Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se
Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂
Holky, vypadl mi knoflik u oblibenych dzin, takovy ten zacvakavaci, a nasla jsem jen jednu cast! 😲 Prohledala jsem to uplne vsechno, prolezla po ctyrech cely byt, ale proste nikde neni!
Char 😀 😀 Mne to proste hlava nebere, prece se nevyparil, nekde tu byt musi, ale neni 😀
Docela se tu ted rezeme smichy - v nasem meste se chystaji zavest rychlovlak, ktery bude jezdit z predmestskych casti do centra a ted delaji testovaci jizdy s dobrovolniky. Tak jsme si s muzem rekli, ze bychom se taky svezli, koukneme na jejich stranky a tam se pise, ze vsichni dobrovolnici musi tyden pred cestou absolvovat skoleni o bezpecnem cestovani vlakem 😀 😀 😀
Holky, všechny vás zdravím, ale nedočítám, jsem za dnešek úplně grogy. furt couráme po obchodech, jezdíme na byt, něco řešíme, v bytě je to jak na staveništi, ale prý to nejhorší už máme za sebou a bude to jen lepší. No, nezbývá než věřit.
Ale úžasnou zprávu jsem tady zahlédla 😵
Moni: Moc a moc gratuluju a vítám Leničku na světě 😵 ať se jí tu hodně moc líbí a obě jste zdravé 🙂 🙂 🙂
tak jsem obrátila byt naruby a zjistila jsem, že nemůžu najít nejen přístupový kód k bankovnictví (kvůli kterému jsem hledala), ale postrádám i papír na mateřskou 🙄
taky u vás tolik sněží? já jsem vyrazila do města a pěkně to tam klouže 😒 a každou chvíli mě někdo známý zastavoval, ptali se kdy to bude a co to bude, případně to ještě uvedli větou "jé, ty čekáš miminko" 😀
ale koupila jsem dárek pro manžela k svátku, tak jsem spokojená 😵
chaar u nás sněžilo v noci...takže máme opět všude sněhu habaděj....teď chvíli svítilo sluníčko ale zatahuje se, tak asi bude sněžit 😉
Ahojte!
Madli, školení o bezpečnosti, to mě pobavilo 😀
Chaar, je fakt, že i příští týden má být celkem chladno a sněžit, tak si malé (mmch, furt tipuji kluka) musí leda počkat na termín, aby bylo skutečně jarní 😉 U nás je to jako u Tib, trochu padalo přes noc, teď je celkem obstojně, zítra snad ještě skočíme na běžky.
tibu, podle kalendářů mi to vyšlo tak napůl, já jsem otěhotněla na přelomu měsíce, přičemž jeden měsíc to měl být kluk a druhý měsíc holka 😀
Ahoj holky 🙂
U nas nesnezi 😀
Hermi, dnes zkusim udelat ten tempeh se zelim a bramborama, ale meli jen ten prirodni, tak nevim, jestli ho mam predem v necem marinovat (pripadne v cem) nebo ho predtim aspon trochu opect trochu na panvi?
Vcera byl v tv porad, kde znamym lidem pomahaji hledat predky. Bylo to o Sarah Jessice Parker ze Sexu ve meste a vystopovali tam jeji prapraprapra (proste 10x pra 🙂 ) babicku, ktera byla jednou z zen, ktere v 17. stol. v Salemu obvinili z carodejnictvi! Docela haluz. Nastesti obvineni na ni prislo dva tydny po te, co byl carodejnicky soud rozpusten, takze ta prapra...babicka nebyla odsouzena, vdala se, mela deti, vnoucata, pravnoucata, praprapra(10x)vnoucata a jednim z nich je SJP 🙂
madli já bych ten tempeh nechala chvíli marinovat např. v sójové omáčce 😉
chaar tak pak si vyber 😀 😀
musím se vám pochválit...dneska mám velmi úspěšný den....takže: vyvezla jsem PET láhve, igelity, papír...umyla jsem okna, oprala záclony, převlíkla peřiny, uklidila kuchyň, koupelnu, obývák, ložnici, zametla garáž 😀
Tibu, dobrýýýý! Já jsem tenhle víkend out, jsme u tchánů, slaví se tu tchánovy narozeniny a já jen průběžně omdlívam z některých hlášek a zjištění, např. 1,5roční neteř má údajně nedostatek železa, tak na to dostává čokoládu. Mléčnou. 😉
Vidíš, Hermi, tak na tvůj nedostatek železa je mléčná čokoláda, kdo by to byl řekl 😀
Madli, ten tempeh bych marinovala jak píše Tib - v sójovce a třeba ještě něčem ostrém.
Tak mléčná čokoláda na železo, to jsou mi novinky 😀 A ještě v 1,5 roku, no potěš 😝
Ještě jsem chtěla přidat mapu automatů na mléko: http://www.chemievjidle.cz/automaty-na-mleko-mapa
No holky, já jsem si mlíčko v automatu vyzvedla..... 😵
A ted se napájím kakaem z něho.... pěkně hořký kakao a špetička cukru jako dávala moje babička. 😵 😵

hermi: diky za zpravu, sjem rada, ze je sijen v poradku 🙂
holky, mejte se, krasny vikend 🙂 ne, ze v nedeli budu hodinu docitat .-)