Manžel chce jít na ples sám
Prosim o nazory. Manzel prisel s tim, ze jeho skola porada ples (asi nejaky pametni jak jsem pochopila), kde jsou zvani absolventi atd. a jede tam. Pry citi, ze by tam mel byt. Ja jet nemuzu, je to cca 350km daleko a mame miminko.
Me to nevadilo, ze chce jet beze me. Nicmene...cervicek mi hloda. Zvlast kdyz jsem toto rekla pred svou mamou, ze manzel pujde na ples - divila se, ze pujde sam bez sve zeny. Ze za jejich doby by toto bylo nepripustne. Jsem momentalne na vazkach. Zacinam trochu i zarlit, kdyz si predstavim, ze bude muj manzel provadet po parketu jine zeny. A vlastne je mi i lito, ze tam nemuzu, byt me tedy ani nepozval (na druhou stranu si rikam, proc by me zval, mame miminko...). Take tam bude muset prespat, pry se opta spoluzaku, zda by mohl u nejakeho z nich noclezit.
Manzela omezovat nechci, citi, ze tam musi, necht jede. Zajima me vas nazor, jak tuto situaci vidite vy. Zda je zadany muz na plese sam sci-fi nebo v dnesni dobe normalni vec?
@dc2015 Ja mam termin zacatkem dubna. Nicmene od noveho roku cekame, kdy to prijde (par komplikaci). Ale stejne bych byla rada, kdyby si vyrazil sam ☺ aspon nacerpa energii na ty moje nalady 😂 Nespala jsem poradne 26 tydnu, max. 3-4 hodiny denne. Takze me dokaze vytocit do nepricetna i to, ze uklidi hrnecek a ma otoceny ousko na druhou stranu 😂 A po porodu to bude jeste horsi, takze ja bych vazne uvitala, at si jde nekam uzit a pak je doma v klidu, nez aby sedel doma nastvanej, ze nikam nesmi a pak jsme se zbytecne kockovali.
@kackakastanka ale ten ples je s partnery, zakladatelka nemuze jit, protoze ma male mimco
@priefi ale ja vim, ale moje otázka zni, proc se vlastne pro absolventy delaji plesy, když si tam chteji vsicni hlavne pokecat 😉
@dc2015 jakoja to chapu. Taky jsem byla po porodu, a taky jsem obcas zarlila, nerikam, ze ne, to bych lhala sama sobe. A taky mi prijde dotaz tazatelky celkem v poradku. Ale nektere reakce.. 🙈 To preci neni normalni vztah dvou dospelych lidí
@wimbledon78 asi podle sebe soudim tebe 🙂)))))))))))))
@wimbledon78 taky se nestacim divit.
Manzel kdyz chce jit s kamaradama ven, tak se me sice zepta, jestli mi to nevadi, ale je to proste otazka ze slusnosti, nevidim duvod, proc by nemohl. Kdyz bych si neco domluvila ja taky mi vyhovi. Je to o duvere. Dokonce byl s kamarady par dnu lyzovat v Rakousku. On mi to zase vykompenzuje jinak. Mame dve male deti a malo moznosti hlidani...

@wimbledon78 Popravdě se občas na tuto diskuzi podívám a pobavím se :D Říkám si, jak jsem ráda, že jsme s manželem oba tolerantní lidé. Nicméně ač mi to hlava nebere, musím uznat, že po narození syna jsem tyhle stavy žárlivosti měla taky. Sebevědomí kleslo, hormony pracovaly... Já myslím, že těch pár týdnů/měsíců po porodu se to ještě pochopit dá.