Mimi se nedaří 12 let, je tu na tom někdo stejně?

gugugu
12. črc 2013

Ahoj holky,
je tu někdo, kdo vyzkoušel snad už všechno a stále se 12 let mimi nedaří a přitom jsme oba zdraví?? Moc bychom miminko chtěly, ale přestávám už doufat.

gaginka77
13. črc 2013

@gugugu Tak to mě mrzí, že se nedaří a zkoušeli jste umělé? Doufám, že vás potká šťestí a ten zázrak zažijete 🙂

gugugu
autor
13. črc 2013

@gaginka77 Ano zkoušeli, 3 IVF + 2 KETY, nesčetně inseminací. Přijde mi to hrozně divné, že je vše vpořádku a nedaří se. Kdybych věděla o nějakém zdravotním problému, tak bych se s tím asi lépe vyrovnala.

stellamaris
13. črc 2013

@gugugu mne sa nedarilo 16 rokov 😉 vymenila som partnera a podarilo sa,aj so zdravotnymi problemami 🙂 Mame skoro rocneho chlapceka 🙂 Ak nemas zdravotne problemy,tak je to na psychike.....

gugugu
autor
13. črc 2013

@stellamaris Manžela měnit nehodlám 😀 , psychika si myslím, že v tom nehraje u mě moc roli, máme adopčátko, ale ta touha po vlastním mimi stále je. Gratuluji ke chlapečkovi.

stellamaris
13. črc 2013

@gugugu no ja som musela vymenit 😀 oplatilo sa mi,my sme rozmyslali o adopcii a podaril sa maly,ale drzim palceky,aby sa vam tiez miminko podarilo. 🙂

zelvik
13. črc 2013

@gugugu Ahoj, my se teda nesnažili 12 let, ale "JEN" 7. Také inseminace, laparoskopie, IVF. První IVF a ET nevyšel, nakonec se povedl až KET. Nejsem nejmladší...
Před měsícem se nám narodilo naše štěstí. Vím, že se to asi snadno řekne, ale věřím, že to funguje - sáhni v mysli zpátky, zrekapituluj si pár posledních let, svou spokojenost se životem, váš vztah, různé okolnosti, které vás mohou ovlivňovat zvenčí... Proč to říkám - věřím, že z víc jak poloviny JE TO V HLAVĚ. My museli hodně věcí změnit, znovu se najít a znovu začít náš vztah... Srovnali jsme se psychicky a dneska si myslím, že by to nakonec vyšlo i samo. Ale to už je teď jedno. Možná jsem ti tímhle nijak nepomohla, ale i kdyby tě to aspoň trochu přiblížilo k vysněnému cíli, budu za svůj příspěvek ráda, že jsem se podělila.
Držím palce!!!

gugugu
autor
13. črc 2013

Děkuji, i když by jsme si to moc přáli, ale třeba to tak má být. Jsou ty cesty někdy těžké...

gugugu
autor
13. črc 2013

@zelvik gratuluji!! děkuji za zkušenost, určitě na tom něco bude, třeba se jednou taky dočkáme.

evicka1971
13. črc 2013

@gugugu Ahoj,tak my jenom 10 let,ale take u nas nenasli zadny duvod proc to nejde,Podstoupily jsme 8IVF a nespocetne moc dalsich ET ze zamrazenych embrii a nic.potom nam doktor v Reprofitu navrhl,ze mi udela nejaky zakrok na sliznici ,ze ji jako by narusi a ona se zacne obnovovat a ,ze potom zkusime dalci IVF.Tento zakrok byl v cervnu 7.11.2010 jsem nasla na testu dve carky,poprve ve svem zivote otehotnela jsem prirozene.ted v pondeli uz melo nase slunicko 3 roky.Takze nevzdavej se a bojuj za ten pocit to stoji a uvidis taky se dockas toho nejkrasnejsiho uzlicku-

gugugu
autor
13. črc 2013

@evicka1971 A to jste měli nativy?? Popravdě řečeno se mi už peníze do toho nechtějí dávat. A ten zákrok jsi měla v narkóze?? taky gratuluji k úspěchu.

