Manželovo intimní přání: Jak se s ním vyrovnat?
Píši anonymně, jelikož se za toto téma stydím, ale nevím jak s tím naložit. Muž včera četl jeden článek a následnou diskuzi a pak mi řekl, že by to chtěl taky zkusit. Jde konkrétně o to, že by chtěl, abych se mu při orálním sexu vyčůrala na obličej. Ráda bych mu to splnila, ale za střízliva to určitě nedám. A nevím, jestli to dokážu i pod vlivem alkoholu. Jak byste se k tomu postavily vy?
Že možné je cokoliv. A hodně věcí potřebuje čas. A některé věci je lepší brát postupně a zkoušet a zvykat. Chlapi někdy mají určitou představu,ale ne vždy mají trpělivost se k ní postupně dopracovat. Přestože mnohdy cesta může být zajímavější než cíl.
@zelenaesmolda Nutit se do něčeho určitě nenechám. Ale už jednou ode mě chtěl počůrat, když jsme se spolu sprchovali a to jsem nějak dala. Ovšem tohle je o level víš. Ví, že nemám problém zkoušet nové věci pro zpestření a do ničeho by mě nenutil. Věděla jsem, že je ujetý na nohy a problém s tím nemám.
@andelka To je právě ono. On má rád vše naplánované předem a já jsem byla vždy spontánní. Nejraději by to chtěl vyzkoušet už tenhle víkend, až dítě bude spát. Ale teď na to ještě nejsem připravená.
SE vycurej do kelimku a vylej to na něj😂
Hledejte možnosti schůdné pro oba. Též to tak vedeme. Někdy je potřeba toho chlapa trochu krotit, někdy naopak sebrat odvahu a zkusit to. Vana mi teda taky přijde schůdnější než jinde. K tomu je asi potřeba se dopracovat. Zvlášť když není úplné soukromí a hodně času.

Nenutila bych se do niceho co mi neni prijemne