icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

aerin
2. čer 2009

moje taky eiri 😵 vcera jsem si ji koupila v Bille za klasickych 24,90....dneska mam chut vzit to pres mesto, stavit se v Albertovi a pokud jeste maji v akci Milku za 12,90, udelam si zasobu do konce zkouskovyho😀

aerin
2. čer 2009

a s tim pohybem musim teda bohuzel taky chte nechte souhlasit...kdyz jsme tancovali, byla jsem po treninku fakt mrtva, ale to byla proste takova euforicka unava 😵

a uz to asi nikdy nezaziju 😢

eirin
2. čer 2009

Aer, já ji nakoupila do zásoby v akci předevčírem v Albertu, tak třeba ještě dnes budou mít 🙂

aerin
2. čer 2009

treba jo.... 😵

andelka
2. čer 2009

eirin: No sirup se jmenuje Novo Passit (zmírňuje úzkostné stavy)Je to kombinace extraktů z bylinek s uklidňujícím účinkem, ostraňuje strach a psychické napětía uvolňuje kosterní svalstvo.Používá se k léčbě úzkostných stavů a podrážděnosti, projevující se nízkou výkonností, únavou, nesoustředěností, používá se i pro léčbu nespavosti. Neměl by se užívat u pacientů s cukrovkou, onemocněním jater, v těhotenství a při kojení.

sijen: No já uvažuju jestli je hodně psycho jít zítra nebo pozítří místo učení plavat, k večeru. Potřebovala bych se protáhnout.

Jo a já jak jindy furt žeru sladké, tak teď ne, držím se, jím méně (bo nemám chuť) a taky už jsem zhubla, 2 kila, ze stresu, takže to taky není úplně správné. 😒

elitera
autor
2. čer 2009

aer, Sarik si na AP stěžovala, že to v akci pořád je, tak neváhej 🙂
Btw. vy o oblíbených čokoládách, já už se třetí den snažim dojíst fakt hnusný polomáčený sušenky se třinovým cukrem 😀

Andělko, myslím, že jít si jeden večer takhle dáchnout, je nejlepší, co můžeš udělat. Zcela vážně.

aerin
2. čer 2009

dik elit 😀

aerin
2. čer 2009

ach jo, klasika, jsem v praci a mam makat, mam sebou uceni...a misto toho cucim kde co, ted zrovna planuju vylet do Telce s pesi turou kolem 🙄

andelka
2. čer 2009

eli: Tak jo, asi půjdu, provětrat místo mozku tělo.

aer: Tak jogurtová to je moje a ještě Triolada. 😀

madlisek
2. čer 2009

Anděl, hned bych šla plavčit s tebou 🙂 Eiri, už jsem nebyla plavat asi 14 dni, od te doby, co rozkopali koleje, ktere vedou k tělocvičně a je komplikovanější tam dojet 😅 Ale dneska snad nevyměknu a půjdu večer aspoň běhat.

Jinak se cpu třešněma, abych zahnala myšlenky na čokoládu, které jste tu rozvířily, snad mi z toho nebude blbě 😀

eirin
2. čer 2009

Mně kolegyně zase přinesla višně, jsou skoro černé, tak si je jdu dát místo oběda..
Já už nesportovala ani nepamatuju, ale teď si dám ještě oddych a začnu něco dělat po ms.
Díky Andělko za ten sirup, to je asi přesně něco pro mě. Dá se to koupit přímo v lékárně?

andelka
2. čer 2009

eirin: Dá. Ale stojí 80Kč. -Jo a hele, jak jsi na tom s luteální fází? Tam je napsané, že těhotné to můžou jen ve zvláštních případech. 😉
madli: Já zas musím udělat pořádek s jahodama. 😀

aerin
2. čer 2009

ja bych byt tebou s tim sirupem taky pockala, eiri😉

a ja nad nim teda taky uvazuju 😖

elitera
autor
2. čer 2009

Hele, holky, kdyby mi chtěli říct, že mě neberou, tak s tím nečekají na zítřek a řeknou mi to rovnou dneska, žejo? 🙂

