Mohla jsem vdechnout bublinky z minerálky?
Ahoj já se omlouvám že zas panikarim už sem celkem delší dobu byla v pohodě teď mám nějaké stresové období tak zas víc panikarim,já jsem dnes si otevřela Mattoni pečlivou a měla jsem žízeň tak sem se nalila promo s flašky a jak sem pila tak přímo ty bublinky úplně sem cítila v puse a najednou sem se nadechla jak bylo hodně těch bublinek ,a vtom sem i polkka ,mám teď strach že jak sem se nadechla jak bylo těch bublinek hodně že sem to vdelchla do plic vůbec nevím úplně sem se lekla vím vím že toho bylo hodně techbublinek zte flašky úplně a jaké prostě vtom musela nadechnout tak se bojím že sem to vdechla netušila jsem se ani nekaslal jen pak sem si odkuckkala trochu ,,myslíte že kdybych to vdechla že bych se dusila ,mám strach i stoho suchého tonuti nebo sekundární tak nějak,mám teď pocit jak bych měla knedlík v krku ale dost sem bojím tak nevím jestli to není ani strachem nevím jestli někam jít pro jistotu nebo ne právě deluji za radu a prosím bez nadávek a tak má strach potřebuji poradit a uklidnit spis
Na psychiatrii?
Já myslím, že bys to řešit měla. S psychologem. Protože opravdu není normální takhle vyvádět kvůli tomu, že ses trochu zakuckala z minerálky.
Achach. Když se dělá bronchoskopie, tak se běžně bronchy vyplachují vodou.
Celkem delší dobu jsi byla v pohodě? Neřekla bych. Vylekaly tě bublinky z minerálky? Tak to nejsi v pohodě, protože normální člověk se bojí jen vážné nemoci. Měla bys to řešit, dost se bojím, co to bude příště.
Stejně jako ti nepraskl močový měchýř, neutopíš se po vdechnutí bublinek z minerálky 🙈 Ale jo, jeď okamžitě na pohotovost a tam jim sděl, co všechno tě od března loňského roku trápilo, věřím, že obratem skončíš tam, kde jsi měla být už dávno... I když vlastně já už se začínám přiklánět k tomu, že jsi jen troll...
V pondělí si zajdi k praktikovi a popros o žadanku na psychiatrii.Ulevi se Ti.
Celkem delší dobu jsi byla v pohodě? Neřekla bych. Vylekaly tě bublinky z minerálky? Tak to nejsi v pohodě, protože normální člověk se bojí jen vážné nemoci. Měla bys to řešit, dost se bojím, co to bude příště.
@1pomnenka já jsem nevdechla ty bublinky ale ru minerálky právě
Stejně jako ti nepraskl močový měchýř, neutopíš se po vdechnutí bublinek z minerálky 🙈 Ale jo, jeď okamžitě na pohotovost a tam jim sděl, co všechno tě od března loňského roku trápilo, věřím, že obratem skončíš tam, kde jsi měla být už dávno... I když vlastně já už se začínám přiklánět k tomu, že jsi jen troll...
@miryp já nevdechla jen bublinky ale tu mineralku
@1pomnenka já jsem nevdechla ty bublinky ale ru minerálky právě
@mili11111111 Tak potom nevím, proč se bojíš suchého utonutí. Příště si dej vodu z vodovodu, je bez bublinek, tak se snad nezakuckáš.
No dobrý, tak já se ti tedy posmívat nebudu. Jsi nemocná, takže to beru s rezervou. Ale zajímalo by mě, jestli svůj stav někde léčíš a řešíš s psychologem/ psychiatrem?
Byli ti tu doporučeno už nesčetněkrát se léčit. Tak by mě zajímalo, jestli je na tvé straně nějaký posun??? Léčíš se?? Děláš s tím něco??
Vždyť jsi úplně mimo. Opravdu to potřebuješ!!! Uleví se tobě a i tvému okolí.
@mili11111111 určitě by bylo dobré řešit tuhle situaci s psychologem. Tohle není normální stav.

@mili11111111 já bych nelenila a valila na pohotovost. Takový bublinky to je svinstvo.