Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
adelko ted musime, kytky taha vsecko, ale az ted nebyl takovy jemu se nic nechtelo,byl pohodovy
proste , na nohy se nechtel stavet nic,,, ted dela vsecko i to co nesmi... 😅
ted se i rozmluvil, tak rve na cele kolo, je to sranda takovy honzik nebyl 😀 jsou uplne rozdilni,,, 😅
trebe sem ho dala na chvili do choditka honzik sel na zachod curat a ja byla v kuchyni mel veceri udelanou
a adam to z obyvaku vzal a jedl, :D a honzik na nej adame proc mi jis veceri:D
mel rohlik s maslem a se syrem:D
To je teda ale šikula, že si to všechno tak hezky vezme. A teď nejsou kluci nemocní? Vím, že jak si sem chodila před tím pořát chudáčci něco mělil.
jo andrej je to lepší .já jsem v tom bytě byla furt zavřená a manža jezdil domu až večer tak jsem se nedostala vubec ven
adelko ted jsou zdravi, adam mel tu 5 nebo 6 nemoc honzik od nej a pak adam nachlazeny .-(
to byla hruza fakt ☹ ted se drzi tak snad budou dlouho 🙂 🙂 🙂
nensynko to verim my se meli stehovat do cech ale tu ma pritel jistou praci tak jsme porad tady 🙄
jojo casem urcite to 100% 🙂 a je to uplne o necem jinem tam vid??klidek soukromi super!!! 😵
my jdem jist a ven, tak zatim papa pak se urco kouknu 😉 😉
Tak snad jim to bez nemoci dlouho vydrží.Tak snad se jednou přestěhujete, ale když má přítel práci tak to je v dnešní době nejdůležitější.
Ahojky holky 🙂 Jak to vypadá s Lucinkou? Já jsem zatim 2v1 a ještě bych tak ráda nějakou dobu zůstala. Dneska jsem dorazila od doktorky s tim, že mam angínu ☹ Vyfasovala jsem antibiotika, tak snad brzo zaberou.
ahojky, tak u nás krásné babí léto 😎 😎
zatím žádný další přírůstek?? 😉 🙂
Nensy, teeeda, baráček vám závidím 😵 ...my teda máme byt super velký skoro 100m2 a i vedle máme zahradu...ale přece jen baráček je baráček 🙂 🙂
Andrej, to si už teda užíváš...jak si tu dlouho nebyla, tak jen čumím, co už Adámek dovede 😀 😀 😀
Adel, tak pak poreferuj, jak dopadla zítra poradna 🙂
zatím pááá 🙂
ahoj zuzko jo baráček je super .no možná kdyby jsme měli to co ty tak bych taky neměla potřebu jít do baráku 🙂
ahojky holky....
mai: bobku tak to se setri a odpocivej,,, 🙂 😉
nensynko: no prave, se mate no 😀
adelko: presne prace je 1 misto... 😉 🙂
Ojo: jojo uzivame az az🙂 zacina byt nejaky aktivni, navic ani spat nechce jen blbiny...
a taky kouse Honzika, a chce s nim delat blbiny, chytne ho treba za hlavu a chce ho kousat srandy az az...
spis mu i zavidi ze jezdi treba doma na te detske motorce, chce taky a nemuze tak i breci... 😅
a co Tomik?? co uz umi?? 🙂 🙂
nensynko zatim dobry🙂 ted tu leze, tak za hodku dostane svacu... 🙂
jo a taky vic ji .-( hlavne k veceru ty jo, vzdycky mu stacila presnidavka ted mu do ni davam piskoty
a mu to nestaci, takze asi zacnu davat chleba:D otesanek jeden, vcera snedl presnidavku a za hodinu
jeste jogurt a za 3 hodky na noc kasi... 🙄
tak to je šikulka a honzíka máš doma nebo ve školce 😕 tak zase lepší když mu chutná ta naše potvurka nechce moc jíst ve všem se štourá dneska jsem jí važila tak má 13kg
nensynko maly ma 10,a pul kila 🙂 ji fut ale krotim ho protoze on chce vsecko nikdo pred nim nesmi
jist☹ ani honzik pak breci ze mu to neda .... vcera sem prve mela jogurt a on mi ho snedl,,,a jak vidi
ze ji nekdo rohlik,,,,jeeeej to rve ze ho chce 😅
honzik je doma do skolky jde leden nebo spis unor na 4 hodiny 😀
jojo priel je v praci a ja???nic moc kazdy den chodim na injekce do zadku od patere mam ty migreny 😖 😒
a ted to byla hruza☹
tchyne nepije takze konecne se s ni da vyjit🙂 jsem rada🙂
a co u vas doma noveho? 😀
a co jak bylo bez internetu bylo ti smutno nebo se to dalo vydržet 😀
to nevadí nela měla taky takhle a tedkon jak lítá tak to šlo dolu a už nepřibírá takže se neboj on to taky dostane dolu 🙂 a co těší se do školky nebo se mu nechce
teda tak to ti nezávidím já jdu 8 na mamograf a snad se letos dostanu na ty prsa 🙂 tak to je dobrý aspon náký dobrý zprávy co.tady nic nového není všechno při starým.lukáš jede 5 na hory se školou na týden do krkonoš tak se těším si myslím že mu to prospěje
ahojky 🙂
Andrej, Tomáš zatím umí jen vehementně povídat 😀 😀 přetáčí se akorát na bok, ale už jen chybí aby zvednul hlavu a už by byl na břiše 😀 😀 taky chce dělat furt jen blbiny, hraje si s hračkama a směje se nahlas a vodičku má taky rád, mele tam sebou jak ryba nebo plácá ručičkama do vody a řehtá se 😀 😀 😀
Honzík ti ještě nechodí do školky?? to už by mohl i na 8 hodin...to by si pak měla víc času 🙂 ale určitě je doma hodný, viď? 🙂
tak já si před chvílí přečetla tenhle článek, no a docela mě naštval 😠 😒
http://www.novinky.cz/ekonomika/179726-ceske-do...
Nensy, baráček určo lepší...páč teď nám zvýšili nájem o skoro 800,- 😖 koupenej ho nemáme, obec ho nechce prodat 🙄 zrovna, když teď maj snižovat ten rodičák, zvýšit DPH a tak ☹ ☹ 😠

No jo tak to bude malý lumpík co? Ale neboj ono se to podá. Asi ho fakt musíš pořát hlídat co?