Máte nebo jste měly milence? Diskutujte anonymně!
Máte, měly jste? Klidně anonymně.
@tahejhula Na to ti asi nikdo neodpoví 😄
@klokanka31 přitom takové krásné téma! 😀
Nikdy jsem neměla, nemám a ani to není v plánu 😀 nj, nuda, já vím 🙈😀
@jako_mala_holka pojďme to nehodnotit. Zajímají mě zkušenosti obecně. 😀
@tahejhula Že jo, proč by měli mít milenky jen chlapi 😄
Ve vztahu jsem mívala. Vlastně skoro v každým vztahu.. koukám na to tak, že jsem se hledala. Vždycky si někoho rychle našla, vztah šel do kopru, ale ani jeden neměl koule na to odejít, takže jsem podvedla s někým koho jsem znala z dřívějška. Došla jsem do stavu, kdy jsem výčitky neměla, uměla jsem si to okecat a nějak jsem věděla na čem ve vztahu jsem.. prvně jsem se snažila vztah zachránit, mluvit o tom všem. Dokud měl partner snahu, byla jsem “hodná”… když ji neměl a kaslal na mě, šla jsem jinam a počkala na kopačky. Neměla jsem odvahu na rozchod, měla jsem ty kluky ráda, ale nepoznala jsem, že je nemiluju. Stačilo mi abych měla pocit, že někoho mám a mám kde se opřít… bylo to celou pubertu. Hodně jsem se hledala a doufala, že mě ten druhej zachrání. Pak jsem potkala manžela a měla jsem “milence” v platonický formě po pár letech vztahu s manželem, bylo to chvíli..Nic jsme spolu neměli co jsem byla vdaná, ale už x let se mi vracel ruzne do života.. někdy kamarád, někdy milenec..ale teď se mi vyznal z citů.. a teď už jsem konečně poznala, že to nikam nevede a poslala ho do háje, že od muže neodejdu.. věděl, že pro něj mám slabost. Nějak doufám, že když už jsem tu odvahu našla, tak se to opakovat nebude. A hlavně vím, kde je moje místo. Milenec je z mýho pohledu nálepka na nefunkční vztah. A i když nevěra prochází, stejně to ovlivnuje ten “hlavní” vztah, i když máme pocit, že ne, protože ten druhej nic neví. Pokud bych realne teď v manželství uvažovala o milenci, tak vím, že mi něco chybí a musíme se pokusit to najít s partnerem, aby to nešlo do háje.)
@klokanka31 no oni nemají jen chlapi, anonymní průzkumy jsou nemilosrdné. 😀
@tahejhula za 12 let ani jednou. Někdy si teda narovinu říkám, že jsem divná, když kolikrát čtu, jak mít milence atd. je boží 🙂.
Hlavně ja bych nechtěla zničit to co máme. ❤️ Jsem pořád zamilovaná jak patnáctiletá.
A hlavně před mým nynějším partnerem, mě několik chlapů podvádělo. Nesnáším nevěru..
Moje známá tvrdí že je fajn mít milence jako prevenci, že kdyby jí podvedl náhodou manžel, bude to pak brát líp...😃
@tahejhula já milence měla. Prostě mi partner, co se týče sexu, nestačil. Nebyl ochotný změnit svoje zvyky v sexu, tak jsem ho hledala jinde. Jinak to byl ideální partner. Teď žádného nemám, ale taky ten sex tolik nevyžaduji. A nebo jsem líná a raději si poradím sama. Je to rychlejší 😇
Ve vzhahach ano ale v manželství by mne to nenapadlo. Ty kraso proto sem si ho vzala a mam sním děti.
@tahejhula Jinak ještě moje kamarádka měla milence 7 let, za celou dobu si prý její přítel/později manžel ničeho nevšimnul 🤔 vyblbla se, milenec se jí zhnusil, a dál žije spokojeně s manželem...
@klokanka31 nebo předstíral, že se nevšimnul. Sedm let je dost, to už je paralelní vztah.
@jako_mala_holka já dost přemýšlím, jestli to někdo jako plánuje. Že si řekne, ode dneška přesně za sedmnáct měsíců si pořídím milence. 😆
@klokanka31 si nějak neumím představit, jak 7 let tajím milence. Obvzlášť ve vztahu, kde je pak i dítě. Bych si asi nebyla na 100% jistá, čí to je a žralo by mě to.
@mishka87 Oni neměli ještě dítě 🙂
@tahejhula A jestli kamarádka nekecá, tak se s milencem scházela občas,třeba jednou za měsíc...a běžně nebyli v kontaktu,napsali si jen kdy se sejdou,tak mozna to tomu jejímu fakt uniklo.
@klokanka31 aha, to pak možná jo, při tak nízké frekvenci.
Moje matka ho mela 26 let 😂😂 rekordmanka... Me prijde lepsi reseni bejt uz pak single a mit milence - v mnoznym vidle 😂🍺 vzit si frajera do postele, kterej se mi zamane. Takhle jsem to mela 7 let. Ted na stari uz by me nebavilo furt neco vymejslet, aby se na neco neprislo 😂
@tinaprofi 🤣

@tahejhula myslím, že nejde odpovídat v diskuzi anonymně.
Každopádně já milence nikdy neměla a ani neplánuji. Nemohla bych se pak manželovi podívat do očí.
Kdysi za mlada jsem podvedla svého ex a jsem ráda, že jsem ten pocit zažila, už vím, že nikdy více 🙂