icon

Může bývalý vidět, že jsem zhlédla jeho video na Facebooku?

8. dub 2024

Holky, přijdu si vážně jako trapák, ale snad nejsem jediná 😀 Samozřejmě jsem včera koukla na FB a IG svého bývalého, no zvědavost a asi i trochu nostalgie. Nemáme se tam v přátelích (neměli nikdy, pze to mělo své důvody 🙈) no a já jsem zkoukla jeho reels. A teď otázka ☝🏻🫣😵‍💫, může vidět, ze jsem to video videla, i když se nemáme v přátelích? Priznam se… je mi proste teď nehorázné trapné, ze vypadam, že ho šmiruju…. Což me štve 😀🔫. Poucena, už tam nikdy nevlezu 🙈🙈🙈 Ale moje pohnutka… zachybel mi…

sarihy
8. dub 2024

na IG je určitě vidět aktivita, takže myslím, že to uvidí, pokud to sleduje

ksokol
8. dub 2024

Pokud jsou to videa reels, tak to neuvidí 😌 příběhy naopak ano.
PS: Pokud chceš občas sledovat i příběhy, tak si ho potom zablokuj a je to, nic neuvidí 😁

autor
8. dub 2024

@sarihy i když nemám vlastní IG?😮

autor
8. dub 2024

@ksokol Tak snad to tak opravdu je 😀🙈 A díky za tip, ale nebudu už raději na nic koukat 🙂)

sebestka
8. dub 2024

Pokud nemáš svůj IG, tak samozřejmě neví, kdo to je. Pro tyto případy si udělej ještě jeden (falešný) profil 🙂

autor
8. dub 2024

@sebestka děkuji, taky jsem si to říkala, ale v případě FB jsem si už jistá nejsem. Tam už totiž profil mám….🙈

sebestka
8. dub 2024

To nevadí, jde udělat druhý profil i na FB. Taky mám 2.

autor
8. dub 2024

@sebestka Ja to myslela tak, ze když na FB profil mám, tak se mu na jeho FB asi zobrazim, ze jsem shledla jeho reels viď? I když se nemáme v přátelích… nebo jde/nejde vidět, kdo reels shlédl ať ho má/nema v přátelích daného “zvědavce”?

sebestka
8. dub 2024

Reels nepozná, kdo se na to dívá. Jenom v příběhu to vidí.

swan42
8. dub 2024

@ksokol v tomhle svete jsem padla na hlavu... To jako kouknu nekomu na pribeh, pak si ho zablokuju a pak zas odblokuju (abych koukla treba na dalsi) a tomu dotycnymu se to zpetne uz neobjevi? Uvazujme ze je ten profil opet odblokovanej v ramci tech 24h

sweetest
9. dub 2024

@sebestka I Ty jedna 😉 😀 😀 😀 lištičko, podšitá

sebestka
9. dub 2024

@sweetest 😀 hele, ještě jsem ho nevyužila.😀