Máte taky hubené dítě?
Ahoj, dcerce bude rok a půl a není to žádný extra jedlík, spíš nejedlík. S tím už se nějak srovnávám, bude to boj. Příbírá 150g-300g měsíčně, už jí ale přestávám vážit. Všude kam jdu vidím tlouštíky, nechci urazit, prostě hezky stavěné dítka..a když mrknu na tu mojí žížalku, tak je mi to trošku líto 🙂...Přiznávám, že nikdy nebyla "mišelinkový" dítě, když se narodila měla 2,7kg a svoji linii si drží už rok a půl 😀. Teď bude mít s bídou 10,5kg a asi 85cm - žádný zázrak, zdá se mi, že roste hlavně do výšky a na to druhý nemá čas. No nemá, těžko když žije ze vzduchu
Dodejte mi trošku energie..máte taky hubený batolátko ?? 🙂
@veeeraf no děti jsou někdy pěkné potvory...a ta tvoje kočička jim může argumentovat, že topmodelky jsou taky hubené😀
@janapavlik já ti závidím😀 bojuju s kily navíc celý život a teď na mateřské mají navrch spíš ta kila, co bych já dala za to být hezky hubená😀
@veeeraf Musím Vás naprosto uklidnit. Mé dceři jsou 3 roky a skoro 8 měsíců. V současné době váží 13kg a je zcela zdravá. Doktorka také říká, že je váha v pořádku, protože průběžně od narození sleduje růstovou a váhovou křivku. A když před doktorku řekneme, že by jsme si představovali aby měla více kilo tak nám lékařka řekne ať se podíváme na sebe. Já i manžel jsem hubení a já mám jen 160cm. Takže z ní žádná kulička asi nikdy nebude 😀
Nebojte, hlady nikdo dobrovolně neumře a váhu máte ok.
Ahojky,byla bych klidná,pokud je zdravá a prospívá.Dcerka měla 8 kg v roce,9 kg ve dvou,11 kg ve třech letech a v necelých 6 letech má 17 kg.Je zdravá,má prostě rychlý metabolismus,někdy jí to závidím,jak říká moje mamka,sní půl rohlíku a vykaká celý 🙂 A když to máte v rodě,tak asi opravdu žádný tlouštík nebude,brala bych to jako pozitivum.S věkem a větším výdejem energie určitě přidá i na jídle,alespoň u nás to tak je 😉
@rychetkami ale uklidním tě - jsem sice štíhlá, ale břicho mám jak ve 4 měsíci 😝 Doufám, že cvičení to spraví 😉

@alisek Já na tyhle grafy raději nekoukám 🙂