem sama a smiřuju se stím že i sama zůstanu.

hadruska
29. říj 2023

@aiky33 Je fakt,ze puberta je peklo.S pritelem je nam skvele...dokud neresime hadky mych deti (mam dve 24/7 u zadku-on jedno dva dny za dva tydny...)

aiky33
29. říj 2023

@hadruska mě bylo se všema chlapama převážně skvěle... Než přišly jejich pubertální děti... Malé byly vždy v klidu,ale velké dokáží dělat pekla. Takže já ta chlapy chápu,sama bych do toho už nesla.

monaluza
29. říj 2023

Znám z okolí dvě takové (lékařka a učitelka), které i se třemi dětmi našly nový vztah. Nejsou to mé blízké kamarádky, takže pozadí neznám (jedna z nich byla vdova), ale obě si s novým partnerem pořídily ještě čtvrté miminko 😉.

1eso1
29. říj 2023

Mám kamarádku, která byla těhotná se třetím když si její přítel našel jinou. Ještě těhotná si našla mladšího přítele s kterým má další dítě a jsou spokojení několik let. Já sama jsem sama se dvěma dětma. A nějak jsem si nevšimla, že by to byla pro muže zase tak velká překážka. Dokonce mi dva nezávisle na sobě řekli, že budou mít raději rozumnou ženskou, která má děti a už ví, co od života chce, než nějakou mladou svobodnou kozu.

dominge
29. říj 2023

Najdeš si 😉 neboj, odepsána nejsi. Jsem ve stejné situaci. Sice je to trošku těžší, ale ne nemožné 🍀

hadruska
29. říj 2023

@aiky33 My tohle dame,ale proveruje to vztah vic,nez cokoli...

zanett
29. říj 2023

Chtela jsem ti napsat, ze statisticky mas jako zena vetsi sanci na to najit chlapa, i kdyz mas tri deti (protoze chlapi jsou obecne vic na sex a radeji vezmou matku s trema detma nez si pohonkavat doma sami😀), ale jakmile jsi napsala (cituji); '...Jenže otázkou je, jestli takového chlapa mám možnost poznat. Mám pocit, že asi ne. Že dnes jsou všichni pohodlní a mysli na sebe…', tak me hned napadlo, proc by se meli ostatni chlapi starat o TVOJE deti?!?! To neni lenost, jenom proste malokdo ma samaritanske sklony a chut starat se o tri cizi decka, nalejme si cisteho vina. Pokud jsi krasavice a i v jinych ohledech uzasna, tak se urcite nejaky chlapik najde (ale pocitej s tim, ze i on muze mit zavazky, nemuzes po nem chtit, aby byl svobodny a bez zavazku, kdyz ty sama totez nenabizis).....problem ale spis vidim v tom, ze vetsina zenskych s 3 detma jsou dost zanedbane a uhonene, nemaji na nic cas....a to zrovna neni neco, z ceho by chlapi sileli. Muzes byt vyjimka, mluvim obecne. Ty priklady, co tu davaji dalsi prispevovatelky v diskuzi - nekolikrat se tu opakuje, ze si chlapa nasla i s tremi detmi ucitelka, lekarka atd...tedy, zeny 'na urovni'. Jen ty sama vis, do jake kategorie patris.....

A mimochodem - ja nemam rada takove to mazani medu kolem pusy, coz se zde na Konovi deje dost casto. Takze me moc neprekvapuje, ze je tu plno prispevku, ktere vyznivaji, jakoze najit chlapa, i kdyz ma zenska tri deti, neni problem, jsou na kazdem rohu, staci si vybrat. Jako chlapu je asi dost, otazka je, JACI jsou. Mam ve svem okoli dost matek, ktere si nasly noveho chlapa, i kdyz uz mely deti, ale skoro vsechny priznaly, ze musely slevit ze svych naroku a ze kdyby byly mladsi a bezdetne, tak by si ho nevybraly, protoze proste mely na vic. Ale jako mamy od deti sly holt s pozadavky dolu. Tak jen abys nezila v marne nadeji, ze se na tebe trepou sami perfektni chlapici a nemuzou se dockat, az svuj zivot zasveti peci o tri cizi potomky. Ale preji hodne stesti, samozrejme.

