icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

majatob
1. říj 2009

tibu a jak to vis, ze nespim? treba pisu jako namesicna 😀 nejak se mi nechce...konecne je doma chvilu klid a TICHO tak si to uzivam u konika 😀

elitera
autor
2. říj 2009

Ranko 🙄 😀

herminka
2. říj 2009

Elit, co blázníš tak brzo? 😨

estrellita
2. říj 2009
estrellita
2. říj 2009

pak vas doctu, letim do prace 😀 jen jsem mela radost, tak jsem se musela podelit 😉

elitera
autor
2. říj 2009

Jsem vezla Lišáka na 5. na letiště. Ale neboj, pak jsem si zalezla ještě do postele a vylezla jsem teď 🙂
Estrel, super 😵 Taky jsem z toho měla děsnou radost, koneckonců z každý potvrzený ovu mám radost dodneška 🙂

eirin
2. říj 2009

Nemohu odolat a vkládám příspěvek č. 7777 🙂

eirin
2. říj 2009

Des, zcela jistě se o nás nikde nepsalo, ale mamce to bylo vysvětleno, že jsme raritní. A ty dvojčata - no jsem po Clostilu tak nevím nevím, na příbalovém letáku píšou, že pravděpodobnost dvojčat je 1:10 😀 Ale ono se to dědí přes koleno, tak si myslím, že mě se to snad netýká 🙂

Tibu, a co náročného tě čeká o víkendu?

Kráásná ovulace Estrelko.

Eli, kam ti zase letí? Závidím s tou postelí, mně se dnes vůbec nechtělo vylézt.

elitera
autor
2. říj 2009

Eiri, do bubákova. Původně na tuhle konferenci vůbec jet neměl, protože jsem měla za 14 dní rodit 🙂)))

tiburcia
2. říj 2009

Krásné ráníčko.....

estrel nádherný grafík 😀 😀

Eiri návštěva příbuzných jeden den, oslavy druhý den 😉

des
2. říj 2009

estrel: hip hip huráá!

eli: no já vydala zákaz na všechny konference počínaje 1.12.!! 😀 Tak ať ti není moc smutno...btw koukala jsem na stěny...ty teda jedeš!! 😉

elitera
autor
2. říj 2009

Des, to víš, posledních pár dní volna, tak doháním resty 🙂 Dneska mě čeká ještě pár obvolávání, něco málo už jsem stihla vyřídit, měla bych ještě kámošce odvézt zboží, musím taky uklidit kuchyň (je tam děsnej bordel) a vyžehlit, ten koš, kromě toho, že přetéká, je už taky pěkně těžkej 😝 Hehe, a taky si uklidím koupelnu, teď mi tam týden nebudou přibývat vousy na poličce a tak 😀 A přes víkend si musím přečíst 200stránkovej Implementační dokument do práce, naštěstí to nemám umět, jen vědět, o co tam jde 😝 Takže to je program taky celkem bohatej 😝
Hm, a taky bych mohla konečně najít správnej vestavnej odpadkovej koš... A dlouho jsem neudělala nějakou podvratnou činnost po dobu manželovy nepřítomnosti 😀 (začalo to garnýžema, kdo si pamatujete, teď jsem vymalovala), tak bych mohla třeba koupit lednici nebo tak 😀

des
2. říj 2009

eli: podvratná činnost, to je dobrý 🙂

totok už jste asi četly, že? 😖
http://ekonomika.idnes.cz/materska-pristi-rok-v...

deenakee
2. říj 2009

Eli , tak to chce nějaký dobrý nápad...

