Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
já dneska nevařím mám od včera ten guláš a vašek jde dneska na duchodové a pak jedem pryč do práce jde až ve středu
Ahoj holky,
tak kde máme Leničku snad krev dopadla na jedničku a brzy se tady ukáže.
U nás je taky vedro a já nemůžu do bazénu ach jo ☹
Mě to teď Lenička psala ☹ ☹ ☹ Taky mi je stoho smutno.....a ještě víc Leniččce ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Jako já fakt nemám slov opravdu nevím co na to říct to musí ten svět být opravdu tak nespravedlivý?
Kdejaká K*A má mimi a zahodího někam do popelnice....a lidé co o miminko usilují, mají zázemí tak ho mít nemůžou ☹ Já bych se na to vykašlala ☹
jo holky je to smutný snad lenče to hcg bude stoupat a udržel se aspon jeden mimisek
Jo Paji to taky říkám pořát když někdo mimi chce tak ho mít nemůže a ten co ho nechce tak ho zahodí fakt hnus.
Ahoj holky,vidím,že info máte. Jdu vám zvednout náladu,naděje umírá poslední 😉 🙂 V So na pohotovosti mi brali HCG a dnes jsem si zaplatila odber HCG jako samoplátce a vypadá to s HCG takto: Pá-99, So-136,dnes 377 😉 😵 😵 😵 Takže? Asi i přezto,že krvácím tam miminko je 😵 Důležité je,že HCG roste a doufám,že mimi roste tam,kde má! Zítra mažu do Gennetu,hodím jim tam všechny výsledky a nechám si napsat neschopenku,nechci riskovat,teď budu prostě v klidu doma 🙂
🙂 ahojky
kukám co Lenička 🙂 moc na tebe myslím a držím ti palečky 🙂 doufám, že to bude u tebe jako u mě, já jsem taky krvácela asi po týdnu, co mi vyšel pozitivní test a nechali si mě teda na pozorování v nemocnici a až po 5 dnech ležení tam se na UTZ ukázal kulihrach 😀 určitě si nech napsat neschopenku a jen lež a odpočívej jako by si byla v nemocnici, páč já si myslím, že to ležení k nečemu je 😉 😀
nějak nestíhám, vyklízím tady obývák, že ho budem ve st stěhovat do kuchyně, aby mohli pak pokládat koberec, zítra jedem na kyčle a od středy pak budem bydlet u našich, než vymění ty okna a Míra vymaluje 🙂 už aby to bylo hotový 😅
zatím pááá
Leničko tak to je super.....urcite tam ten prcek nebo prcci jsou....Celý den jsem na tebe myslela 😉
holky díky,snad už to bude dobrý,hlavně budu doma,tak nebudu delat vubec nic,sice nevim,jak to zvladnu,ale musim a kdyz bude uz prcek videt a bude vse O.K. tak se klidne do prace vratim,ale zatim,dokud neni nic potvrzene z utz a neprejde to krvaceni,tak budu doma 🙂
Leničko já jsem tak ráda, že to co si napsala není nic konečného a že miminko tam může být si strašně velká bojovnice a malinké určitě bude taky bojovat po mamince. Mocinky držím pěstičky a myslím na Tebe a na bublinku v bříšku ať hezky roste.
Adélko: díky 🙂 Příští Po jdu na 8:00 na utz, tak snad tam ten prcek už bude vidět 🙂 Moc mě to povzbudilo,že přez to šílené krvácení HCG vyrostlo a jednou tolik,což je super znamení, že tam aspoň ten jeden mrňous je skovanej! 🙂
Leničko, nakukuju a mooooc držím palce, ať tam mimi je a jste oba v pořádku!!!! Opravdu zůstaň doma, nožky nahoru, nech se obletovat, manžel je zlatej a vše zvládne sám a za týden určitě už bude prťousek vidět na utz 😵 Mooooc na vás myslím, to musí vyjít!!!!!!!!!! 😵 😵 😵
Lení kočičko, lež co můžeš, vím že je to k zbláznění ale hlavně když budete v pořádku ♥ ♥ ♥
jinak u nás je to celkém v pohodě, malý je občas uřvánek - musím ho chovat jak jinak ale hlavně když v noci spinká 🙂. A ANETKA JE OD PÁTKU ÚPLNĚ BEZ PLEN, přišla v noci že chce čůrat a od té doby jí dávám když malého krmím 🙂
Ahojky holky 🙂
Leničko: 😵 😵 😵 Jen odpočívej 🙂 Manža tě stejně nenechá nic dělat a bude Vás opatrovat 🙂 užívej si těhulčení a už se netrap špatnýma myšlenkama 😉
Jinak já jsem včera byla na kontrole a Tomášek už je otočenej hlavičkou dolů 🙂 Měří cca 45cm a váží 1980g. Už je tam chudáček nějakej zmáčklej a dává mi to častěji najevo, protože už mě dost tlačí dole i na hrudník, někdy to vážně bolí. Už mi vypsala papír na mateřskou, tak mě zejtra čekají úřady 😝 A další kontrolu už mam za 14 dní, už mi budou dělat stěry na streptokoka... Stejně si myslim, že ho mít budu.. S mým štěstím 😅
Miruško: Gratuluju k bezplenám 😀 To je fakt paráda 🙂 Dáda je sice bez plen, ale na noc jí ještě radši dávam, protože ona hrozně moc pije, tak že by stávala každou chviličku, ale třeba až bude Tomík a budu krmit, tak to zkusíme jako vy 🙂
Ivi: Je mi dobře 🙂 Už se těšim, až budeme mít Tomíka doma 🙂 A těm stěrům moc nevěřim, že budou v pohodě. U Dády jsem toho streptokoka taky měla, takže si naděje nedělam, že by tomu teď bylo jinak.
Veru uteklo ti to viď 🙂, za chvíli budete mít Tomáška u sebe - a neboj, nebudeš ho mít, cítím to v kostech 😉. To je krásný, jak se tady rozrůstáme 😵 . My dnes razíme k našim, venku se dělá krásně
Ahoj holky,
Veru no jo nějak se to blíží co? Já mimi taky už hodně cítím a to jsem od tebe o měsíc do zadu, ale bříško mám naštětí tak akorát na skoro osmý měsíc (který začínám příští týden) mě nikdo netipuje a je to dobře když musím teď skákat s těmi berlemi. Někdy mám strach jestli to mimiškovi nějak neubližuje, ale tak zatím mě nic nebolí , křeče nemám tak snad ne. Já se taky nechávám mým Broučínkem rozmazlovat. Opravdu bych nečekala, že to všechno tak krásně zvládne a bude mě tak hezky opečovávat. Je to moc bezva.
Miruš Anetka je šikulka, zase máš o starost míň že?
Holky stejně jsem zvědavá jak mě v poradně budou kontorlivat a prohlížet když musím mít narovnanou nohu opravdu je mi to záhadou. No uvidíme. Jdu na konci srpna třeba do té doby už to aspoň trošku budu moct skrčit.

a nevím co dnes na oběd sakra,nák už nevím co vymýšlet!
☹