autor
29. říj 2023

@zanett dekuju za názor, ale…. Nepotřebuji ke svým dětem chuvu nebo nového tatínka. Mají svého otce, který po finanční stránce umi zabezpečit, postarat se. Mluvila jsem o někom, kdo by šel do vztahu a byl mým dětem parťákem. Myšleno třeba i tak, aby ho neodrazovala domácnost, kdy jednou budou me deti s námi, protože budou i dny, které budou trávit u otce. Nemyslím si, ze bych byla sereda nebo byla nějaká usmudlana chudinka. To rozhodne nejsem, ale chtěla jsem jen názory, jestli tři deti jsou pro chlapa překážka. Pro me deti toho druhého by nebyly. Měla jsem kdysi přítele, který dítě měl a ja ji brala jako svou.

zanett
29. říj 2023

No tak pokud chces vedet, jak rikas, zda jsou tri deti pro chlapa problem, pak je Modry Konik asi nejhorsi misto, kde se na to muzes ptat. Na to by ses mela zeptat hlavne chlapu, tady jsou samy zensky, takze to tu bude samy 'jedna pani povidala'. Jako ano, spousta zenskych ti rekne, ze znaji nejakou, ktera si s detma nasla novyho chlapa. Ale chtela bys toho konkretniho? Chtel by on tebe? To nikdo nevime. Jak si u chlapu stojis, zjistis, az zacnes hledat. Statisticky samozrejme odepsana nejsi, ani kdyz mas tri deti. Ale je tu strasne moc promennych, ktere ovlivnuji konecny vysledek (kde zijes? Praha, nebo mala vesnice? To ovlivnuje pocet volnych chlapu. Jak vypadas? Hezka, nebo smudla? Kolik ti je let? Jaka mas ocekavani? Jsi ochotna ke kompromisum? Pokud ano, tak k jakym? - protoze asi tezko na tebe budou stat frontu sami 100% chlapi. V jake oblasti jsi ochotna slevit a v jake uz ne? Atd, atd, atd). Na tohle ti nikdo dopredu odpovedi neda, jenom ti tady budou, jak je na Konovi zvykem, mazat med kolem pusy. Ale jak jsem rekla, samozrejme ti preju hodne stesti pri hledani, jak se rika; kdo hleda, najde😉

zanett
29. říj 2023

...ted jsem si jeste jednou precetla tvuj uvodni prispevek, kde pises, ze nechces zadne moralizovani stylem 'ze tohle prece predem nikdo nemuze vedet'....ale ona je to naprosta pravda! Nikdo z nas opravdu nemuze vedet, jak si zrovna ty budes stat u chlapu. Nezname te. A to, ze si spousta jinych zenskych nasla chlapa, i kdyz mely deti, jeste neznamena, ze se to postesti i tobe (i kdyz ti to samozrejme preju), protoze je spousta takovych, ktery jsou samy s detma uz spoustu let. Pri nejlepsi vuli ti nikdo z nas neporadi, jak to bude v tvem pripade, maximalne ti muzou napsat, jak to bylo s nima, ale to ti nepomuze. Kdyz vidim ve svem okoli, kolik bezdetnych zen i muzu nemuze najit protejsek, tak si rikam, ze pro ty s detma to musi byt jeste horsi. Ale je zase fakt, ze ti bezdetni maji asi vyssi naroky, lide s detma uz maji vetsinou naroky nizsi (protoze vnimaji sve deti jako jakousi formu prekazky, nebo jak to napsat), tak mozna ti s detma maji vetsi sanci.. ale je to strasne individualni.

95newmommy2020
29. říj 2023

@me_druhe_ja Je to jedinej případ, co znám 😄🤷‍♀️

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
andromeda818
Odpověď byla odstraněná
neznama23
30. říj 2023

@95newmommy2020 no tak tuhle paní neeee 😂

irmamala
30. říj 2023

Pokud se ten chlap zamiluje, tak ten vztah neukonci, protoze ma o jedno dite vic, nez je ochotny akceptovat. Kdyz nebudes mit hned potrebu spolecneho bydleni, tak je ve finale jedno, kolik deti mas. Problem muze byt, kdyz by sis nasla bezdetneho, nebo s jednim ditetem, co bude chtit jeste plodit a ty ne.

Strana
z3