icon

Manželovo intimní přání: Jak se s ním vyrovnat?

13. kvě 2022

Píši anonymně, jelikož se za toto téma stydím, ale nevím jak s tím naložit. Muž včera četl jeden článek a následnou diskuzi a pak mi řekl, že by to chtěl taky zkusit. Jde konkrétně o to, že by chtěl, abych se mu při orálním sexu vyčůrala na obličej. Ráda bych mu to splnila, ale za střízliva to určitě nedám. A nevím, jestli to dokážu i pod vlivem alkoholu. Jak byste se k tomu postavily vy?

zelenaesmolda
13. kvě 2022

Nenutila bych se do niceho co mi neni prijemne

andelka
13. kvě 2022

Že možné je cokoliv. A hodně věcí potřebuje čas. A některé věci je lepší brát postupně a zkoušet a zvykat. Chlapi někdy mají určitou představu,ale ne vždy mají trpělivost se k ní postupně dopracovat. Přestože mnohdy cesta může být zajímavější než cíl.

autor
13. kvě 2022

@zelenaesmolda Nutit se do něčeho určitě nenechám. Ale už jednou ode mě chtěl počůrat, když jsme se spolu sprchovali a to jsem nějak dala. Ovšem tohle je o level víš. Ví, že nemám problém zkoušet nové věci pro zpestření a do ničeho by mě nenutil. Věděla jsem, že je ujetý na nohy a problém s tím nemám.

autor
13. kvě 2022

@andelka To je právě ono. On má rád vše naplánované předem a já jsem byla vždy spontánní. Nejraději by to chtěl vyzkoušet už tenhle víkend, až dítě bude spát. Ale teď na to ještě nejsem připravená.

lutu11
13. kvě 2022

SE vycurej do kelimku a vylej to na něj😂

andelka
13. kvě 2022

Hledejte možnosti schůdné pro oba. Též to tak vedeme. Někdy je potřeba toho chlapa trochu krotit, někdy naopak sebrat odvahu a zkusit to. Vana mi teda taky přijde schůdnější než jinde. K tomu je asi potřeba se dopracovat. Zvlášť když není úplné soukromí a hodně času.

zmrzlinka
13. kvě 2022

@lutu11 přesně 👍😂😂😂