Mladé snažilky - přidejte se 🙂
Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂
@leniiid Ahoj, s cykly jsem na tom podobně...vždycky jsem měla spíš delší, teď mi menstruace přišla po 44 dnech...předtím po 33 nebo 34...Bohužel se říká, že cykly nad 40 dní jsou obecně pro otěhotnění problém...u mě se dá ovulace ohlídat asi opravdu jedině testem, i když mám pocit, že to na sobě trochu poznám - podle hlenu...Koupila jsem si takový ten mikroskop, kde se testuje ovulace ze slin, tak snad se to naučím správně používat. :D
@leniiid Tak držím palce, ať se dozvíš jen samé pozitivní zprávy...Já na gyndě ještě od vysazení nebyla. Prevence mi vychází až tak na leden, tak asi počkám. Já si u nás nedělám iluze, že to půjde ihned a když řeknu na gyndě, že se jakože "začínáme snažit", stejně by se mnou nic nedělal, což je asi i dobře. Člověk to má nechat nejdřív na přírodě.
Já myslím že semnou taky nebude nic dělat a neřekne nic 😔
@leniiid No jo...hodně holek si stěžuje, že jsou gyndaři laxní...když řekneš, že se snažíš půl roku, tak se ti vysmějou, že na nějaké závěry je času dost. Přitom možná kdyby odhalili zavčasu, kde je problém, nemusely by se pak věci řešit v centrech asistovené reprodukce, ale rovnou v ordinacích... Tak uvidíš.
@leniiid kdyby teplota ještě dva dny rostla, nebo zůstala stejná, tak by to znamenalo, že teda byla ovulka včera 🙂 musíš počkat no. Pro jistotu to dnes pojistěte. 😀
Ahoj holky, tak zitra ma přijít MS, ale zatím žádné příznaky! Snad nepřijde! Úplně se modlím. Bylo by to štěstí, kdyby to hned po vysazeni antikoncepce vyšlo! 😁
Ahojte děvčata, já mám dva týdny po vysazeni HA a od pondělí jsem do včerejška cítila takovy tupý bodání v oblasti vaječníků, vetšinou na pravým ale i párkrát na levém, stalo se vám to taky? Myslíte, že by to mohla být už tak brzy ovulace? 😕
Tak jsem 24 den od MS dnešní teplota opět 36,9,od včerejška mě bolí bradavky na pohmat a pořád jakoby stojí a děl.čípek je tvrdý jak..... a vysoko .. myslíte že si mužu dělat na
Ahoj snažilky, tak jsem to dneska dostala ☹ Jsem z toho smutná, ale bohužel se nedá nic dělat. Budeme se modlit, aby se příští MS nedostavila. A jak to jde vám? 🙂
ahojte tak jak se vám daří něco nového? 🙂
Čekám a je to nekonečné 😔 dnes 30.DC
Ahojky holky, nevím jestli jsem mladá (26) 😀 Ale jinak s prítelem se taky snažíme jsem už po dvou potratech kdy jeden byl samovolný a druhý ve 12tt revize ( vrozená vada ). Tak teď po roce se nám snad zadaří. Držím všem palečky, aby se poštěstilo.. 😊 😇
@claudyaus kamarádka to měla podobně, že se hodně snažili rok a půl, pak jí doktoři řekli, že to přirozeně nepůjde a že půjdou na umělé, tak to hodila za hlavu, čekala na to umělé a mezitím otěhotněla 🙂 psychika dělá opravdu hodně ale chápu, že je těžké se na to neupínat 😠 my jsme s přítelem teprv na začátku, 6.10 jsem vysadila prášky tak uvidíme jaké budeme mít štěstí 🙂
@leniiid já zkusím poprvé testnout po dalším víkendu, nějaký příznaky na sobě už pozoruju ale je mi jasné, že si to namlouvam 😀 jinak já ovulaci nesleduji, měla jsem nějaký pobolívání tak si myslím, že to bylo ono, ale s přítelem se vídáme jen o víkendu kvůli práci a kdyby mi ovu testy vyšli v týdnu tak bych byla akorát naštvaná a o víkendu stejně sexujem jak můžem z té radosti, že jsme zase spolu 😀
Ahoj holky, jak trávíte víkend? Já bohužel pracovně 😒 Ve středu mi skončila MS a včera jsme se zase snažili 😀 Tak jsem na to zvědavá. A jak se vede vám? 🙂
Ahojky tak já mám dnes 11 DC tak začínám testovat ovulku a nesmíme to podcenit 😀 jinak víkend byl super a dnes už zase hurá na noční

@aluskaasimon dlouhé a nepravidelné 😔 takze to neumim ani určit.. nevím spáváme spolu obden většinou a pořád se jeste nezadarilo 😔 mam i menší problem se štítnou zlazou tak jestli i to neni duvod proc to nejde...