icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

Strana
z11
mimi1004
11. led 2020

@etmargareth No to mělo. Dubbie psala, že jsou všechny maminky rozebrány.

nuninove
11. led 2020

@elis1982
@etmargareth holky nic se nedeje 🙂 akorat jsem se fakt zasmala kdyz jsem zjistila ze jsem byla jedina ze vsech :D ja mam vzdycky neco extra :D maminka co me mela puvodne vybranou mi sama napsala a omlouvala se..pry se z teto akce odhlasila uz nekdy v listopadu.. tak ci tak se urcite prihlasim i pristi rok 🙂 rada jsem udelala radost alespon ja 🙂

dubbie
autor
11. led 2020

@nuninove Jojo, omlouvam se, jeji odhlaseni bylo takovy nijaky, takze jsem verila, ze neco posle. Tohle me presvedcilo o tom, ze delat neco pro lidi nema smysl, takze uz nikdy tuhle akci delat nebudu.

nanyh
11. led 2020

@nuninove Tak to mě moc mrzí. Napiš mi do zprávy adresu a něco ti pošlu k Valentýnu❤️ A trvám na tom, tak necouvej🍀

happyzuza
11. led 2020

@dubbie chápu tvé rozhořčení, ale neměla by ses toho vzdávat. Tohle se může stát a věř že x holkám tahle akce udělala krásné Vánoce❤

mysce
11. led 2020

@dubbie ani me, ale netuším, jestli nějaký přijít měl. Každopádně jsem ráda že jsem mohla udělat někomu aspoň trošku radost a nesmutnim z toho 😉

etmargareth
11. led 2020

@dubbie To by bylo škoda nedělat dobre pro lidi..je to moc pěkna akce, tohle se jistě vychytá

biedronca
11. led 2020

A ja klidně dodatečně udelam nekomu jeste radost, staci mi napsat adresu a něco vymyslim. ;)

lenulab
11. led 2020

@nuninove moc mě mrzí, že ti dárek nepřišel. Ráda bych ti udělala radost. Pošli mi adresu 🙂

lenulab
11. led 2020

@dubbie to by byla škoda, nevzdávej se. Jsem ráda, že jsem se mohla zapojit.

mysce
11. led 2020

@nuninove jediná ne 😉 mě taky nepřišel. Přesně jak píšeš, jsem ráda že jsem mohla udělat radost někomu já..🙂

nuninove
11. led 2020

@nanyh
@lenulab kocky jste zlate dekuju ❤ ale neni potreba posilat darecek..slo hlavne o to kouzlo vanoc, cekat a rozbalit pod stromeckem..to nevadi..trosku me to mrzelo to se priznam, ale jsem v pohode 🙂

@mysce fakt? tak to me mrzi :( ja jsem take rada ze moje darecky udelali radost.. 🙂

mysce
11. led 2020

@nuninove Já si z toho asi nic nedělám, říkala jsem si že by to sice bylo milé, ale nesla jsem do toho s tím, že něco dostanu, ale že někomu něco dám 😉

mari90
11. led 2020

Ach jo holky, to mě tak mrzí 😔
Jinak by ale byla škoda kvůli jedné nezodpovědné tuhle krásnou akci rušit ☺️

elis1982
14. led 2020

@nuninove a mě ji pošleš? Já ti to snad mohu oplatit

Strana
z11