No já letím psát, nevíte kde je nějaký dobrá program na psaní všemi deseti (na internetu? zadarmo ?) Že bych toho psaní aspoň využila a naučila se psát fakt rychle 😀

tiburcia
2. říj 2009

Eli pěkně ses rozjela...já mám dneska před sebou taky hafo práce, uklidit celý byt, koupelnu, vyklidit tři skříně v hale, vyvézt autem tříděný odpad, uklid garáž, vyžehlit mega koš prádla 😖 , a odnést z balkóny truhlíky s kvítkama,něco vyhodit,něco zazimovat....no nic asi už začnu, ať to mám z krku 😉

elitera
autor
2. říj 2009

Dee, zkus deseti prsty (http://www.deseti-prsty.cz) 🙂

eirin
2. říj 2009

Hmn, to s tou mateřskou je vážně ohromný 😖 Tak to vypadá, že u nás nejen na rodičovskou, ale i na mateřskou hned po šestinedělí nastoupí komár.

tiburcia
2. říj 2009

😀 😀 tak jsem postoupila v jedné práci do posledního kola 😀 😵 😵 😵 třeba už to vyjde...

eirin
2. říj 2009

Tibu, to je super zpráva, tak na tebe myslím 😉 Kdy se dozvíš konečný verdikt?

deenakee
2. říj 2009

Na mateřskou chlap nemůže (myslím) chlapi můžou jít len na rodičovskou.... ,ale může na ni nastoupit po tom šestinedělí.... a může si vybrat variantu rodičovské...

Jinak holky prosincovky to dost oplakávají... je mi to taky líto ,ale mojí rodičovské se to naštěstí nedotkne a na PPM nemám nárok

estrellita
2. říj 2009

holky dekuji 🙂 jsem rada, ze vam to tady muzu takhle hodit, pritel by si myslel, ze jsem blazen 😀 😀

tibi: to jsou super zpravy 🙂 a v ktere? a kdy je dalsi kolo? je to ta, kde jsi pres vikend vypracovavala nejake veci?

eirin: to je des, ja bych prisla o cca 4000 kc mesicne, to je fakt hodne!!
a je to tedy jen pro rok 2010, nebo ne?

tiburcia
2. říj 2009

já nemám nárok na nic, takže mě by se to nijak nedotklo 😉

ne ne estrel je to ta kde jsem byla tento týden...jdu ještě na psych.testy 😒 což nevím nevím 😀 😀 a výsledek bude 13 😉 o moje oblíbené datum 😀 😀

eirin
2. říj 2009

Deny, já myslím, že může, viz: http://www.podnikatel.cz/clanky/od-ledna-pro-ot...
Estrelko, já bych právěže taky přišla celkově asi o třicet tisíc.

lucitee
2. říj 2009

estrell: pritel??? nejsi uz tejden vdana???

tiburcia
2. říj 2009

mě trvalo asi dva měsíce než jsem se naučila používat manžel 😀 😀 😀

des
2. říj 2009

🙂 taky mám dojem, že to byla Estrel, kdo se tudle vdával 😀

eirin: mně kdyby nenapsali vyloženě to srovnání, tak by mě to ani neštvalo, protože bych nevěděla, kolik bych dostala v roce 2009, ale takhle 😖 A ty to tak vážně musíš udělat? Přece jen kojení atd....(už tě pomalu připravuju na vtíravé dotazy okolí...po šestinedělí, do práce?? 😉 )

tiburcia
2. říj 2009

eiri chápu to, u nás to bude stejně tak 😉

deenakee
2. říj 2009

Eiri... Tak to jo.... No obdivuju tě... já bych do mimča neodešla.. ani kdybych měla žít o chlebu a vodě.... asi budu hodně majetnická mamina 😀

tiburcia
2. říj 2009

deen vždycky záleží co děláš za práci 😉

eirin
2. říj 2009

Des, Deny, však mám ještě spoustu času se rozhodnout, jak to bude. Ale ekonomicky je to pro nás jenoznačně nejvýhodnější, to vím už teď. Já bych o chlebu a vodě žít nechtěla.. takže jsme to doma probírali už dávno, že je tu i tato varianta. Nemyslím si, že budu o to míň máma, stejně jako tvůj manžel Deny nebude o to míň táta 🙂

Strana