icon

Mladé snažilky - přidejte se 🙂

bobo257
12. říj 2016

Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂

Strana
z6
leniiid
17. říj 2016

@aluskaasimon dlouhé a nepravidelné 😔 takze to neumim ani určit.. nevím spáváme spolu obden většinou a pořád se jeste nezadarilo 😔 mam i menší problem se štítnou zlazou tak jestli i to neni duvod proc to nejde...

carmilla
17. říj 2016

@leniiid Ahoj, s cykly jsem na tom podobně...vždycky jsem měla spíš delší, teď mi menstruace přišla po 44 dnech...předtím po 33 nebo 34...Bohužel se říká, že cykly nad 40 dní jsou obecně pro otěhotnění problém...u mě se dá ovulace ohlídat asi opravdu jedině testem, i když mám pocit, že to na sobě trochu poznám - podle hlenu...Koupila jsem si takový ten mikroskop, kde se testuje ovulace ze slin, tak snad se to naučím správně používat. :D

leniiid
17. říj 2016

@carmilla no je to asi těžší protoze tak do roka to neni ani na 12 pokusů že..teď piju čaj tak snad se ten cyklus upraví a za chvili jdu na gyndu poptat se na to tak uvidím no...

carmilla
17. říj 2016

@leniiid Tak držím palce, ať se dozvíš jen samé pozitivní zprávy...Já na gyndě ještě od vysazení nebyla. Prevence mi vychází až tak na leden, tak asi počkám. Já si u nás nedělám iluze, že to půjde ihned a když řeknu na gyndě, že se jakože "začínáme snažit", stejně by se mnou nic nedělal, což je asi i dobře. Člověk to má nechat nejdřív na přírodě.

leniiid
17. říj 2016

Já myslím že semnou taky nebude nic dělat a neřekne nic 😔

carmilla
17. říj 2016

@leniiid No jo...hodně holek si stěžuje, že jsou gyndaři laxní...když řekneš, že se snažíš půl roku, tak se ti vysmějou, že na nějaké závěry je času dost. Přitom možná kdyby odhalili zavčasu, kde je problém, nemusely by se pak věci řešit v centrech asistovené reprodukce, ale rovnou v ordinacích... Tak uvidíš.

leniiid
18. říj 2016

Co si myslíte o tomhle .. dnes ráno naměřeno 36,9

aluskaasimon
18. říj 2016

@leniiid kdyby teplota ještě dva dny rostla, nebo zůstala stejná, tak by to znamenalo, že teda byla ovulka včera 🙂 musíš počkat no. Pro jistotu to dnes pojistěte. 😀

anyts
21. říj 2016

Ahoj holky, tak zitra ma přijít MS, ale zatím žádné příznaky! Snad nepřijde! Úplně se modlím. Bylo by to štěstí, kdyby to hned po vysazeni antikoncepce vyšlo! 😁

jitulka89
21. říj 2016

Ahojte děvčata, já mám dva týdny po vysazeni HA a od pondělí jsem do včerejška cítila takovy tupý bodání v oblasti vaječníků, vetšinou na pravým ale i párkrát na levém, stalo se vám to taky? Myslíte, že by to mohla být už tak brzy ovulace? 😕

jitulka89
21. říj 2016

@anyts Držíme palce 🙂

leniiid
22. říj 2016

Tak jsem 24 den od MS dnešní teplota opět 36,9,od včerejška mě bolí bradavky na pohmat a pořád jakoby stojí a děl.čípek je tvrdý jak..... a vysoko .. myslíte že si mužu dělat na

anyts
22. říj 2016

Ahoj snažilky, tak jsem to dneska dostala ☹ Jsem z toho smutná, ale bohužel se nedá nic dělat. Budeme se modlit, aby se příští MS nedostavila. A jak to jde vám? 🙂