aerin
2. čer 2009

ja se z te rectiny zcvoknu, pripadam si tu jak debil....polohlasne tu tutam a hutuju 🙄 😀

aerin
2. čer 2009

urcite jo, eli😉

elitera
autor
2. čer 2009

aer, kdy ty sis byla naposled někde zacvičit, proběhnout se nebo tak? Třeba vys pak netu/hutala 🙂

eirin
2. čer 2009

No holky, jsem 14DPO, jasně, že počkám až dorazí ms, ale s těma teplotama to na těhotenství fakt nevidim. I když opět jsem měla na spaní igalgin (a myslím, že už bych ho určitě měla přestat brát, dva týdny v kuse se tím krmit není normální), teploty mi kolísají (cvičně jsem se změřila hned po probuzení a pak jsem ještě mohla třičtvrtě hodiny pospávat, změřila jsem se znovu po druhém probuzení a teplota jiná o 0,3°C).
Eli, taky myslím, proč by to jinak dělali 😉

aerin
2. čer 2009

no uz to nejakej ten patek bude, co zacalo zkouskovy☹

takto se prosim sklonuje zajmeno ten, ta, to (samozrejme foneticky prepsano):
maskulina: hútos, tútú, tútó, túton; hútoi, tútón, tútois, tútús
feminina: hauté, tautés, tauté, tautén; hautai, tútón, tautais, tautás
neutra: túto, tútú, tútó, túto; tauta, tútón, tútois, tauta

takze pro predstavu🙂

elitera
autor
2. čer 2009

aer, z toho by mi hráblo 😀
Nechceš vyrazit večer na kravák zaplavat si? A tentokrát fakt plavat, ne jak posledně to prodrbat 😀

eirin
2. čer 2009

Aer to je božíí :D

aerin
2. čer 2009

elit rada bych, ale pres den se toho fakt moc nenaucim, vzhledem k tomu, ze 10 hodin travim v praci a na ceste, takze si nemuzu dovolit si vecer vetrat hlavu ani telo 😔 tenhle tyden je blbej, normalne mam na uceni cely pondeli a stredu, to nejsem v praci, jenze ted zaskakuju☹
ale po zkouskach pujdu hrozne rada.....🙂

elitera
autor
2. čer 2009

aer, tak pak někam vyrazíme, jo? 🙂

andelka
2. čer 2009

aer: Máš můj obdiv, jsi šikovná holka.
ehm, silně mi to připomíná latinu 😝

madlisek
2. čer 2009

Aer, to je teda na palicii!

sijen
2. čer 2009

uá..Aer, normálně by mě překvapilo kdybys po procvičování mluvila plynule česky 😀 😅
Andělko, latinu jsem měla dva semestry a nevím z ní nic. 🤐

aerin
2. čer 2009

andel, latina je MNOHEM lehci, ver mi, mam za sebou 7 let na gymplu, maturitu a ctyri semestry na VS🙂 rectina je proste humus nejvetsiho kalibru 🙄

jo, je to na palici, na zasmodrchani jazyku a navic se tu u toho chvilkama valim smichy pod stolem😀

aerin
2. čer 2009

latinu mam raaadaaaa 😵 mrzi me ze uz ji nebudeme mit☹ silne premyslim o tom, ze bych si to dala jako dalsi bc. studium az skoncim tohle, treba na materske🙂 spoustu predmetu mame spolecnych, tak bych to mela uznane a bylo by to relativni leharo🙂 nebo pry jdou taky udelat rozdilovy zkousky a mohla bych jit na Mgr. na latinu🙂

andelka
2. čer 2009

aer: Věřím, mě stačila ta latina. A to pouze 2 roky. A taky už z ní vím velké kulové.
a je to starořečtina nebo novořečtina? Myslím jako jestli ti to k něčemu bude. Myslím jako třeba na dovču do řecka. 😅

aerin
2. čer 2009

starorectina, nebude mi to vubec, ale vubec k nicemu 😀 v Recku jsme si s deckama precetli bez problemu napisy a sem tam jsme si nejaky podobny slovicko odvodili, ale nepokecala bych si 😅

Strana