icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

eirin
22. říj 2009

Chaar, děkuju 😀 Teď se směju, ale ono mě to přejde 😀

aerin
22. říj 2009

jeee, eirin, gratuluju! 😵

elitera
autor
22. říj 2009

Eirin, gratuluju, i když jak říkáš, smích přejde 😀

madlisek
22. říj 2009

Jeeee, Eiriiiiii 😵 😵 😵 Dneska jsem akorat mluvila s kamaradkou, co ma dvojcatka, ted jsou prvni tyden doma z porodky a rika, ze je to maso, ale vypada strasne spokojene 🙂 Tak drzim palce, at se srdicka drzej a mimca rostou a boubelatej! 😵

tiburcia
22. říj 2009

Eirin gratuluju!!!!!! 😵 😵 😵 dvojnásobně!!!! 😉

herminka
23. říj 2009

Eirin, gratuluji!!! Tak ať se dvojky drží!

Aer, na to pletení mrknu odpoledne, ju?

Chaar, zkusím nějaký svetr pohledat.

lucitee
23. říj 2009

eirin: to je fakt uzasna zprava!!!
Drzim palce

chaarleene
23. říj 2009

hermi, díky 🙂 já jsem se snažila googlovat, ale ač jsem v tom docela zběhlá, tak se mi nepodařilo nic najít, házelo mi to samé obchody 😒

aerin
23. říj 2009

chaar, zkus to prosmejdit tady🙂 http://www.garnstudio.com/lang/en/kategori_over...
(mimochodem, je tam nehorazny mnozstvi nadhernych detskych veci)

aerin
23. říj 2009
aerin
23. říj 2009
aerin
23. říj 2009

no nic, asi tu ze sebe nebudu delat spamera....jeste me smazou😀

chaarleene
23. říj 2009

aer, díky, prošmejdím 🙂
ten z toho druhého odkazu je fajn, ale já myslela spíš na nějaký zapínací nebo zavinovací, bůhví, jaký budu mít pupek, tak abych se do něj vešla fakt až do konce 😅

aerin
23. říj 2009

no tak to ten treti!!! 😵

aerin
23. říj 2009

ten je fakt kraaaasnej 😵

aerin
23. říj 2009

ten si taky upletu....kdyz ted zacnu, mozna ho stihnu nez si budem na stary kolena porizovat treti dite😀

aerin
23. říj 2009

ach jo, tam jsou tak nadherny veci...☹ jenze ja jsem fakt uplne neschopna, furt bych musela nekoho prudit, nez bych se naucila vsechny vystrihy, rukavy atd....a hlavne na to neni cas☹(((

chaarleene
23. říj 2009

mně se líbí tenhle:

http://www.mamitati.cz/index.php?men0=177&list=...

akorát bych potřebovala ten střih, no, nedokážu si představit, jak velké by měly být ty přední díly 😔

tiburcia
23. říj 2009

Ahojky....no holky já a jakékoliv ruční práce, to nejde dohromady 😀 😀 😀 ale mám moc šikovné babičky, které mi na mimi určo něco napletou a mamka háčkuje...tak to nechám na nich 😉

chaarleene
23. říj 2009

jé, tak to já ruční práce miluju, dokonce jsem kvalifikovaná krajkářka 😀

aerin
23. říj 2009

jeee 😵 ja bych se chtela naucit plest a hackovat poradne....ale nejsem toho sama z literatury schopna, potřebovala bych to vsechno nazorne ukazat☹

chaarleene
23. říj 2009

já jsem měla štěstí, že mi to mamka ukázala - měla se mnou nekonečnou trpělivost, když jsem pletla a v jedné řadě se mi podařilo ztratit 5 ok z 20 a v další řadě jich najednou bylo 22 😅 😀

lucitee
23. říj 2009

pleteni mam v rodine, ale nikdy me to nebralo. Obcas si ulitnu na vysivani a to pak nedelam nic jinyho 🙂

aerin
23. říj 2009

no tak to me to taky ucila mamka, umim hladce, obrace, nahazovat, ujimat i rozplitat, zvladnu i jednodussi vzory, ale ted jsem napr. ztracena s tim vystrihem a tak a jak uz s mamkou nebydlim, neni proste porad po ruce 😅

herminka
23. říj 2009

Chaar, ten svetr, co se Ti líbí, mi nepřipadá složitý střihově, ale jak píšeš, rozměrově 😒 Ale pak by se takový svetr hodil i na nošení (vlastně nevím, jestli chceš mimi nosit).

Mě učila babička háčkovat, když jsem ještě chodila do školky (jednu dobu jsem byla nějak furt nemocná, tak jsem trávila hodně času u ní)) - řetízek mě bavil, ale krátké sloupky mi moc nešly (bylo mi tak 5 let a asi jsem ještě neměla tak dobrou drobnou motoriku), ale ona jednou řekla, že nepůjdu ven, dokud nedodělám řadu. Bylo to utrpení, ale pak mi tajně pomohl bratranec a mohla jsem ven 🙂 Ale později se mi hodilo, že jsem háčkovat už uměla. A plést mě učila maminka. Hlavně dřív jsem toho napletla strašně moc (svetry, ponožky...) a teď se zase k ručním pracím vracím. Chtěla bych umět i paličkovat, ale mám obavu, že bych na to už neměla trpělivost 😒

elitera
autor
23. říj 2009

Paličkování je úžasně jednoduchý, i když se nezdá 🙂

lucitee
23. říj 2009

holky znate kapky Gynex?

aerin
23. říj 2009

elitera ho brala🙂

des
23. říj 2009

eirin: taky se připojuju ke gratulantům, ať dvojčátka krásně rostou!!

Jinak o pletení nemusím mít strach, hlavně tchýňka už má budoucího vnoučka opletenýho od hlavy až k patě, musím časem přidat další obrázky 😉

A posílám do všech koutů trochu slunka, páč v Praze už asi třetí den jak stvořený pro depresivní náladu ☹

Strana