Modrý Ježíšek 2019
Ahoj všem ❤
Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎
Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.
A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀
Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.
Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷
Jíťa
@elis1982
@etmargareth holky nic se nedeje 🙂 akorat jsem se fakt zasmala kdyz jsem zjistila ze jsem byla jedina ze vsech :D ja mam vzdycky neco extra :D maminka co me mela puvodne vybranou mi sama napsala a omlouvala se..pry se z teto akce odhlasila uz nekdy v listopadu.. tak ci tak se urcite prihlasim i pristi rok 🙂 rada jsem udelala radost alespon ja 🙂
@dubbie To by bylo škoda nedělat dobre pro lidi..je to moc pěkna akce, tohle se jistě vychytá
A ja klidně dodatečně udelam nekomu jeste radost, staci mi napsat adresu a něco vymyslim. ;)
Ach jo holky, to mě tak mrzí 😔
Jinak by ale byla škoda kvůli jedné nezodpovědné tuhle krásnou akci rušit ☺️

@etmargareth No to mělo. Dubbie psala, že jsou všechny maminky rozebrány.