icon

Modrý Ježíšek 2018

dubbie
14. říj 2018

Všem maminkám, manželkám, sestrám a přítelkyním, oznamuje se tímto, že....

... druhý ročník akce Modrý Ježíšek je tu! 🙂

STARTUJEME 15.10.2018 V 15.00 HOD.

Už minulý rok se mě chytla myšlenka podobné akce, jako je Vánoční kolotoč na emiminu. Hodně holek určitě ví, o co jde. Přihlásíte se do kolotoče a admin vám vybere uživatele, kterému máte možnost anonymně zaslat dáreček pod stromeček. Pro některé z nás je to třeba jediný dárek pod stromečkem, a proto opravdově potěší a od srdce zahřeje. Představa, že na vás myslí i někdo, koho osobně neznáte, je moc fajn.

Jak na to:
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení VYVOLENOU, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která je ta vyvolená, které chcete udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu té vyvolené, které chcete poslat vánoční dárek.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme popovídat a sdělit tak ostatním své pocity

Doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, podvodníky žádám, vyhýbejte se nám obloukem.

Není mým cílem z akce nějak profitovat nebo dělat někoho nešťastným, sama vím, jak i maličkost dokáže divy s nalomenou psychikou, i to je důvod, proč tuto akci spouštím.... Je čas nechat to špatné odplout a trochu se zaradovat, co myslíte?

Já se táááák těším 🙂 🙂 🙂

Jíťa

Strana
z8
dubbie
autor
29. pro 2018

@nicky_2 Nadhera, hodne zdravicka 🙂

dubbie
autor
29. pro 2018

@dubbie Holky, jde o to, že jsem nechtěla žádný pravidla a nařízení, snažila jsem se, aby tahle "věc" běžela přirozeně, protože mám za to, že jsme rozumné dospělé ženy. No, stalo se. Já, když posílám něco poštou a potřebuju si být jistá, že to dojde, tak zásadně doporučeně a zásadně hodně brzo a včas, s velkou rezervou. Co se dárků samotných týká, tak určitě je fajn dostat něco, na čem si dal člověk záležet, to je vidět na první pohled. Ani nevíte, jak moc mě to mrzí a leží v hlavě ☹ ☹ ☹

audinka24
29. pro 2018

@mirenka_rajchmanka děkuji za Ježíška... Dárečky udělali velkou radost... 😘

audinka24
29. pro 2018

Děkuji za dárečky Ježíšku....

vorvinka
29. pro 2018

Tak já prispěji pozitivně - moc moc děkuji za super dáreček. Dostala jsem vánočního skřítka - který nám už hlídá cukroví na stole a také bomby do koupele - právě jsem vylezla z voňavé vany. Moc moc děkuji. Moc mě to potěšilo. Chápu, že některé z Vás jsou zklamané a mrzí mě to. Mě bavilo i to očekávání a těsení se na překvapení. Příští rok bych se určitě chtěla také zapojit😊 tak přeji všem krásný konec roku.

audinka24
29. pro 2018

Holky, příští rok bude lepší... Já jsem také při prvním ročníku byla zklamaná a kdZ jsem to loni rozvalila a vyšel to manžel tak nevěřil vlastním očím..když viděl ty opotřebování věci... Každá nebo i každý může se zapojit i tatínek k jestli je tu mezi nama.. Kdo by se měl zúčastnit tak by se měl zamyslet nad tím jestli by tu ta věc udělala radost kdyz by si to sám rozbalil pod stromečkem mezi kruhu rodinném... Určitě mi dá @dubbie a i ostatní za pravdu že to tady není o drahých darech ale postačí drobnost vlastnoručně a s láskou delány výrobek, dárecek zabalený ve vánočním papíře udělá své.. A moc petesi že je tady někde, někdo kdo se těší až na druhé strane republiky se rozbalí 24.12 dárecek ode mě a na srdicku to zahřeje že to není dárecek který jsem si koupila a zabalil sama a pod stromečkem delela překvapenou že to jsem si vždycky prala dostat... 😂A ti co neposlali by si také měli uvědomit jestli by se jim to libilo kdyby to tak udělal každý a nic by neposlal a nic by nedostal... to tady ta krásná tradice ani nemusí být... Už teď se těším na další ročnik...
@dubbie děkuji 😘

mipahoji
29. pro 2018

I já musím Ježíškovi poděkovat 😊 U mě se teda trefil na 100%🎁 (stejně jako loni) - svíčky palím denně a i s barvou svícínku se trefil 😊 Děkuji a přeji všem do nového roku jen to nejlepší 🎉

mirenka_rajchmanka
30. pro 2018

Ježíšku, i my moc děkujeme. Perfektní dárečky, šátek už nosím na kabátě 🙂 A hlavně se teda absolutně strefil barvičkama, růžová je moje nejoblíbenější. A Otík už žužlá chobotničku. Příští rok se budeme snažit opět zapojit. Je to nádherné!

tratatundra
1. led 2019

Moc bych chtěla @dubbie poděkovat za tuto akci! Bylo to úžasný a mně to tak nějak opět připomnělo to kouzlo očekávání a překvapení, které si pamatuji ještě z dětství! A moc moc moc děkuji svému Modrému Ježíškovi @avlin <3

katkatomaskova
1. led 2019

Za mě taky hezká akce, taková příjemná 🙂

avlin
1. led 2019

@tratatundra jsem ráda, že Ježíšek udělal radost 😊

mates133
4. led 2019

Ahoj,dnes jsem vyzvedla na poště ježíška🙂stromeček ještě doma máme,tak jsem ho pod něj nachvilku posadila.A jeziskovi moc děkuju,naramky jsou úplně super,dřív jsem nosila hodně prstynku,naramku ze stribra,s detmi nenosim,nechci si je znicit,porad nekde macim ruce 🙂ale tyhle naramky jsou krásné a vodu v pohodě zvládnou!Děkuju ježíšku!!

natysnovec
4. led 2019

Dneska odeslano...je mi to srasne trapny...ale prosinec stal opravdu za to.Obe dcery nemocny,i my s manzelem na antibiotikach.A dneska opet litani po doktorech a obe h9lky zase nemocny.Nechapu.Starsi kvuli tomi nechodi ani do skolky.😢😢😭😭

nicky_2
11. led 2019

tak i já jsem se dočkala svého ježíška, moc děkuji za dárky, udělaly radost

levandulina
11. led 2019

Tak snad přišel Ježíšek už všem 🙂

Strana
z8