Máte zkušenost s kosmetikou Mary Kay?
Ahoj máte tady někdo zkušenost s kosmetikou Mary Kay?Dají se sehnat vzorky makeupu?
Avene má i řadu dekorativní kosmetiky, na vzorečky se zeptej v lékárně nebo se podívej sem http://www.avene-kosmetika.cz. Je to obecně kosmetika pro hodně citlivou pleť. Já jsem dříve s pletí problémy neměla, bohužel mi začly až s používáním MaryKay, netvrdím, že je úplně špatná, třeba by zrovna tobě vyhovovala, mě to ale opravdu nesedlo.
Ahoj holky…z Ostravy pokud by jste měli zájem…mám nejlepší úžasnou kosm. poradkyni Lucinku MK, moc mi dobře radí co s pletí…mívala jsem problémy-ekzém, šupinky červenání atd…co používám Mary jsem uplně bez problémů 😉
Ahoj holky...měl by někdo z Ostravy zájem o Mary Kay...vzorky, zkoušení kosmetiky líčení a prodej. Sháním někoho kdo se podělí se mnou o část objednávky (cca jednou za půl roku aspoň). Pište mi do zpráv díky.. 😉

Ahoj mám zkušenost negativní, bohužel jsem na tuto kosmetiku měla silnou alergickou reakci a od té doby mám vleklé problémy s pletí, které se mi teď daří řešit až s kosmetikou Avene z lékárny. Mary Kay určitě nebrat!