icon

Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))

lenkakubickova
14. kvě 2009

tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂

nensy
29. zář 2009

ahojky dobré ránko teda veru ten se ale drží kdy jdeš zase na kontrolu

maicky
29. zář 2009

Ivi: Měla bych jít zejtra na kontrolu do Domažlic, ale asi pudu ve čtvrtek už normálně ke svojí doktorce, když se mi vrátila z dovolený

adellaide03
29. zář 2009

Ahoj holky,¨Jani malej je fešák neboj ono se to za chvíli ustálí a bude to v pohodě.
Já jsem z těch miminek vždycky tak na měkko. Už bych to mé mimi taky chtěla mít u sebe.
Verčo tééda ten Tvůj Tomášek se tam u Tebe hezky uvelebil.
Andrejko taťka nám ten šroub nějak spravil takže jsme do té prodejny chodit zpátky nemuseli a postýlku mám celou takže vám jí vyfotím ať mám taky nějaké nové fotky v albumu. Taky mám vyfocené bříško takže i to sem ještě dodám.
Ivi a jak je dnes u vás? U nás je zataženo a navíc tady zase vyje děsně pes. On vyje chudák pořát jak je sám. On je to větší pes a oni ho vůbec nevycvičili takže jim utíká a když ho pustí tak neposlouchá a pak když jsou všichni přyč z domu tak vyje, ale skoro v kuse až třeba do čtyř hodin než se oni vrátí, děs 😠

nensy
29. zář 2009

to jo verčo snad už tě pošle do porodnice přinejhorším na vyvolávačku

nensy
29. zář 2009

adel tady je dneska hnusně a zataženo a nehlsí ani žádný teplo

adellaide03
29. zář 2009

No jo bohužel asi už začíná ten podzim který tak nesnáším, no nedá se nic dělat.
Lucinka už má malého určitě u sebe.

maicky
29. zář 2009

Ivi: Vyvolává se tak deset dní potom co přenášíš, když je vše v pořádku. Takže si myslim, že moje doktorka by mi to vyvovala v neděli

adellaide03
29. zář 2009

Tak Verčo držím pěsi ať jde malý sám a bez vyvolání.

maicky
29. zář 2009

Adél: kéž by 🙂 děkuju 🙂

ojo
29. zář 2009

ahoj holky 🙂

tak Veru stále nic...ale co Luci?? 😕 jo ona vlastně nemá na nikoho tel ☹ škoda...jsem zvědavá jestli už to má za sebou 😀

Jani, jééé Honzíček je takový krááásný prcík, takovej maličkej a buclatej 😵 😵 😵 😵 si už ani nepamatuju, že byl takovej i Tomáš 😅 a asi máte taky trošku žloutenku, viď? ať jste zdravý a spokojený všichni 4 🙂 🙂

Adel, ty poslední týdny utečou jako voda 😉 🙂 🙂 a už taky budeš mít mimíska doma 🙂 🙂

musím letět krmit

adellaide03
29. zář 2009

Zuzy no já myslím, že Luci už má malého určitě u sebe. Myslím, že říkala, že je malý nějak blbě otočený tka jí hrozil císař, ale snad už je vše jak má být a jsou spolu.Já vím, že to uteče, hlavně potřebuju trochu funkční nohu a pak už je jedno kdy se mimi narodí.

nensy
29. zář 2009

nazdárek tak jsme doma a venku je furt ošklivo

maicky
29. zář 2009

Adél: já mam dojem, že otočenej byl dobře, ale nesestupoval... A malýho už určitě má u sebe 🙂 Myslim, že by jí nenechali tak dlouho přenášet

nensy
29. zář 2009

to ne tak dlouho by jí už nenechali

adellaide03
29. zář 2009

Jo Veru máš pravdu to víš já jsem skleróza 🙂
Určitě by jí nenechali to je jasné.
Tak já už mám konečně sbalenou i tašku do porodky tak snad v ní mám všechno.

nensy
29. zář 2009

ta mi jdem zítra s nelou první den do školky

nensy
29. zář 2009

tak za chvíli dojede manža s práce

ojo
29. zář 2009

nensy, malá už ti začne chodit do školky?? 😕

mě napad nějakej chcíp, v krku mě teda už nebolí, ale mám rýmu jak trám a měla jsem zvýšenou teplotu, tak se dopuju paralenem 😝

adellaide03
29. zář 2009

Zuzy tak se kurýruj teď ty nemoci asi budou častěji.

nensy
29. zář 2009

zuzko jo začína od října jenom na 5 dní v měsíci

nensy
30. zář 2009

nazdárek dobré ránko všem.tady dneska prší 😝

pajulinkka
30. zář 2009

Nensy: u nás taky chvilku prší a pak zas ne :( ale je tam zima bleee.....jak ja nemam rada podzim...to uz radsi zimu ;)
A co jinak holky?Jak je?
Ja jsem dneska nejaka mrtva :( ale to bude tim pocasim ;)

ojo
30. zář 2009

ahojky, tak tady je taky hnusně, neprší, ale pršelo, silnice jsou mokrý 🙄

Nensy,aha 🙂 a to ti vemou takhle malinkou Nelu do školky?? 😕 😅 tak co máme všude školky, tak beru až od 3let...

nensy
30. zář 2009

ahoj paji tady už zase neprší ale je hnusně 😝
jo ojo vemou mi ji takhle malou už za dva dny co jsme tady byly tak přišli sami jestli jí tam nechci dát jinak mě by to nenapadlo 😝 jo tady berou už takhle a školku neplatíme akorát jednou za měsíc obědy 150kč

adellaide03
30. zář 2009

AHoj holky,
u nás dnes taky pršel tak byl zážítek dostat se do auta a pak na polikliniku na kontrolu, ale nějak jsme to zvládli. Jinak je vše v pořádku čípek zatím krácen jen mírně a vzala mi stěry na streptokoka.
Ivi tak to u vás asi není moc plná školka ne jinak pochybuju, že by Ti ji vzali.

ojo
30. zář 2009

tak to by mohlo možná projít i v naší školce, tady je taky málo dětí 😉 🙂 🙂 ale to je ještě za dlouho 😀

Adel, super, že kontrola dopadla ok 🙂

adellaide03
30. zář 2009

Zuzy do té doby si myslím, že těch dětí přibude aspoň u nás se teď rodí strašně moc dětí a když člověk chodil v létě po městě tak viděl samou těhuli.

nensy
30. zář 2009

jo adel mají pod stav tak potřebujou doplnit jinak by šla taky až od tří

ojo
30. zář 2009

u nás už zrušili budovu školky a přesunuli jí do školy a tím zrušili devítiletku, že děti budou chodit jen do páté třídy... 😒 a zrušili to proto, že je málo dětí...nevím jak v okolních vesnicích, ale moc dětí se tu nerodí...na vítání nás bylo 6 a přibyla jen jedna těhule.... 🙂

nensy
30. zář 2009

jo tady taky právě byla škola a je stoho školka 😝

Strana