icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

chaarleene
22. led 2010

jo a je docela dobrý si na jejich stránkách sledovat prodejní akce v maminkovských centrech a na výstavách, protože to mívají ještě dost velké slevy - kolem 30-40 % - já jsem si tam dokonce jednou zavolala, že budou mít u nás akci a že bych chtěla ten a ten mantinel a oni mi ho přivezli a měla jsem ho s tou slevou 😵

chaarleene
22. led 2010

tak jo, tak jsem konečně odeslala tu objednávku do Brány a teď tam minimálně 3 měsíce nepolezu - hlídejte mě 😅 😀

manžel se mnou celou tu objednávku prošel a nechal si vysvětlit, co je co - jakože co tomu našemu drobečkovi všechno objednáváme a na co to je 😵 akorát chvilku tápal v použití plenkových kalhotek ("cože???? plína za 400???" 😀) a čínského nočníčku ("čínský nočník evropský, co to je za blbost, vždyť Čína není v Evropě" 😀) vymluvil mi takový ten "prodlužovač" na bodýčka ("máš šicí stroj, kup si někde měkké froté a ušij to"), ale jinak pohoda - hlavně jsem ocenila ten zájem, že chtěl pochopit, jak se to všechno používá a tak 🙂

jo, než na to zapomenu - nevíte, jestli jsou někde na netu návody na různé sklady čtvercovek?

chaarleene
22. led 2010

madli, díky 🙂

tiburcia
22. led 2010

chaar tak to je super, že jste si to spolu tak prošli. 😉 mého manžela to moc nebere, je rád, že to nemusí vybírat on 😀 😀 😀

madlisek
22. led 2010

Ha, tak to je teda vyrobek 😀 Stan na suseni kalichu 😀 😀 http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id...[]=tags&includes[]=title

madlisek
22. led 2010

Ale tohle je supeeeer! http://www.fler.cz/zbozi?id=607535

No nic, radsi se vrhnu na to uceni 😀

elitera
autor
22. led 2010

Chaar, nevím, jestli na ten třešňovej polštářek už někdo odpovídal, ale já ho doporučuju všema deseti!!!! Mně ho vyrobila tchyně přes léto, poctivě skladovala pecky 😀 a ušila mi polštářek. To je tak dokonalá věc!!!! Půl až 3/4 minuty v mikrovlnce a hřeje mě v podstatě celou noc 😵 Jak ty pecky naakumuljou teplo, tak dokud jsou aspoň pod peřinou (kde si držíš těch 36 st.), tak pod to v podstatě nevychladnou 🙂 Je to mnohem lepší než termofor 🙂

aerin
22. led 2010

madli, bomba, tak do toho tricka jdu!🙂

elitera
autor
22. led 2010

To triko je boží 😀

aerin
22. led 2010

poradte mi barvu😀 (ale teda nespecha to, musim vydrzet do pristi vyplaty😀 )

chaarleene
22. led 2010

tibu, mě to právě taky docela překvapilo, že má takový zájem 🙂 akorát teda u něj neprošly Itti Bitti Snap-in-One 😀 ale vzhledem k tomu, že jsem nebyla 100% přesvědčená, jestli je brát nebo ne, tak mi to až tak nevadí 🙂 i tak to byl nákup za 2700 😅 ale zase na druhou stranu by to mělo být na pár měsíců všechno 🙂

tiburcia
22. led 2010

chaar a jaké plenky sis vybrala? já chci právě jen SIO 😀 😀 😀 😀 snad do té doby vyhraju ve sportce 🙄

chaarleene
22. led 2010

tibu, já mám 70 čtvercovek od známé + 20 čtvercovek nových, takže jsem vybrala jen plenkové kalhotky - jedny Imse Vimse, jedny Haipa Daipa a jedny Popolini - na různá doporučení jsem se rozhodla vyzkoušet různé druhy a pak uvidím 🙂 tudíž by se dalo říct, že SIO jsou v tomhle případě tak trochu luxus - mám vše potřebné v dostatečném množství 😀 pak jsem koupila separačky, 2 taštičky na plenky HD, utěrky na vlhčení HD, koupací kyblík, vlhčené ubrousky do porodnice, prsní vložky pro sebe, nějaké věci od Ecoveru, které u nás těžko sháním, čínský nočník, vatové tyčinky a snappi sponky - když se to tak napíše, tak to ani nevypadá, že by toho bylo moc 😅 😀

estrellita
22. led 2010

aer: no ja nevim, kterou barvu mas nejradeji, ale jako tmavovlasce ti bude sluset tyrkysova 😉

tiburcia
22. led 2010

chaar jo SIO je fakt luxus...ale nějaké výlety nebo návštěvy super varianta 😉 a nějaké vkládací plenky třeba bambusové zkoušet nebudeš?