be_ruska
22. říj 2016

@anyts na ho*no 😀 já to dostala předevčírem

anyts
22. říj 2016

@be_ruska To je hrozný viď? Člověk se těší a pak tohle .. 😒

be_ruska
22. říj 2016

@anyts jo. Aji slzicka ukapla 😔

jitulka89
27. říj 2016

ahojte tak jak se vám daří něco nového? 🙂

leniiid
27. říj 2016

Čekám a je to nekonečné 😔 dnes 30.DC

claudyaus
27. říj 2016

Ahojky holky, nevím jestli jsem mladá (26) 😀 Ale jinak s prítelem se taky snažíme jsem už po dvou potratech kdy jeden byl samovolný a druhý ve 12tt revize ( vrozená vada ). Tak teď po roce se nám snad zadaří. Držím všem palečky, aby se poštěstilo.. 😊 😇

jitulka89
27. říj 2016

@leniiid a zkusíš testovat? 🙂
@claudyaus ja bych řekla, že mladá jsi :D tyjo dva potraty to muselo být náročné :( ale věřím, že se nám všem brzo poštěstí 🙂

carmilla
27. říj 2016

@claudyaus Mně je taky 26 a stará si ještě nepřipadám. 😉 Držím ti palce, ať to co nejdříve klapne!

claudyaus
27. říj 2016

@jitulka86 bylo to dost náročný na psychiku.. Měla jsem období kdy jsem miminko chtěla tak strašně moc, že pak to hodně bolelo. Rok a půl pauza a tak uvidíme. 🙂 A co ty? Jak se vám daří s přítelem/manželem? 🙂

leniiid
27. říj 2016

@jitulka89 no zatím ne je ještě nejspíš brzo... počkám do dalšího tydne ale BZ mě dneska překvapila v úterý 37,0 vcera 36,9 a dnes 36,8 nejak to klesá není to moc ale i tak... nevim jak vypada tehotenská křivka..

jitulka89
27. říj 2016

@claudyaus kamarádka to měla podobně, že se hodně snažili rok a půl, pak jí doktoři řekli, že to přirozeně nepůjde a že půjdou na umělé, tak to hodila za hlavu, čekala na to umělé a mezitím otěhotněla 🙂 psychika dělá opravdu hodně ale chápu, že je těžké se na to neupínat 😠 my jsme s přítelem teprv na začátku, 6.10 jsem vysadila prášky tak uvidíme jaké budeme mít štěstí 🙂
@leniiid já zkusím poprvé testnout po dalším víkendu, nějaký příznaky na sobě už pozoruju ale je mi jasné, že si to namlouvam 😀 jinak já ovulaci nesleduji, měla jsem nějaký pobolívání tak si myslím, že to bylo ono, ale s přítelem se vídáme jen o víkendu kvůli práci a kdyby mi ovu testy vyšli v týdnu tak bych byla akorát naštvaná a o víkendu stejně sexujem jak můžem z té radosti, že jsme zase spolu 😀

anyts
30. říj 2016

Ahoj holky, jak trávíte víkend? Já bohužel pracovně 😒 Ve středu mi skončila MS a včera jsme se zase snažili 😀 Tak jsem na to zvědavá. A jak se vede vám? 🙂

claudyaus
30. říj 2016

@anyts Ahoj, tak my se snažíme celý měsíc 🙂 Za 8 dni má přijít MS tak uvidíme jestli příjde nebo ne..

leniiid
30. říj 2016

Neustálým přemýšlením jestli se povedlo nebo ne...

anyts
30. říj 2016

@leniiid
@claudyaus Držím palce holky 😉

be_ruska
30. říj 2016

Ahojky tak já mám dnes 11 DC tak začínám testovat ovulku a nesmíme to podcenit 😀 jinak víkend byl super a dnes už zase hurá na noční

jitulka89
31. říj 2016

Já to mám podobně jako @claudyaus za 8 dní čekám své dny jestli nějaké přijdou, když jsem teď vysazovala HA 🙂

Strana
z6