Může bývalý vidět, že jsem zhlédla jeho video na Facebooku?
Holky, přijdu si vážně jako trapák, ale snad nejsem jediná 😀 Samozřejmě jsem včera koukla na FB a IG svého bývalého, no zvědavost a asi i trochu nostalgie. Nemáme se tam v přátelích (neměli nikdy, pze to mělo své důvody 🙈) no a já jsem zkoukla jeho reels. A teď otázka ☝🏻🫣😵💫, může vidět, ze jsem to video videla, i když se nemáme v přátelích? Priznam se… je mi proste teď nehorázné trapné, ze vypadam, že ho šmiruju…. Což me štve 😀🔫. Poucena, už tam nikdy nevlezu 🙈🙈🙈 Ale moje pohnutka… zachybel mi…
Pokud jsou to videa reels, tak to neuvidí 😌 příběhy naopak ano.
PS: Pokud chceš občas sledovat i příběhy, tak si ho potom zablokuj a je to, nic neuvidí 😁
@sarihy i když nemám vlastní IG?😮
@ksokol Tak snad to tak opravdu je 😀🙈 A díky za tip, ale nebudu už raději na nic koukat 🙂)
Pokud nemáš svůj IG, tak samozřejmě neví, kdo to je. Pro tyto případy si udělej ještě jeden (falešný) profil 🙂
@sebestka děkuji, taky jsem si to říkala, ale v případě FB jsem si už jistá nejsem. Tam už totiž profil mám….🙈
To nevadí, jde udělat druhý profil i na FB. Taky mám 2.
@sebestka Ja to myslela tak, ze když na FB profil mám, tak se mu na jeho FB asi zobrazim, ze jsem shledla jeho reels viď? I když se nemáme v přátelích… nebo jde/nejde vidět, kdo reels shlédl ať ho má/nema v přátelích daného “zvědavce”?
Reels nepozná, kdo se na to dívá. Jenom v příběhu to vidí.

na IG je určitě vidět aktivita, takže myslím, že to uvidí, pokud to sleduje