Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
adelko ja nedelala z toho nic, v tech bolestech se to moc nedalo, a me to ani dobre nedelalo...
jinak u Adama sem dostala kapaky a ta bolest prisla tak rychle ze do sprchy semani nedosla 😉
tys pribrala tak malicko???no teeeda tak to bude rychle dole adelko (myslim ty kilca)
jo a u toho porodu,,, kazdy to ma jinak, na mici skakat taky muzes jak pises atd... 😉
Ojo: no povida ... tak vi ze mama sem ja,,, Honzik me tak vola porad a je s nama doma,,,
asi vi ze tata je tata,,, pak rika dede, dada, baba, dneska rekl uz i Papa a podarilo se mu rict
dej,,, :D ale to jen podarilo asi🙂
je dost ukecany 😅
Adrej, Tomáškovi se jednou povedlo mami...ale to jen náhodou, jak si furt mumlá a brouká a zkouší co s tou pusou dovede 😀 😀 😀 furt dělá brrrrr, vrrrr a slintá při tom...slintá teda hodně, ale zuby nikde a ani dásna nemá naběhlý 🙂
Adel, pravda, že každá to má jinak, třeba ti v leže bude nejlíp 😉 nebo v kleče na čtyřech, to mi taky pomáhalo 😉 🙂
Andrejko tak to si mě uklidnila. No uvidím jak to budu mít já.
Zuzy neboj dočkáš se až bude Tomášek en povídat, že ho ani nezastavíš.
Ahojky holky 🙂 Jdu se jen podívat 🙂 Myslela jsem, že už se třeba ozvala Lucinka a ono ještě nic. Snad jsou s malým v pořádku 🙂 Jinak mě je už o trochu líp, tak aspoň, že tak 🙂 Antibiotika zabírají, tak snad budu mít při porodu dost sil 😉
Adél: Neboj, určitě to s manžou všechno zvládnete 🙂 A budu Vám moc držet palce 🙂 Ty jo a 8kg, to je fakt maličko 🙂 To nemáš nahoře skoro nic.
Ivi: Baráček je jistě super a děti z něj jsou k uvytržení 🙂 Tiše závidim 😉
Andrejko: Malej je už kus chlapíka 🙂 To je hrozný jak to uteklo a on už žvatlá. Za chvíli začne držkovat a bude hotovo 😀
Zuzi: Počkej počkej, až malej začne mluvit, tak tě z něj kolikrát bude bolet hlava a pak budeš ráda za minutu ticha 😀
Jo Veru naštěstí nemám. Jsem jako moje mamka ta taky přibrala do deseti kil a říkala, že vše nechala v porodnici a při bráchovi pak chuděra ještě dost zhubla protože brácha dost zlobil. No taky by mi nevadilo zhubnout a mít míň než před těhu, ale zase raději bych měla hodné miminko. A je bezva, že už je Ti líp. Malý ví, že má ještě počkat až se maminka uzdraví co?
ahojky, u nás prosvítá slunce 🙂
Veru 😀 😀 😀 😀 on už povídá dost i teď, takže čekam, že tu hubu pak nezavře 😀 😀 😀 nabírej dál síly 😉
Adel, tak snad budeš mít hodný miminko 😉 🙂 🙂
letím dnes do města, tak zatím páá 🙂
Zuzy u nás taky občas prosvítne sluníčko na to, že dnes hlásili déšť je fajn. Tak ať v městě zařídíš vše co potřebuješ 🙂
ahojky holky....
Ojo: jojo sem zapomela maly taky rika brrrrm hlavne jak je v choditku a jezdi🙂
mai ahojka.-) toje dobre ze je ti lip🙂 a kolik si nabrala ty??? 😀
adelko to zvladnes uvidis, ono nic jineho ti ani nezbyde,,, a lepsi je normalni porod nez cisar 😉
Andrejko to víš že jo já jsem císaře nechtěla, už tak mi hrozil kvůli očím, ale naštěstí být nemusí tak jsem ráda a věřím, že to zvládnu. Zvládla jsem plno jiných těžkých věcí tak tohle zvládnu t aky. 🙂
Adél: Za dva měsíce jsem to měla dole. Pak jsem ještě začla cvičit a měla jsem postavičku jako fík 🙂
mai: ja nabrala pres 16 kg nejak... a u Honzy pres 20 a vse mam dole ted mam min nez sem
mela pred tim nez sem zapadla s Adochem 😀 😅 sice o 2 kg ale dobry ne?🙂
adelko to zvladnes 😀
Andrej doufejme. Jak to tady štu jak hubnete tak doufám, že taky něco zhubnu.
adelko tys nabrala maliiiinko,,, uvidis ze to budes mit dole,,, jak porodis tak bys mela zhodit a doma
budes litat a litat pujde to lehce uvidis 😉
Já vím Andrejko jsem ráda, že jsem přibrala tak málo protože některé tety taky přibraly i přes dvacet kilo. Naštěstí jsem jak mamka která přibrala do deseti kilo tak jsem ráda.
Tak se to u nás vyčasilo a je krásně.
Ahojky holky,
jdu jen pozdravit, zítra dopoledne nastupuju na vyvolání... Držte prosím palce, hrozí císař, malý nesestupuje. uvidíme jak to dopadne, až nás pustí z porodnice, dám vědět. nemám na nikoho číslo, takže se pak ozvu sama. paa a mějte se všechny moc krásně 🙂
Mai, Tobě a Tomáškovi moc držím palce 😵

No jo holky budu to muset zvládnout. Teď se snažím s tou nohou aspoň trochu hýbat když už jí nemusím mít celou dobu v té ortéze tak snad to našlapování pak půjde.