Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
tak manža už jel a vzal si malou sebou tam mám klídek 🙂 čekám že bude každou chvíli pršet
Ahooooj holky 🙂 To ja zase počasí ☹ ...ještě,že jsme měli aspoň o tom víkendu pěkně. Teď jedeme ke tchánovcům a plánujeme v sobotu výlet, tak snad nám to počasí nějak vyjde. V práci teď moc nestíhám, jsem tu sama,ještě celý příští týden, tak už abych měla volno!!! 😵
Luci: snad už je ti líp a bacili ti dali pokoj, ať jsi fit na dovču! 🙂
Miruško: Ondrášek je fakt náááádhernej prďolka 😉 😵 😵 A co Anetka,jak bere Ondráška? A že by už jsi musela najet na příkrm na noc?? 😕
Ivuš: teeeeda ty zase vyvařuješ dobrůtky 😉 😵
Adélko: koukám,že jsi si užívala u Dr. tak hlavně,že jsi zvládla vypít tu sladkou hrůzu 😉 🙂 A co s mamkou,utráceli jste za něco na miminko nebo na sebe? 🙂
Veru: kdy vy razíte na tu dovču? Koncem července, nebo se pletu? 😅 ...snad se vám do té doby umoudří počasí! 🙂 A co malý Tomášek? Kdy jdete na kontrolu?
ahoj leni tak jak je a co jak jsi na tom s ms 😕 už se něco hnulo 😕
no jo znáš mě já furt něco dělám 😀
brý rano
..jak nakládáš to maso?
..teda ty se máš,takovj veget,H. už taky dávno odjel do práce a podle všeho asi přijede zase až kolem půl 8 večer ☹ .....no já už mám po sprše,du usušit vlasy a pouvažovat jak se oblečem....je tu zataženo,sem tam se zvedne docela větší vítr a my jdem dneska docela daleko,tak se musím připravit na všechny alternativy.... 😅
na švej -žužu.jo to se mám ale jenom na chvíli nevím kdy dojedou jel se podívat jestli mu dovezli matroš aby mohl dělat ale pokud bude pršet tak nevím jela bych zase na houby 🙂 jo a kam jdete po uřádech
jj dobrá
..no já mám vlasy vysušené,venku je furt nák pod mrakem.....tak du chystat tašku atd....
a ahojda Leni 🙂
Livi: ahoj 🙂
Ivuš: ne,nebyla, 29.června jsem byla na utz a měla jsem moc nízkou sliznici,takže bylo na vyvolávačku brzo,teď čekám,jestli to do Po nedostanu a jinak jdu teď v po na vyvolávačku.
Ahoj holky,
No jo bylo to sladké, ale dalo se to zvládnout. Pro mimi co bychom neudělaly že?
Teda Leni Ty s tou mrškou máš ale trable a tak nějak myslíš, že už ovulka byla?
Tady je chvíli zataženo, chvíli svítí sluníčko, no léto to rozhodně není. Ale mě to až zas tak nevadí i když mě štve, že ještě nemáme bazén a že jsem se ještě letos ani jednou nekoupala. Tak bych si s mimim zaplavala. Asi půjdu na krytý bazén a bude 😀
Ivuš: to mi povídej...to čekání je neskutečný :(
Adélko Ahoj 🙂 ...jojo,je to těžký s mrškou ☹ ...ovulka? Nevím, protože ani podle teplot vůbec nic nepoznám,takže je to fakt záhadný... Dr. mi říkala v Po 29.6. ať se o víkendu snažíme,že by měla podle utz být ovulka 3-5.7. Tak jsme se snažili a uvidíme...
Jen si jdi zaplavat, já bych šla hned!!! 🙂
já už to nějak neřeším, je to otrava,ale kdo si počká,ten se dočká, jen škoda,že nevím,jak si plánovat dovču ☹
jooo, to by byla prča,kdyby už bylo zaděláno 😀 😀 tak to hold poznáme,jak se bude dařit po vyvolávačce 🙂
Jo jo já vím Leni, že kdo si počká se dočká, ale já už bych Ti to tak moc přála ani nevíš jak.
My už se Leni moc těšíme. Jinak s mamkou jsme na mimi nenakupovaly protože u nás je docela málo obchodů kde jsou věci na mimi a když už jsou tak drahé. Raději si zajedeme do Zlína nebo Ostravy tam je toho spousta a větší výběr. Mamka si ale něco koupila. Já chtěla taky že bych si něco koupila, ale nic mě nezaujalo.
holky hoj....tak už sme doma a hned sem dala holčeny spát,už krásně chrupkaj,tak mám chvíli klidu 🙂 .....koupila sem Vikče brusle - řadovky,tak sem zvědavá jestli jí to půjde 😅

nazdárek dobré ránko 🙂 tak tady je zataženo 😝 mi máme dneska nakládaný maso a rýži