Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
Tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
Andrejko: to je jasný,že než usneš,tak to trvá, je to pech,no 😞 ..ale určitě to stojí za to! 🙂 😉 už by to chtělo nějakou nevěstu pro ty vaše klučíky 🙂
tak koukám, že se mi příspěvek neuložil - nějak dnes zlobí net.
Leni to víš, já jsem měkejš normálně natož teď. A i když vím, že je to seriál tak to stejně ořvu
ZUZI ahojky, vítej zpět z porodnice 🙂. A co Míra - jak se chová k malému? Já si pamatuji že Libor se bál Anetku vzít, že pro něj byla hrozně malinká 😉
Andrej teda Adámek je fakt malý hlad 😉, ale za chvíli už budeš moct dávat kaše a k obědu zelenikové příkrmy, tak ho to snad pořádně nacpe x-)
Leni to víš, já jsem měkejš normálně natož teď. A i když vím, že je to seriál tak to stejně ořvu
ZUZI ahojky, vítej zpět z porodnice 🙂. A co Míra - jak se chová k malému? Já si pamatuji že Libor se bál Anetku vzít, že pro něj byla hrozně malinká 😉
Andrej teda Adámek je fakt malý hlad 😉, ale za chvíli už budeš moct dávat kaše a k obědu zelenikové příkrmy, tak ho to snad pořádně nacpe x-)
Aspoň,že se nenudíš 🙂 ...tady je divně,jako by mělo pršet a pořád nic...sakra,už mě to štve, jsem z toho celá ochrápaná :-p 😃
nensynko ja se na to taky ptala a ona rikala ze nesmim prekrocit ty davky.... myslim (5 krat denne)
ale on uz ma 100% pres 7 kg,,,, tak by mel mit podle normos a Extra vetsi davku myslim tech 230 ml
ale nechci ho tak futrovat :-S
Rikala sem si ze to jeste tech 14 di uvidim a pak od ukon.4 dam i vetsi davku mlika🙂
a vecer tu kasi, a snad bude jako najezeny to by snad po kasi mel ne??????
ale on uz ma 100% pres 7 kg,,,, tak by mel mit podle normos a Extra vetsi davku myslim tech 230 ml
ale nechci ho tak futrovat :-S
Rikala sem si ze to jeste tech 14 di uvidim a pak od ukon.4 dam i vetsi davku mlika🙂
a vecer tu kasi, a snad bude jako najezeny to by snad po kasi mel ne??????
nensynko tak bych mu prave asi i zaludek roztahla,,,,,
uvazuju ze mu dam na noc vetsi davku, 7 kg ma urcite tak ze by mel 230 a pres den 200 normalne :-N
uvazuju ze mu dam na noc vetsi davku, 7 kg ma urcite tak ze by mel 230 a pres den 200 normalne :-N
Mirusko to same byl Honzik...... jenze jemu to davkovani stacilo, pil taky vic 😞 ale ne jak Adam Adam
je o pul kila pomalu tezsi nez Honzik byl 8-(
a ja se priznam ze Honzikovi jsem kasi nedavala,,,,, mel obyc. drazsi Krupici na noc od 4 mesice,,,, a pres
den prikrmy + mliko.....
proto nevim jestli mu mam udelat vetsi davku jen na noc,,, podle kil bych mohla je tam od 7 kg 233ml i s
vodou (a je to 5-6 mesicu) 8-(
je o pul kila pomalu tezsi nez Honzik byl 8-(
a ja se priznam ze Honzikovi jsem kasi nedavala,,,,, mel obyc. drazsi Krupici na noc od 4 mesice,,,, a pres
den prikrmy + mliko.....
proto nevim jestli mu mam udelat vetsi davku jen na noc,,, podle kil bych mohla je tam od 7 kg 233ml i s
vodou (a je to 5-6 mesicu) 8-(
hodne lidi mi rika ze Adam vypada na pulrocni no....
jedna baba dneska na me ze jaktoze neumi sedet a ja ze ma teprve 3 mesice ani mi neverila a cumela
jak by zpadla z visne :-p
jedna baba dneska na me ze jaktoze neumi sedet a ja ze ma teprve 3 mesice ani mi neverila a cumela
jak by zpadla z visne :-p
Andrejko, teeeda, tak to ti vůbec nezávidím,takhle si lámat hlavu s tím co dát Adámkovi papat =-) ...to je zvláštní, že má pořád takový hlad, chuďátko hladový 😞
Lenicko on je pres den v pohode ale vecer radi....😞 😞
a to mi vydrzel i do 5 rana od 9 vecera....... a ted prd... takhle by mel vic davek.... :-p 8-(
a to mi vydrzel i do 5 rana od 9 vecera....... a ted prd... takhle by mel vic davek.... :-p 8-(
ono kazdy jak ho vidi si mysli ze ma pul roku,,,,
i na poradnach jak lezi treba 4 mimca vedle sebe tak Adam je pro ti nim velky.... jak jsme byly na poradne
v tech 3 mesicich tak tam byla zenska na pul rocni a ona vazila jeste min nez Adam 8-(
i na poradnach jak lezi treba 4 mimca vedle sebe tak Adam je pro ti nim velky.... jak jsme byly na poradne
v tech 3 mesicich tak tam byla zenska na pul rocni a ona vazila jeste min nez Adam 8-(
Andrejko: nemrač se, za to přeci nemůžeš,že je tak velký 🙂 ...a máte v rodině někoho velkého?
Lenulko nemame jen muj pradeda meril pres 2 metry 😞
Honzik byl tez velky nevim proc zrovna ja takova drobna mam tak velke prcky a ujedliky |-|
Honzik byl tez velky nevim proc zrovna ja takova drobna mam tak velke prcky a ujedliky |-|
Andrejko: tak ať je dnešní noc lepší!!!! 😉 🙂 ...já jdu koukat na telku. Dobrou,papa x-)
ahojky holky,,,, tak sem dala vetsi davku na noc a vydrzel o 20 min. dyl jenom :-p 8-(
a to jsem mu dala 5 AR a 2 extra na zasyceni :-p
ale byla noc lepsi protoze se tak nebudil no... ale i tak,,,, asi mu dam kasi driv necham to tak tyden,,,,
za 14 dni uz bychom mohly zacit s prikrmy HURAAA! :-p
nensynko fakt?Honzik jedl furt a doted ji dost hlavne maso....
dneska mame jit na pout a je hnusne doufam ze se to pocasi aspon trochu spravi,,,,, Adam je protivny tak paaa
holky, k veceru pisnu, mejte se 😉 🙂
a to jsem mu dala 5 AR a 2 extra na zasyceni :-p
ale byla noc lepsi protoze se tak nebudil no... ale i tak,,,, asi mu dam kasi driv necham to tak tyden,,,,
za 14 dni uz bychom mohly zacit s prikrmy HURAAA! :-p
nensynko fakt?Honzik jedl furt a doted ji dost hlavne maso....
dneska mame jit na pout a je hnusne doufam ze se to pocasi aspon trochu spravi,,,,, Adam je protivny tak paaa
holky, k veceru pisnu, mejte se 😉 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
(myslim ze adelka bude mit holcicku) x-)