Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se
Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂
mne se V. taky libi v monterkach😀 taky mam fotku, ale doma...musim specialne pro vas udelat nejaky album na picasa nebo rajcatku😀
madli to to leti, to je hruza 😕
Ono na tom prostě něco je, na těch chlapech co něco umí rukama 🙂 Nevím, jestli jste někdy viděli strej film Tramvaj do stanice touha s Marlonem Brandem, ale ten jeho Stanley Kowalski, živočišněj, upocenej, namakanej, v montérkách, to je prostě něcooooooo! 😀 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8...
Haha, mně se manžel taky nejvíc líbí v montérkách - ale v těch s laclem, ty obyč tak sexy nejsou 😀 Tramvaj do stanice Touha jsem viděla jen kdysi v Disku, film ne.
Des, jsi už někde zaregistrovaná v porodnici nebo budeš rodit někde u vás, kde se registrovat nemusí?
Já mám ty klasický americký filmy hrozně ráda, ty co jsou podle románu nebo divadelní hry, ani tam nemusí být chlapi v montérkách 😀
No treba Hrozny hnevu (tam je teda mladej henry fonda v monterkach, to je taky dobry 😀 ), nebo jeste podle ten. williamse Kocka na rozpalene plechove strese (mladej paul newman, monterky asi nema, ale taky to stoji za to 😀).. vubec ty stary filmy maji neco do sebe, rada na ne koukam, jsou takovy opravdovy
stáhnout, ne? 🙂
Btw jsi pěkně ukecaná, když máš za rok přes 6000 příspěvků 😀
Tak mě se zase s laclem moc nelíbí, přijde mi to jako krteček. 😅 Ale svojeho bych do nich stejně nedostala. holt, bejvalej měl svaly, muž má mozek 😀 Ale abych ho tak nehaněla, mě se třeba ještě moc líbil (to jsem se taky do něj asi potřetí zamilovala - to čas od času musim) když učil na vejšce prváky. To jsem občas chodila na jeho cvičení a obdivovala jsem ho, jak píše ty podivné potvůrky na tabuli, rozumí tomu a aji to umí vysvětlit. 🙂
Jinak teda mě americké filmy celkově moc neberou, ale třeba k tomu ještě někdy dospěju. Já zas ráda adaptace historických románů 😵
Anděl, adaptace historických románů mě berou taky 🙂 A staré americké filmy, to je u mě tak trochu profesní (školní?) deformace 🙂 Hrozně se mi líbí ten starej divadelní přízvuk a gesta a tak 🙂
aer: to si nevztahuj na sebe 😉 Já jen porovnávala své dva chlapy 😅
madli: No já mám taky profesní deformaci, miluju staré české 🙂
A jo jo, to se sčítá,ty příspěvky.
Anděl: Staré české 😵 Jindřich Plachta, Antonie Nedošínská, to je fakt, to je pohlazení po duši 😵
To je. Poštím si to v sobotu odpoledne k obědu nebo ke kafi. Kombinace Pištěk - Nedošínská je geniální. a ještě mám ráda Ferbasku, Svozilku, líbí se mi Hrušínský (tak do roku 1940)...jo, moji idolové...30 let po smrti 😀
ja mam stary cesky taky rada, obzvlast nektery, Nebe a dudy, Falesna kocicka, Hotel Modra hvezda,... 😵
Čau holčiny...
Nestíhám dočítat. Mám ale dotaz, chcete se tento týden teda sejít? Jsme v Brně a mám volno na cokoliv 😀
Jinak dnes mi došel šátek a manduca.. tak jsem něco pofotila a hodila do alba. Kuk
https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...
Jsou úplně supeeeeeeer
Holky, já jsem nějaká fakt zmatená ze svýho grafu ☹ http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user... Je pěkně vidět, kdy zabraly antidepresiva 🙂), myslím, že ovulace už byla někde kolem 18 DC, ale fakt nevim 😖 (a ano, vím, že mam pěkně rozházený časy měření ☹)

Madli, ty válíš 😀 Ale máš pravdu. Mně můj bývalej přišel nejvíc sexy v montérkových modrých kalhotách 😅 Chotě jsem v tom nikdy neviděla, ale matně si vzpomínám, že když jsme spolu chodili asi rok nebo dva, tak pracoval brigádně na stavbě a to mi taky přišlo sexy. 😅
aerin: Jé, to je pěkné výročí 🙂 Já nevím, odkdy jsem tu registrovaná, mě se v pasu ukazuje odkdy jsem registrovaná na beremku 😅 A to jsem od manželových 28 narozenin.