icon

Modrý Ježíšek 2018

dubbie
14. říj 2018

Všem maminkám, manželkám, sestrám a přítelkyním, oznamuje se tímto, že....

... druhý ročník akce Modrý Ježíšek je tu! 🙂

STARTUJEME 15.10.2018 V 15.00 HOD.

Už minulý rok se mě chytla myšlenka podobné akce, jako je Vánoční kolotoč na emiminu. Hodně holek určitě ví, o co jde. Přihlásíte se do kolotoče a admin vám vybere uživatele, kterému máte možnost anonymně zaslat dáreček pod stromeček. Pro některé z nás je to třeba jediný dárek pod stromečkem, a proto opravdově potěší a od srdce zahřeje. Představa, že na vás myslí i někdo, koho osobně neznáte, je moc fajn.

Jak na to:
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení VYVOLENOU, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která je ta vyvolená, které chcete udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu té vyvolené, které chcete poslat vánoční dárek.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme popovídat a sdělit tak ostatním své pocity

Doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, podvodníky žádám, vyhýbejte se nám obloukem.

Není mým cílem z akce nějak profitovat nebo dělat někoho nešťastným, sama vím, jak i maličkost dokáže divy s nalomenou psychikou, i to je důvod, proč tuto akci spouštím.... Je čas nechat to špatné odplout a trochu se zaradovat, co myslíte?

Já se táááák těším 🙂 🙂 🙂

Jíťa

Strana
z8
dubbie
autor
22. říj 2018

@veronikakvakova Ahoj, skvělé, obdivuji tě za čtyři dítka, já sama mám jedno a neumím si představit další, prdelka je extra živá, neposedí a navíc je těžký jí zabavit, pořád by jen lítala, co si stoupla na nohy 🙂 Budeme v kontaktu.

dubbie
autor
22. říj 2018

@maximaty Ahojda, to mě moc mrzí, já to v podstatě celé dětství prožívala jako ty. Otce sice mám, matku taky, ale... to je na delší rozmluvu. Teď už taky vím, jak moc věcí člověk dokáže kvůli dítěti, takže chápu. A budu ráda, když ti některá z nás udělá jen trochu radost 🙂

dubbie
autor
22. říj 2018

@mirenka_rajchmanka Ahoooojj 🙂 Tak vítej do klubu. Jsem ráda, že tady všechny maminy většinou něco tvoří, můžeme si pak třeba vyměnit fotky a nápady a návody, až bude čas. Písneme si 🙂

avlin
22. říj 2018

@dubbie jsem rozhodně pro 😉 jsem tvořivá bytost a teď s malou musím vybírat co budu a kdy tvořit se vším chce pomáhat a ne vždycky to jde. Určitě je super nápad a v mezičase těšení se na Vánoce uvítám nějakou inspiraci. A ráda budu taky inspirovat ostatní 😉

dubbie
autor
24. říj 2018

Jezisek uz se pripravuje, budeme se ucit ovoce a zeleninu 🙂

avlin
24. říj 2018

@dubbie super, já teď pracuji na Adventním kalendáři. Až bude hotový dám fotku, zatím je ve fázi přípravy 😉

nicky_2
27. říj 2018

ahojky holky, taky se mi líbí myšlenka udělat někomu radost pod stromečkem 🙂. Já budu mít letos asi nejzajímavější Vánoce ve svém životě, protože mám 24. 12. termín porodu se svým druhým dítkem, tak jsem zvědavá, jak to všechno bude. Vánoce mám moc ráda, nejradši tedy vánoční stromeček, miluji ty večery, kdy nám svítí v obýváku a já se můžu kochat. Momentálně se snažím dělat hezké Vánoce hlavně kvůli dceři, Vánoce jsou pro děti, tak aby měla hezké vzpomínky. Letos to asi bude divoké, ale snad nám to nějak vyjde, abychom to všechno stihli a zvládli, držte nám pěsti 🙂 🙂

