icon

Máte zkušenost s kosmetikou Mary Kay?

1983hr
7. únor 2012

Ahoj máte tady někdo zkušenost s kosmetikou Mary Kay?Dají se sehnat vzorky makeupu?

erian
19. únor 2012

Ahoj mám zkušenost negativní, bohužel jsem na tuto kosmetiku měla silnou alergickou reakci a od té doby mám vleklé problémy s pletí, které se mi teď daří řešit až s kosmetikou Avene z lékárny. Mary Kay určitě nebrat!

1983hr
autor
20. únor 2012

A ta Avene má i makeupy a dají se sehnat vzorky?

erian
20. únor 2012

Avene má i řadu dekorativní kosmetiky, na vzorečky se zeptej v lékárně nebo se podívej sem http://www.avene-kosmetika.cz. Je to obecně kosmetika pro hodně citlivou pleť. Já jsem dříve s pletí problémy neměla, bohužel mi začly až s používáním MaryKay, netvrdím, že je úplně špatná, třeba by zrovna tobě vyhovovala, mě to ale opravdu nesedlo.

pariiisss
7. lis 2012

Já mám zkušenost s Mary Kay pozitivní. Mě plet naopak zlepšila.

korticka
25. dub 2013

Ahoj holky…z Ostravy pokud by jste měli zájem…mám nejlepší úžasnou kosm. poradkyni Lucinku MK, moc mi dobře radí co s pletí…mívala jsem problémy-ekzém, šupinky červenání atd…co používám Mary jsem uplně bez problémů 😉

korticka
21. srp 2013

Ahoj holky...měl by někdo z Ostravy zájem o Mary Kay...vzorky, zkoušení kosmetiky líčení a prodej. Sháním někoho kdo se podělí se mnou o část objednávky (cca jednou za půl roku aspoň). Pište mi do zpráv díky.. 😉