Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
a tehulka je ktera nensynko???
ja mam spis same sestrenky... par bratrancu ale neznam je, nestykame se... 😅
holky a to sem zapomela rict nechala sem adama na zemi na dece prijdu asi za 2 minuty
a on byl deky pryc:D nejak se odplazil nebo co 😅 🙂
nensynko ted je to samy kluk ale co??? ja mam kamosku 1 a ta ma Vanesku....
jinak asi 3-4 kamosky a maji kluka.. a 1 ceka taky kluka je v 30 tt 😅
jo je ze?? pripada mi ze dela nejak moooc pokroku ted najednou🙂
papa hezky,,, chutna mu,,, leze nebo co to dela,,, a chce sedet 😅
🙂 tak já ti vždycky pošlu Anetku a uděláš jí copánky 😉. Škoda že nebydlíme někde u sebe, musím se je naučit
nensynko no my si z nich uz nevyberem...😀
nelca ta si teda bude mit z ceho vybrat a to same Anetka 😵 😵 😵
Mirusko skoda,,, mohlijsme spolu i kocarkovat,, kdyz mame no priblizne stare prcky-... 😵
já jdu také na Ordinaci, ještě musím přeluxnout klávesnici jinak by mě manžel zastřelil. Měla jsem čokoládku 😀
papapa
me jdou hezky ty copky od zhora taky🙂
tak ja jdu delat kasi malemu ... papa kdyztak zitra 😀 😉 🙂
Teda holky tady je toho ale nakecáno tak se s vámi jdu rozlouči, jdu se umýt pak si možná ještě něco málo přečtu a zítra na popravu tak na mě prosím myslete ať to dobře dopadne. Pápa
nazdárek dobré ránko 🙂
adel tfuj tfuj budu na tebe myslet at to uděláš a hlavně at už to máš za sebou.určitě to zvládneš 🙂
ahojky holky....
adelko myslim na tebe moc moc moc 😵 🙂
ahojky nensynko🙂
tak u nas noc zas suprova!! maly se sice ve 3 rano vzbudil asi se mu neco zdalo nevim, ponosila sem asi 3 minutky a byl tuhy... vstaval v pul 5 dostal najist a spal do pul 7 takze zase vyspani 😵 😵 😵 😵
jak je u vas??tady kosa a nic moc jako 😝
tady se to vybira,,,nesnasim kdyz prsi ....chladno mi nevadi jen at proste neprsi....
tak jdu za malym .-)
Ahojky všem 🙂
Adélko: Taky na tebe myslim 🙂 Určitě to všechno dobře dopadne 😉 Tfuj tfuj tfuj!!!
Ivi: Copánky ze zhora nejsou těžký 😉 Včera je Dáda měla zase a je to fajn účes, aspoň jí nikde neleze nic do očí 🙂 Dřív jsem si taky myslela, že je to nějaká věda, ale je to lehký jako facka 🙂
A jak se tu jinak máte? Já ani nedočítam, tak se ptam 🙂
maly je normalne ospaly tak si zdrimne a ja aspon udelam mliko....
a to spal celou noc jako 🙄 😅
nensynko noo.. jen aby pak spal vnoci,,, jedine co mi vadi pres den je ze kdyz se zastavi kocar je okamzite vzhuru myslim jak prijedeme treba driv zvenku, a to chce jeste spat ale proste nespi............................
a nebo jak mu pres den vypadne dudel taky je vzhuru, nema klidne spani 😔
jojo nensynko vcera,.,, od Sunarek: Bananova...... pekne ji zhltal... 200 ml ma... snedl ji celou a normalne
do jidla dalsiho vydrzel ale to uz mel poradny hlad 😀
jo a taky ho prohnala,,,,, KAKAL! 😵
Andrejko: Tak to je paráda, že se máš fajn 🙂 Malej je ospálek 🙂 To je dobře, že spal celou noc, aspoň si fit
Ivi: Určitě se to naučíte 🙂

Mirusko kdyz jste same zenske.... to se urco vsichni tesi na Ondru at je venku co??? 😅