evicka1971
13. črc 2013

@gugugu ne vsech 8 bylo s hormonama ,proste normalni IVf vzdycky jsem mela 16-20 vajicek,oplodnilo se tak10-12,krasne rostly a po vlozevi nic.Po tom zakroku uz nic.Zadne hormony proste jenom normalni snazenicko a v cervenci jsem mela prvni periodu a v srpnu uz tu posledni.Jo byl to zakrok v anestezii,manzel rikal ze jsem byla asi pul hodiny na sale a za dve hodiny jsem sla domu.Zadne bolesti nic,trosku spineni.

anien
13. črc 2013

@gugugu Ahojky, naši známí mají chlapečka cca ve 4-5 třídě (nevím přesně). Měli ho po umělém oplodnění (detaily nevím, ani jestli měli zdravotní problémy). Žili s tím , že nemohou mít děti přirozenou cestou a ejhle, najednou čekají další dítě ...za pár dní mají termín porodu. Tak nezoufej, někdy umí život příjemně překvapit 🙂

gugugu
autor
13. črc 2013

@evicka1971 tak to super vyšlo!! U laparoskopie mi taky dělohu trošku škrábli, ale nevím jestli to bylo takové narušení, jako jsi měla ty.
@anien třeba přijde někdy překvápko, kdo ví

gaginka77
14. črc 2013

@gugugu tak to mě moc mrzí, neztrácejte s partnerem naději. Třebas až přestanete věřit tak se to zrovna povede.
Moc vám držím pěsti ať se vytouženého mimíska dočkáte...

gugugu
autor
14. črc 2013

@gaginka77 Děkuji, i Vám ať to zdárně dotáhnete do konce a máte zdravého mimíska. 🙂 Naděje umírá poslední. Všem hodně štěstí!!

xantipi
14. črc 2013

gugugu ahoj. Tak já jsem se pokoušela o dítě asi tak 20 let. Několik laparoskopií, profuky, hysteroskopie, umělý přechod, výměna parterů. Nikdy jsem nepoužila žádnou antikoncepci. Je mi 38 roků, a jsem ve 24 týdnu se svým nynějším manželem . Vyšlo to až po 4 IVF. S nynějším mužem jsem byla 2x na IVF. Já vím, ještě není vyhráno, ale jsem těhotná. Nikdy jsem to nezažila, nikdy nepotratila, ani jsem na potratu nebyla... Nevím proč to nešlo. 😕

gugugu
autor
14. črc 2013

@xantipi
Mě bude letos 35let. Laparoskopii, profuky, hysteroskopii jsem taky měla, ale jen jednou. Taky jsem neměla žádnou antikonc.,ani nepotratila.
20 let, juj to je doba, už to nejhorší snad máte za sebou a za chvilku budete mít Váš uzlíček v náručí. Moc Vám to přeji.

kasparci
14. črc 2013

My jsme se nesnažili ani z daleka tak dlouho, ale věřím, že nám pomohla paní s kraniosakrální terapií - už jsem ji doporučila dalším 2 snažilkám - 1 už má ročního klučíka a 2.fotku z utz 😉 Moc držím palce a obdivuju Vás - určitě se na Vás štěstí usměje!!!!

gugugu
autor
14. črc 2013

@kasparci A můžu se zeptat, jak to probíhá?? Něco jsem si na netu přečetla, ale zkušenost je zkušenost.

sarusa
14. črc 2013

Já chodím na kranio leta a je to úžasný.. tady ke Zdence chodím

https://www.youtube.com/watch?v=1CNUeQsGZjo


docela hezky to tam popisuje i jak to probíhá..

sarusa
14. črc 2013

@stellamaris bohužel taky můj názor..já si myslím,že když to tak dlouho nejde,partneři prostě nejsou pro sebe nebo by měli něco ve svém vztahu přehodnotit ☹ něco mezi nebem a zemí?

stellamaris
14. črc 2013

@sarusa to vravi aj moja mamka,chlapa treba vymenit......novy chlap,nove stastie 😉 s byvalym muzom by som dieta urcite nemala,bol to strasny vztah....

gugugu
autor
15. črc 2013

@sarusa díky za odkaz. Já jsem ve vztahu již 14 let spokojená, neměnila bych, jen to mimi schází. Ale věřím, že plno párů tenhle tlak nevydrží a díky tomu se ten vztah rozbije.

sarusa
15. črc 2013

@gugugu jj to je pravda.přeju ti moc štěstí!!!

gugugu
autor
20. črc 2013

Děkuji za srdíčko🙂 Posílám dál.