lucca23
27. říj 2018

Ahojky, zdravím všechny přítomné. V milulém roce jsem se zúčastnila "Tajného Ježíška" (výměna knih mezi jejich milovnicemi) a letos bych se ráda připojila k vám. 😊 Brzy oslavím 30.té narozeniny, jsem vdaná a máme 6ti letého chlapečka. Se synkem zbožňujeme malbu a kresbu a tvoření všho druhu. Rádi čteme, výletíme a pochutnáváme si na dobrých jídlech. Touto cestou bychom rádi udělali kterékoliv z vás radost pod stromečkem, protože pro nás Vánoce znamenají lásku, pohodu a štěstí že může být celá rodina pohromadě, rádi pošleme kousek i některé z vás 🌲🌌😊

dubbie
autor
27. říj 2018

@nicky_2 Drzim moc🙂 Kdybys porodila 24.prosince, tak mas asi ten nejuzasnejsi darek z nas vsech, ze jo, holky? 😎

dubbie
autor
27. říj 2018

@lucca23 Ahoj a vitej mezi nami konikarkami se srdickem na spravnem miste! Budeme v kontaktu 😉

avlin
28. říj 2018

@dubbie
@nicky_2 souhlasím. Moje babička se narodila na Štědrý den ☺️

natysnovec
28. říj 2018

Ahoj moje detstvi nebylo nic moc. Tata me jen mlatil,za vseechno.Ale jak se rika vsechno zle je pro neco dobre.Nasla(on si me nasel)ten nejuzasnejsi chlap na svete.Diky nemu mam RODINU kterou sem nikdy nemela a dve nadherny holcicky.Konecne si muzu dovolit to co driv ne.Od te doby nesnasim nasili a kort na detech...ZIVOT SI TED UZIVAM CO TO JDE.Uzivam si ty ztraceny leta,,doma"
Nikdy nedopustim aby me dcery trpely jako ja.!!
Dekuji

dubbie
autor
28. říj 2018

@natysnovec Ahoj, to me mrzi, chapu to, ani nevis jak, u nas podobne detstvi a jeste o dost horsi zazitky, ale my jsme tu ted proto, abysme delaly radost a citily se dobre, takze hura na to 😉

katkatomaskova
29. říj 2018

Dobré ráno všem koníkařkám 🙂

Ten nápad se mi moc líbí, trošku mi to připomíná hru "Tajný přítel", co jsme hrávali na internátě na střední... 🙂 Vylosovali jsme si jednoho člověka, a tomu jsme měli dělat radosti - posílat malé dárečky, vzkazy, apod., a pokud jsme do Vánoc nepřišli na to, kdo je náš tajný přítel (hra startovala hned v září se začátkem školy), bylo pak odhalení před svátky 🙂 Bylo by fajn, "vyfasovat" dalšího tajného přítele, a tomu na Vánoce udělat radost 🙂

Vánoce mám spojené s rodinou - kvůli studiím jsem byla mimo domov, a tak to byly hlavně Vánoce, kdy jsem mohla delší čas být se svou rodinou 🙂 A protože jsem jako malá vyrůstala na horách, vždy byly svátky spojené se sněhem a pořádnou zimou 🙂 Krásně nazdobený stromeček, skleněné koule, živý smrk 😍 K večeři bramborový salát a kapr 😇 A u stolu já, brácha a rodiče ❤ A po večeři přišla i babička s dědou, co bydleli pod námi, a vrhali jsme se na dárečky pod stromkem 🙂 Letošní Vánoce oslavím poprvé se svou úplnou rodinou - manželem, a v té době pětiměsíční Eliškou 😍 Na kterou jsme s mužem čekali dlouhé čtyři roky... A jestli je něco, na co se opravdu těším, je, jak Eliška bude sledovat tu blyštivou krásu svýma nádhernýma modrýma očima 😍 A že určitě už zkusí sundat nějakou kouličku 😅 A zase budeme mít stromek, i když ne živý, ale ozdobený skleněnými ozdobami 🙂 A k večeři bude bramborový salát, muž bude mít kuřízek 😂 A já si udělám rybu, i když ne kapra 😇 A pak se vrhneme na dárečky pod stromek, a následující den, 25., pojedeme k mým rodičům na hory, aby si Eliška užila druhé Vánoce tam, s babi a dědou ❤

