icon

Minulé životy. Máte zkušenost u dětí?

veronika_aki
17. říj 2020

Rada bych zalozila diskuzi o minulych zivotech u deti. Tohle tema mi prijde vazne zajimave, ale i trochu děsive. Videla jsem a slysela spousty pribehu o tom, jak si deti vzpominaji na ruzne zazitky z minulych zivotu, ale vsude se zminuji jen ty zahranicni. Nenarazila jsem zatim na zadny z nasi republiky. Proto by me zajimalo jestli znate nekoho, nebo mate i vy osobně zkušenost s tim, ze deti mluvi o svych minulych zivotech. Budu se tesit na zajimave cteni 🙂

Strana
z2
novamamina
7. říj 2022

Když byli dceři tři roky, tak jsme si prohlížely nějaký časopis. Dcera koukala na obrázky a najednou říká to je gramofon. Já na ní koukala jak blazen a ptala jsem se jí jak to ví. A ona mi začala detailně popisovat jak gramofon funguje. A že to zná. Nechápala jsem. Takže mě taky hned napadlo co asi v minulém životě dělala.

sheewy
7. říj 2022

@shak29 Zkusím najít, díky za tip..😉 Tyhle věci mě docela zajímají..

shak29
7. říj 2022

@sheewy , pak dej vedet, jak se libilo. A jeste me napadlo "Náš domov" , to najdes i na youtube, stejne jako ty Včerejší deti. 😊

sheewy
7. říj 2022

@shak29 Jasný, dám..😉 Díky moc..💙

shak29
8. říj 2022

@sheewy , koukej 😁🤫

mimi1004
8. říj 2022

@shak29 Co je to za knihu?

shak29
8. říj 2022

@mimi1004 , Bazar zlých snů

priefi
9. říj 2022

@shak29 co Kinga vedlo k této povídce? Když jsem si o knize četla, zaujalo mě právě to, že údajně před každou povídkou je i trochu toho povídání. Ale upřímně, tím, že to je King, můžu říci, že je to hezky napsáno, ale bez toho, abych věděla, co ho k tomu vedlo, je to pro mě automaticky hezký, ale vymyšlený text, který napsal jeden z nejslavnějších spisovatelů. Takže můžu poprosit o info, co ho k napsání inspirovalo?

naripiratcz
22. lis 2024

@linda_22 Ahoj . No ja mel to same . Od maleho decka jsem se bal usnout . Bal jsem se totiz , ze az se rano vzbudim , tak tu budou tanky a valka . Pritom mi to nikdo nikdy nevypravel . je mi 38 takze v te dobe ani internet nebyl nebo tak abych si to mohl nejak predstavit . ale moje sny a obav byly naprtosto korespondencni se starou situaci . jako napriklad tanky byly presny . Taky se mi opakuje jak ridim auto ale jsem ve zvduchu slapu celou silou na brzdu ale auto jede ( leti ) stale dal . pak jsem v tunelech ( naprosto stejne jako meli japonci za valky ( to jsem videl az v dospelosti v dokumentu . ty jejich hranate male vchody. ja se ve snu vzdy objevil v tom tunelu , ale nevesel jsem se do zadneho pruchodu a zustal jsem tam uveznen a ostatni si prochazeli jakoby nic . a ve finale to konci vzdy tak , ze me streli do bricha a ja mam ve spani a kdyz se vzbudim takove male krece do brisnich svalu . no hruza des . napadlo me , jestli to nemuze byt z minuleho zivota a pak jsem cetl na internetu ranec takovejch zazitku od vice ldii na svete . sel jsem tedy na hypnozu , kde se zabivaji minulim zivotem . ziji uz od 20 let v nemecku , A tam sem byl na te hypnoze . aniz bych mu rekl co se mi zda mi rekl , ze jsem byl za druhe svetove valky pilot v zajeti a byl jsem popraven strelnou zbrani . pote jsem mu rekl tedy co se me zda a z ceho jsem mel cca od 3 let strach a rikal , ze to vedel , ze to hrozne silne take citil ze me . ze u nekterych lidi v hypnoze je to silne a u nekterych slabe .... no je to zajimave ....

Strana
z2