icon

Mohu jíst v obchodě bez placení?

strakaroman18
30. srp 2026

Kdyz clovek nema co jíst tak by me zajimalo jestli muze v obchoďáku se najíst mezi regály jdyz to he v obchode a pak vyjít vez placeni protoze to bylo v obchode nebo jestli s tim ma nekdo zkušenosti

rokio
30. srp 2026

Je to stoprocentně krádež. Peníze většinou nemá ten, kdo nepracuje. Pokud pracovat nemůže (například úraz, nemoc z povolání), může si zažádat o invalidní důchod.

mirecka.jaroscakova
30. srp 2026

@strakaroman18 určitě, normálně se najíš a jdeš, žádný problém.

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@rokio

Je to stoprocentně krádež. Peníze většinou nemá ten, kdo nepracuje. Pokud pracovat nemůže (například úraz, nemoc z povolání), může si zažádat o invalidní důchod.

@rokio jak se to asi vezme

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@mirecka.jaroscakova

@strakaroman18 určitě, normálně se najíš a jdeš, žádný problém.

@mirecka.jaroscakova taky si myslím

mirecka.jaroscakova
30. srp 2026
@strakaroman18

@mirecka.jaroscakova taky si myslím

@strakaroman18 jojo, tak se běž najíst a hlavně už sem nic nepiš.

evik19
30. srp 2026

@strakaroman18 V obchodě nemůžeš jíst zadarmo. Takhle to fakt nefunguje. Obrať se na úřad práce, kam spadáš. Tam ti poradí, jestli máš třeba nárok na pomoc z potravinové banky.
Jestli máš hlad teď, tak zkus poprosit známé, jestli by ti nějaké jídlo nedali. Když nebudeš chtít peníze, ale jídlo, tak věřím, že tě neodmítnou. A zítra zkus ten ÚP.

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@mirecka.jaroscakova

@strakaroman18 jojo, tak se běž najíst a hlavně už sem nic nepiš.

@mirecka.jaroscakova to pujdu,pujdu vyjist celý obchod. Nějaká chytrá

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@evik19

@strakaroman18 V obchodě nemůžeš jíst zadarmo. Takhle to fakt nefunguje. Obrať se na úřad práce, kam spadáš. Tam ti poradí, jestli máš třeba nárok na pomoc z potravinové banky.
Jestli máš hlad teď, tak zkus poprosit známé, jestli by ti nějaké jídlo nedali. Když nebudeš chtít peníze, ale jídlo, tak věřím, že tě neodmítnou. A zítra zkus ten ÚP.

@evik19 ok diky za info

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@rokio

@rokio tok to budu několikrát zlodej

moudivlacek
30. srp 2026
@strakaroman18

@rokio tok to budu několikrát zlodej

@strakaroman18 Tak si zruš internet a kup si něco k jídlu.... (jakože nějaký chlápek si založí profil a napíše takový blábol, evidentně nuda či špatná medikace, no comment)

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@moudivlacek

@strakaroman18 Tak si zruš internet a kup si něco k jídlu.... (jakože nějaký chlápek si založí profil a napíše takový blábol, evidentně nuda či špatná medikace, no comment)

@moudivlacek internet rušit nebudu. I kdyz platím internet tak penize muzou dojit na jidlo. Maji byt vyssi mzdy a ne almuzny

jana5382
30. srp 2026

Doporučuji nějakou hospitalizaci s psychiatrickým zaměřením. Tam dostaneš najíst i ubytování zadarmo a ještě to k něčemu třeba bude

strakaroman18
autor
30. srp 2026
@moudivlacek

@moudivlacek proc kupovat to je lepsi si vzít

mirecka.jaroscakova
31. srp 2026
@strakaroman18

@mirecka.jaroscakova to pujdu,pujdu vyjist celý obchod. Nějaká chytrá

@strakaroman18 běž, dobrou chuť.

moudivlacek
31. srp 2026

Tak se tím zadav a neotravuj tu, spamuješ tu, zakládáš naprosto nesmyslné diskuze. Běž se léčit a nejen z kleptomanie.

izz76
31. srp 2026

@strakaroman18 Samozrejme,ze nemůžeš, zboží někomu patří, nakoupil ho za účelem prodeje,ze zisku platí zaměstnance atd. Proc by to měl někdo bez placeni jist? Muzes využít ochutnávky které v obchodech bývají, například v globusu.

strakaroman18
autor
31. srp 2026
@izz76

@strakaroman18 Samozrejme,ze nemůžeš, zboží někomu patří, nakoupil ho za účelem prodeje,ze zisku platí zaměstnance atd. Proc by to měl někdo bez placeni jist? Muzes využít ochutnávky které v obchodech bývají, například v globusu.

@izz76 jasny uz chápu to je pravda . A hlavne jsou vsude kamery a urcite by di toho taky nekdo všiml kdybych si neco vzal a nekdo to se mnou pak resil

strakaroman18
autor
31. srp 2026
@izz76

@izz76 clovek by stejnak u toho mohl byt asi chycen i diky kameram takze bych mel stejnak strach

strakaroman18
autor
31. srp 2026

Je to blby ale tak to ,je skoda no

strakaroman18
autor
31. srp 2026

Je to skoda ze si clovek nemuze vzít a sníst neco v obchode sakra aspon by se dali ušetřit penize

strakaroman18
autor
31. srp 2026

Nejlepší byznys je kradeni

samik2008
31. srp 2026

Tvé zakládání diskuzí je už TRAPNÉ!

anonym_7f438e
31. srp 2026
@samik2008

Tvé zakládání diskuzí je už TRAPNÉ!

@samik2008 už jsem ji/ho nahlásila, snad MK pochopí, že toto tady fakt dobrou službu neudělá. Já si fakt jen říkám, co v té hlavě takový člověk musí mít, když mu to stojí za to...

strakaroman18
autor
31. srp 2026
@anonym_7f438e

@samik2008 už jsem ji/ho nahlásila, snad MK pochopí, že toto tady fakt dobrou službu neudělá. Já si fakt jen říkám, co v té hlavě takový člověk musí mít, když mu to stojí za to...

@anonym_7f438e ja se omlouvám nic tak hrozného to snad nebylo a klidně je mi to fuk a nemel jsem byt blbej

anonym_6efac5
31. srp 2026

Prosím tě, klidně se jdi do obchodu najíst a sněz toho prosím hodně a hlavně ať je to co nejvíc drahé 🙃

strakaroman18
autor
31. srp 2026
@anonym_6efac5

Prosím tě, klidně se jdi do obchodu najíst a sněz toho prosím hodně a hlavně ať je to co nejvíc drahé 🙃

@anonym_6efac5 vsak jo to je jasny a cim dražší tim lepsi. A ze to je zbozi obchodu a ze zisku plati zaměstnance tak to me jako ma zajímat jo.To mi je úplně ukradený

strakaroman18
autor
31. srp 2026
@anonym_7f438e

@anonym_7f438e posluz si

strakaroman18
autor
31. srp 2026

Ja kradl tenkrat