icon

Má žena se třemi dětmi šanci na vážný vztah?

28. říj 2023

Ahoj holky, potřebuji trochu povzbudit. Prosím, nechci žádné moralizování typu, že to vědět nikdo nemůže apod. Spíše mě zajímá osobní zkušenosti zda má žena se třemi dětmi šanci potkat někoho, kdo ji bude brát s třemi dětmi a není to pro něho problém. Nebo už jsme my ženy pro vyšší počet deti odepsané v porovnání s ženou, která má třeba jedno, dvě deti? Děkuji moc

Strana
z3
hankapiiisek
28. říj 2023

Určitě se takový muži najdou, ale upřímně jich moc nebude. Hlavně aby měl děti rád🍀

autor
28. říj 2023

@hankapiiisek Právě. To je pro mě důležité. Jenže otázkou je, jestli takového chlapa mám možnost poznat. Mám pocit, že asi ne. Že dnes jsou všichni pohodlní a mysli na sebe… možná, až deti vyrostou a ja zas budu “sama”. No, tak si uziju lásku se starcem jako stará babka 🙈😁🔫

krisstina93
28. říj 2023

No záleží asi o na tvém věku a věku dětí. Jako chlap co si vezme ženu třeba se třemi batolaty se bude hledat blbě. Ono celkove se bude hledat blbě, manžel se o tom bavil s kolegy v práci a ti říkali, ze by do toho nesli, i kdyby ta ženská byla jinak dokonalá, 3 deti je moc. Ale určitě se najde takový, kterému to nebude vadit, jen nebude stát na každém rohu.

hankapiiisek
28. říj 2023

Moje sestra si našla chlapa i s dvěmi dětmi. Takže bych se toho tolik nebála. Spíš aby si s dětmi sednul, měl je rád a pomáhal ti. To je za mě větší problém.

autor
28. říj 2023

@krisstina93 batolata to nejsou. 12, 9 a 5…

autor
28. říj 2023

@hankapiiisek věřím, ale pro chlapa jsou dvě deti a tři rozdíl…:((

hankapiiisek
28. říj 2023

Hele oni jsou dost specifický. Starší má adhd a mladší je prostě ďábel 😈

autor
28. říj 2023

@hankapiiisek nemá brachu? 😁🙈

hankapiiisek
28. říj 2023

😆 má sestru

krisstina93
28. říj 2023

Tak to nejsou úplná mimina, ale stále asi potřebuji dost asistence. Dala bych tomu aspoň 2-3 roky, to už budou víc samostatní a budeš mít víc prostoru pro sebe a partnera. Já mám taky 3, teda menší než ty, ale nedovedu si představit teď s někým randit, mezi školou, školkou a kroužky se kolikrát sotva otočím doma a večer padám únavou :D nevím kde bych měla brát energii ještě na běhání po rande :D s muzem jsme radi, když si utrhneme par minut pro sebe :D

hankapiiisek
28. říj 2023

@krisstina93 Třeba by jí aspoň trochu pomohl. 🙂

cuuza
28. říj 2023

Kamarádka našla celkem bez problémů, děti měla v podobném věku... Řekla bych, že dost záleží i na tom, jak často si bere ex děti nebo můžou hlídat třeba prarodiče, potom se seznamuje líp

dandaa
28. říj 2023

Kamarádka si našla ještě během manželství nového partnera a měla tři děti (1tr,3,tr,6tr) . O počtu dětí to není. Držím palce 👍

autor
28. říj 2023

@hankapiiisek
@krisstina93 Ja to nemyslela hned teď někoho poznat, randit, ale celkově, obecně, výhledově. Jestli nejsem dětmi pro chlapa odepsaná, ale kdo by nemel rád je, nechci já jeho. Nejde o pomoc s nimi. Fungujeme dobre. Jde proste celkově o ten pocit osamělosti.

hankapiiisek
28. říj 2023

Vážně se neboj že bys nikoho nesehnala.

lauriak
28. říj 2023

Moj otec si nasiel parterku s troma detmi. Ked spolu zacinali tak mali cca 13, 8 a 4 roky. Urcite to nie je nemozne.

autor
28. říj 2023

@lauriak Me přijdou tihle muži jako frajeři. Buď jsou natolik silní a nesobečtí, že jim tohle nevadí nebo vážně tu partnerku tolik milují, že tohle není pro ně překážkou. Šťastné to ženy…

autor
28. říj 2023

@hankapiiisek jsi hodna, dekuju…

angelinie
28. říj 2023

Rozhodně ano. V první řadě bude asi záležet na té ženské, některé chlapi obletují bez ohledu na počet dětí 😁

autor
28. říj 2023

@angelinie to obletují, ale nechci povrchní vztah…

angelinie
28. říj 2023

No já jsem to asi blbě napsala, ale myslela jsem to jako pro vztah. Dokonce už jsem se setkala s názorem od kamarádů, že vyloženě chtějí pro sebe ženu s dítětem / dětma. Už si ale nepamatuju proč...myslím, že jim to přišlo v nějakém ohledu jednodušší.

sinicka
28. říj 2023

Znám ženskou, co si našla s 5 dětma. Je fakt, že má naprosto dokonalou postavu, tvář, vlasy, pleť, chování a všechny děti měla s chirurgem a našla si dalšího nějakýho právníka.. Takže, jo, jde to..

zuzkasim
28. říj 2023

Dá se to. Mám děti sice starší, ale mám 3 a chlap má též 3 (ještě starší).

misicka1988
28. říj 2023

Já 😊 Měla jsem tedy děti 2, třetí jsme si pořídili společné. Jsme spolu šťastně už 15 let 😊

barulina
28. říj 2023

Já měla děti 2 a mám chlapa, který mě děti přijal.kompletne za své. On má své dvě z předchozího vztahu. A pro mýho chlapa 2, nebo 3 rozdíl nejsou.

barulina
28. říj 2023

Jo a syn měl v té době rok a půl.

fyii
28. říj 2023

muj bracha ma 3 a nasel si pani se 3 detmi, no kdyz se to vsechno sejde je to masakr.. a to jim je min jak tvym..

panihk
28. říj 2023

Kamarádka 3 podobně staré a našla. Vím o více holkách takto, se dvěma nebo třemi a našly si dost bez problémů.

lenka3p
28. říj 2023

Ja doufam, ze jeste mam sanci 😅 Ovsem nahradniho tatinka detem urcite nehledam. Spis nejakeho partaka pro sebe.

nazka
28. říj 2023

Na koupaku jsem potkala hrozně milou paní, co měla syna ve věku mé mladší dcery (necelé 3 roky) a ještě tam měla batole. Tak ji říkám, že jí obdivuji, že má děti takhle po sobě a jak vypadá hrozně fajn. A ona na to, že už má 3 starší děti a vzala si muže, co má taky 3 děti. Takže jich je občas dohromady 8. Přišlo mi to jako Krok za krokem a hrozně super. Do toho říkala, že má penzionek a menší hospodářství s koňmi a chovnou stanici psů. Vůbec netuším, jak to dávala, ale vypadala strašně spokojeně. Takže to mužná o dětech fakt nebude? Držím palce, 🍀🍀

Strana
z3