A něco o mě? Bydlím s mužem a dcerkou v rodinném domečku, který jsme si postavili svépomocí, a který jsme měsíc a půl před porodem kolaudovali 😅 Kromě Elišky tu s námi bydlí ještě moje opeřená kamarádka Rio, což je andulka vlnkovaná ❤ Ráda čtu, oblíbila jsem si korálkování a šité šperky z korálků 🙂 Taky ráda peču 🎂 Mám ráda humor, dobrou společnost, miluju dobré bílé víno a kvalitní whiskey 😇 Jsem člověk společenský, a ráda pomáhám lidem - od toho také mé povolání zdravotní sestry 🍀 Pro svou rodinu a přátelé půjdu klidně do pekla a zase zpět 🙂

A všem přeji, ať se Modrý Ježíšek roku 2018 podaří pořádně rozjet, a ať to stojí za to! 😎

dubbie
autor
29. říj 2018

@katkatomaskova Ahoj a děkuji za táááák dlouhý příspěvek 🙂 U nás taky letí kuřízek, letos bude mít svůj první kuřízek i malá, i když samozřejmě ošizený o sůl a strouhanku, ale už to bude takovej malej kuřízeček 🙂 Budeme v kontaktu!

levandulina
31. říj 2018

Ahoj, tak já se zkusím přidat, jestli není pozdě. Předvánoční a Vánoční atmosféru mám moc ráda a užíváme si to společně s rodinou. Jsem maminka téměř 5ti letého synka (bude mít narozeniny týden před Štědrým dnem). Teď jsem těhotná a očekáváme přírůstek v dubnu.
Ráda čtu, hlavně příběhy ze života (ne červenou knihovnu, nebo sci-fi). Baví mě zdravá strava, přírodní produkty apod. Ale jinak mám radost z každého dárečku, který je darovaný s láskou

dubbie
autor
31. říj 2018

@levandulina Ahojda, neni pozde, jeste mame casu 🙂 Diky, ze ses pridala a napiseme si 😉

mipahoji
7. lis 2018

Zdravím všechny a ráda se opět přidám i když jsem letos koukám nějak zaspala - no jo, jak se člověk vrátí do práce.... 🙂 Mám 4,5 letou dceru, která miluje mořské panny. Všichni společně rádi výletujeme ať je léto nebo zima a vážíme si každé chvilky, každé maličkosti, protože víme, že to není samozřejmé. Krásné předvánoční období všem 😊

dubbie
autor
7. lis 2018

@mipahoji Ahoj, supeeeer 🙂 Díky a budeme v kontaktu 🙂

levandulina
24. lis 2018

Ahoj, tak už někdo odesílal a někomu už dorazil Ježíšek ? Já už mám vybráno, Ale budu odesílat až v prosinci 🎁

mari90
24. lis 2018

@levandulina mne uz dorazil 😉

triskova_v
24. lis 2018

@levandulina ja mam hotovo, zabaleno a cekam na adresu 🙂

bublisa
24. lis 2018

Taky budu posílat v příštím týdnu.

dubbie
autor
24. lis 2018

Sikulky 😉 Jeste vsem budu psat, takze adresy dodam co nejdrive 🙂 Jita

avlin
24. lis 2018

Také mám předpřipraveno, ale zatím nemám adresu. Tak snad ji budu mít brzo, aby se všechno stihlo v pohodě 🙂

bublisa
27. lis 2018

Já dnes odeslala

sticker
katkatomaskova
27. lis 2018

Také odešlu dáreček dnes odpoledne do světa 🙂

natysnovec
28. lis 2018

@dubbie Budu odesilat pristi tyden...😊😊

levandulina
28. lis 2018

Já taky budu posílat příští týden. Už vše mám, ale ještě v sobotu jsou u nás trhy, tak se chci podívat, jestli se mi tam nebude něco hodit ☺

mili89
28. lis 2018

Ahoj! Letos na poslední chvíli, ale zase se ráda zapojím! Loni to byla paráda a letos se chci zapojit zase 🙂 V srpnu se nám narodil chlapeček, do páru ke dvouleté dceři. Takže na všech frontách v plném provozu :D ale letos i státnicuji a píši diplomku, kterou mám opřenou o pozorování vlastní dceři ke vztahu k dětské knize - takže ráda sbírám všechny možné dětské knihy i z druhé, třetí ruky. Od nula do sto let 🙂

Strana
z8