Můžeme kocoura utratit kvůli alergii dcery?
Jako první žádám nesoudit, nehejtit🙏
Není to pro nás vůbec jednoduché rozhodnutí, jenže. Máme 6 letého kocoura, čistě domácí mourek. Jenže, u dcery se projevila alergie a tak si nemůžeme kocourka nechat😭, ptali jsme se rodiny, známých, ale nikdo ho nechce, ačkoliv bychom vše hradili. Je to domácí povaleč, co není schopen chytit mouchu, myš a když jsme ho zkoušeli dát ven na zahradu, hrozně mnaukal a ani se nehnul, nešel objevovat, prostě nic, takze nám je jasné, že venku by se trápil a zahynul, navic sdílíme zahradu s dalšími lidmi co mají psi ,takže by ho navíc prohnali a vyštvali😭 otázka tedy zní, můžeme dát na veterine kocourka utratit nebo to nelze? 😭 Hrozně to bolí, ale nemůže s námi být
@mariti souhlas. Utraceni by mi taky na mysl neprislo, na druhou stranu bych taky rozhodne nepajcovala deti praskama, abychom si mohli nechat kocku...
Vezmu si ho, odkud jste ?
jaroslav.svoboda93@seznam.cz
Vezmu si ho
jaroslav.svoboda93@seznam.cz
Nemá někdo spojení na majitele kočičky, neodpovídá mi
Někdo se asi u pečení cukroví nudí, to není den, aby tu nějaká podobná debilovina nebyla ..., že to někomu vůbec stojí za ten čas a energii něco takového pro pobavení vyplodit 😠
@miryp Přijde mi, že každý druhý dotaz je troll viz pokuta ve správním řízení, pak budoucí maminka, která se snaží přijít na to, proč má vysoké riziko VV ( Jen riziko, nečeká postižené dítě ), když jí není ani 30 let. No jo, ale dříve byl průměrný věk prvorodiček 20 let. Ale ona na to přijde. Možná. To bude na nobelovku. Každý druhý dotaz mi přijde na diagnózu. To, co se tu děje poslední měsíc, je vážně šílené. Už se bojím odpovědět pravdu, protože mne okamžitě spraží. Na fotce exém, píšu, že má dcera exém. Okamžitá sprcha, kde by ho vzala. Proč nejde k lékaři, ta holka musí trpět jako zvíře, na nohách nemá kousek kůže bez exému. No, masakr. Nespí jí měsíční dítě, co má dělat? Ale miminka brečí i bez příčiny. No to tam už vůbec nemůžu napsat. O tom, že by spalo venku v kočárku ani zmínka, ven by stejně nešla. Někdy nechápu, proč sem ty dotazy dávají.
jo .. tak vy zmršíte kocoura, necháte ho vyhnít na gauci 6 let a ted kdyz by ho slo elelgantne dat ven kde by zil uplne na klid od zacatku tak to uz nejde pac je zvyklej chudak....Se divite ze se nehne a mnandá.??? Chudak kocour.
@alianan 🤣🤣🤣🤣
Tak toto je hrůza. Chudáci lidí co mají alergii na prach či pyl. To aby se kvůli nim pokáceli stromy, zrušili kytky atd.... Kocour ať má omezený prostor. Nechodí do dětského pokoje a hernicky.... Pravidelné kocoura cesejte a vysavejte. Popřípadě hodně inzerát na bazoš atd.. je zajímavé, že teď před Vánoci je dost inzerátu, že dávají pryč kočku/kocoura kvůli alergii a zase dost lidí hledá kočku či kocoura jako vánoční dárek.. dejte to na fb do skupiny daruji kočku a bude do dvou dnů pryč.
Hele dřív to bylo jednoduchý 😂 lidí co neměli co jíst jedli toulající kočky a psy a nikde nebylo nic přemnožený, koťata se normálně topila, králíci se zabíjeli na maso, slepice taky v Číně se stále psi zabíjejí na jídlo a v indii je krava posvátná. Dneska nutí každému kastraci a jsou plně útulky. Ať přestanou dávat dávky těmto nepřizpůsobivým lidem a hned bude klid a žádné přemnožené útulky nebou. Pokud se Vám kocour již nehodí. Tak stačí donést nějakému kolotočáři starému bude rád za maso 😂😂😂 výhod ho na zahradu, udělej mu tam pelech dávej mu tam žrádlo on nechcipne. Ale udělej to až na jaře a ne teď v zimě.

@alianan tak zrovna tohle rozdělení zvířat na jateční a mazlíčky mě osobně přijde nepochopitelné. Když už jím maso, jaký je rozdíl v tom, jestli sežeru psa nebo krávu? Morče ze zverimexu nebo králíka od dědy z králíkárny? Ta kráva má stejné tak rozum, ví že jde na porážku, chce žít. Maso jako maso ...