elitera
autor
23. led 2010

Estrel, špatná volba, Aer nemá ráda modrou 😀 Aer, já bych tipla nějakou hnědo-rezavou třeba 😉

Můj graf vypadá značně vtipně, takhle po ránu 😀 http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user... Být nějaká notorická snažilka, už se raduju, že budu za týden testit, takhle si říkam "ježišmarjá, snad nebudu za týden testit!" 😀

Jinak já jsem dneska nečekaně slaměná vdova. Včera nám auto neprošlo technickou, opravu nám v autorizovaným servisu vyčíslili na asi 25000, což se táta (jakože majitel auta, byť ho užíváme my) zhrozil, že to je blbost platit, když to je cca hodnota auta 😝 Takže Lišák jel vyzvednout auto ze servisu, veze ho přes celou republiku k našim, kde ho nechá v opravě, a ve 4 snad stihne vlak zpátky, aby v 10 byl doma. No prostě parádní program na sobotu, ne? 😀 A to chtěl Lišák původně navrhnout, že se felina střelí a koupíme jiný auto 😀

tiburcia
23. led 2010

aer ještě k těm tričkům...mě se zrovna líbí barvy, co už tam nemá 😀 😀 😀 😀

eli aspoň máš sobotu pro sebe 😀 😵 takže volný program 😉

my jdeme na oslavy....takže já už to má vyřešené...

no a s tím autem....opravit, prodat 😀 😀

elitera
autor
23. led 2010

Nj, my bysme to tak asi i udělali, jenže nejsme majitelé auta, to jsou stále moji rodiče, takže to rozhodnout nemůžeme...

tiburcia
23. led 2010

eli abyste pak nedopadli jako my, že cena auta nula a jelikož jsme tam měli nové zimní gumy, tak nám za něj dali 5000 😅 😖

estrellita
23. led 2010

elit: aha, to je skoda, ale kdyz jsem jeji fotku v tyrkysovych satech, tak musim rict, ze ji to teda moc moc slusi 🙂
ja jsem taky slamenna vdova 😅 ale pujdu cvicit, pak s mamkou na kafco, a pak prijede kamaradka 😉

chaarleene
23. led 2010

tibu, přemýšlela jsem o nich, ale zatím asi ne - uvidím, jak se mi osvědčí čtvercovky 🙂 měla jsem vyhlédnuté nějaké supersavé bambusové plenky na noc, ale zatím jsem je nebrala, uvidím, jak časem 🙂

elit, zajímavý program na sobotu 😅

elitera
autor
23. led 2010

Změna plánu, jedu s ním 😀

estrellita
23. led 2010

elit: mne napadlo, ze bych taky jela s nim, aspon by byla sranda v aute a on se tak nenudil 🙂 tak dobre dojedte!!

tiburcia
23. led 2010

😀 😀 😀 😀

estrellita
23. led 2010

jako spravna slamenna vdova jsem si dala snidani a pocitac do postele 😀

chaarleene
23. led 2010

estrel, tak to je fajn, užívej si to 🙂
nám dneska přijedou kolegové na poradu - snad mezi 11 a 12, tak doufám, že dorazí nějak rozumně... dohodli jsme se, že nebudu vařit a dojdeme si na jídlo, tak aby třeba nedorazili v jednu 😅

tiburcia
23. led 2010

estrel o jak ti závidím 😵 my jdeme na jednu oslavu...a moc se mi tam teda nechce no 😅

herminka
23. led 2010

Estrel, taky Ti závidím, jsem totiž v práci. Ale za půl hodinky končím a doma mě bude čekat manžel s obědem 😵

estrellita
23. led 2010

jeee, holky, dekuju 🙂 dnesek je fakt pohodovy, ale zitrek budu muset pracovat ☹ ale den zacnu cvicenim, tak to pujde vsechno lip 🙂

Strana