Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se
Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂
Elit, jó, to znám. Strašně jsem se těšila na svatbu, až se odstěhuji k manželovi, protože u rodičů pod námi bydleli silní kuřáci, kteří si byli schopni zapálit na balkoně ve 2 v noci. V zimě kouřili na WC. Domluvy nepomohly (mohli jít třeba kouřit na balkon na chodbě, ale to holt bylo o pár kroků dál). Asi před půlrokem se odstěhovali 🙂
ahoj holky 🙂
Jee, Aer, zavidiiiim...davny casy jsou super, byli jsme tam jednou s muzem a kamaradama a pekne jsme si napucli pupky, bylo to super x-) A s tou tetou je to dobra nahoda - aspon budete moct vse konzultovat ve stejne fazi 🙂 A s tou praci se neboj, nejak bylo, nejak bude
El, koukam na tvuj cyklus :-| Cim to muze byt, nevis?
Des, s tim autem 😃 Nedavno s muzem rikali, ze ted kdyz mame auto uz vlastne nemame zadnou prekazku v dodrzovani vsech doporuceni z kurzu PPR 😃
Jee, Aer, zavidiiiim...davny casy jsou super, byli jsme tam jednou s muzem a kamaradama a pekne jsme si napucli pupky, bylo to super x-) A s tou tetou je to dobra nahoda - aspon budete moct vse konzultovat ve stejne fazi 🙂 A s tou praci se neboj, nejak bylo, nejak bude
El, koukam na tvuj cyklus :-| Cim to muze byt, nevis?
Des, s tim autem 😃 Nedavno s muzem rikali, ze ted kdyz mame auto uz vlastne nemame zadnou prekazku v dodrzovani vsech doporuceni z kurzu PPR 😃
jooo a jeste vam musim neco rict, zhruba pred tim rokem a neco, kdyz jsem vysadila HA, jsem v ramci pripravy na mimi presedlala z bilyho peciva vyhradne na celozrny.....no a ja ho ted nejsem schopna jist😃 mam tu jednu nouzovou celozrnou kaiserku, tak si rikam, dam si, mam hlad, ukousla jsem si a letelo to do kose, zvedl se mi zaludek, oci se zalily slzama :-p ....takze vtipny, mimi si zada bily rohliky😃 chleba zvladam, takze se dneska stavim do kseftu aspon pro chleba :-N
ahoj, holky, tak jsem tu... dopoledne jsem byla na hematologii, výsledky naprd |-| takže mám dost blbou náladu :-N
tibu, nevím, zaprvé jsem dostala železo, protože jsem chudokrevná... no a zadruhé to vypadá, že ty injekce nestačí, krev mám naředěnou správně, ale jedna hodnota je pořád hodně zvýšená a to by být neměla, takže za 3 týdny kontrolní náběry a asi mi budou zvyšovat dávky |-| nemluvě o tom, že kvůli té brzké kontrole si budu muset pořád píchat injekce někde kolem šesté ráno, což je docela blbá hodina :-|
tibu, já vím, ale bylo toho dneska nějak moc najednou |-| navíc blbě spím, protože když jdu spát po půlnoci, tak mě budík na injekci budí z hlubokého spánku, mám to takový roztrhaný a pak jsem celý den jak zmlácená 😞
jo a ještě jsem byla v obchodě, protože mamka mi chce k vánocům dát šicí stroj, tak mi v cenové relaci do 10 000 nabídli 3 modely - jeden za 4, jeden za 7 a jeden za 9 - výběr jak noha :-| takže teď hledám po netu...
jo a ještě jsem byla v obchodě, protože mamka mi chce k vánocům dát šicí stroj, tak mi v cenové relaci do 10 000 nabídli 3 modely - jeden za 4, jeden za 7 a jeden za 9 - výběr jak noha :-| takže teď hledám po netu...
mil tak nad tym ked nejaky fajciar povedal ze ho nefajciari obmedzuju alebo sa citi utlacany, som sa len zasmiala.... to nemoze zdravy clovek povedat 😃 alebo nech nefajciari chodia do inych restik ako tych kde chodia aj fajciari ked im to vadi 😃 no niekedy sa da len hlavou pokrutit nad takymito vecami :-N
mně to přijde hlavně hrozně zbytečné :-| dneska jsem šla do nemocnice a na střední zdravce měli zrovna přestávku - a všude byly hloučky holek (a v jednom případě i učitelek) a rychle tahaly z cigár, aby to stihly... vždyť to je tak zbytečně omezující :-N a navíc drahé ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli
Minulé pondělí jsem si na tebe vzpomněla, byla jsem na služebce v Kladně 🙂