Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
Ivi jo už je dobře. Už jsem to tady psala, dělám takový speciální dírek pro mamku. Když byla v pubertě psala si různé písničky do sešitu (ten je teda pořádně tlustý) no a já teď hledám tyto texty na internetu chci jí je vytisknout a nechat svázat jako knížku a k tomu najít i ty písničky a dát na CD, chci jí to dát k narozeninám, ale to asi nestihnu má je 22.6. takže mám o zábavu postaráno. Pak chci zavolat na cvičení kam bych se ráda objednala. A co budeš dělat Ty?
tak to jo adel no pokud by se ti to povedlo tak to bude pěknej dárek 🙂
mi budem dopoledne doma pokud se to vybere tak pujdem ven
Jo a když to nestihnu te´d tak má ještě svátek a pak jsou V8noce takže o nic nejde.
Aha tak to jo. To od švagrové malý spí hoďku dopoledne a hoďku někdy i víc odpoledne. Bude mát 17 měsíců 🙂
ähojky .-)
tak u nas noc super zas se vzbudil v pul rano a pak v pul 7 ale obcas si ze spani pobrekaval,,,,,
ja usla az v 1 rano ☹
sem jak prejeta -☹
je tu hnesne a prsi tak budem doma,,,,,, nensynko me spal pak honzik taky od 11 po polivce do pul 3
a dostal tak pozde druhy obed 😀
maly mel holky uplne cervene oko ☹ prave a na prave strane lekla sem se nevim jestli se pichl nebo co ☹
ted ma prasklou zilku 1 ☹
Andrej jak píše Iva to se mu tam mohlo dostat smítko nebro prach nebo teď všude kolem lítají pily tak to může mít i z toho.
Já už jsem po obědě. Měli jsme branborové placky mňam to byla dobrůtka. 🙂
Jo Ivi já taky, ale nerada je dělám když je horko protože člověk musí stát u plotny do toho prská olej to nesnáším, ale dnes je tady pod mrakem takže se to děalalo skvěle.
holky myslite??? vypadalo to skarede ale ☹ takove jak krvave kolecko no uz jen ta zilka v
ocicku praskla ☹
ale nedavno sem mu z ocka vytahovala nbeco hnedeho chudacek asi pred 14 dny 😠
Tak kdyby to nepřestávalo tak si zajdi k doktorce abys měla jistotu, že to nic není.
adelko ono se to uz ztratilo... jen ma zilku prasklou tak doufam ze to bude v poradku...
dneska je nejaky protivny,,,
Ahojky holky,
zdravím vás 🙂
Adélko, koukla jsem do albíčka a přečetla si o odběru plodovky. To mě mrzí, že jsi to taky podstoupila. Gratuluji ke zdravému miminku, opatruj se, těhulko, už 21tt, to letí 😵 a koukám bude další překvápko, já zvědavka bych nevydržela to nevědět 🙂
Andrej, snad bude očko už dobrý, chuděrka, takový trápení ☹
Nensynko, jak vy se máte? Co děti, nemarodíte? Užíváte léta?
Leničko, tvoje čepičky jsou úžasný 😵 děláš i něco na chlapečky? Nebo že bych si objednala něco krásného na Any? Máš někde nabídku? třeba na mmbazaru? jši moooc velká šikulka 😵
Já dala do albíčka jedno aktuální foto našeho buřtíčka ze včerejška 😵
mějte se moc krásně 🙂
Ahoj holky 🙂
Lucinko,no malý je úúúúžasný!!! 😵 😵 A už máte jméno? 🙂 Strašně to letí....za chviličku už budeš rodit 😕 🙂 Luci,nevím jak na chlapečky...ono by se asi něco vymyslelo 🙂 Jinak dělám na holčičky a teď i na jednu dospělou paní klobouček k moři 🙂 Tady je odkaz, co jsem zatím udělala, klidně se mrkni a kdyby jsi chtěla na Any, ráda udělám, stačí říct barvičku,velikost a je to 🙂 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=111276
Andrejko: držím palečky,ať má malý očičko brzo zdravé!! 🙂
Miruš: juuuuu, malá ti včera krásně usnula, jsi šikulka,takhle rychle prohodit postýlky 😀 😀
Ivuš: pořád tam máte hnusně? Tady je teda nic moc :( ...pořád zataženo,ale dusno 😝
Lucinko děkuju jo byly to nervy s plodovkou do toho státnice, ale všechno jsme to zvládli a teď už si krásně užívám.
U nás už se mraky rozutekly a je krásně.
Leničko ahojky

Ahoj holky,
Ivi tady byla mlha, ale už se to rozebralo a taky to vypadá, že bude pořádné dusno.