icon

Nabízím poukaz na ubytování do Františkových Lázní, 2015

milena2208
7. únor 2015

Nabízím poukaz na slevu 1000Kč na ubytování – Františkovy Lázně, kdo bude chtít poukaz, tak mi napište adresu do zprávy, zdarma ho zašlu.  Platí do 30.6.2016 a jen
pro ty, co jedou poprvé a nebo jste tady byli před rokem 2009 a pobyt musí být delší než týden. 

Já jsem ho dostala během pobytu, byla jsem zde poprvé.

gebymaruska
•
25. bře 2015

@milena2208 Chtěla jsem se zeptat, zda je poukaz ještě volný? A nebo už mám smůlu?

milena2208
autor
•
25. bře 2015

Ahoj mám ještě 2 poukazy, tak mi pošli adresu do zpráv a pošlu ti ho, jestli máš už přiklepnuté lázně 🙂

johanaaa
•
12. čer 2015

Zdravím všechny a chtěla bych poprosit, jestli mate nekdo náhodou volný poukaz do Františkových lázní na rok 2015 který nevyužijete, byla bych moc vdečná. Děkuji Jana

miskuc
•
30. říj 2015

Ahoj,
já mám jeste několik poukazů na slevu 1000 Kč, kdyz tak pošlete adresu v soukromé zprávě, poukaz vám zašlu poštou.
Sleva platí jen pro ty, co jedou do Františkových lázni poprvé nebo tu byli před r. 2009.

Mějte se hezky a hlavně si to ve Frantovkach užijte, je to tam skvěle.
Misa

vendula85
•
2. únor 2016

Ahojky máte jeste nekdo volny poukaz do lazni?Jedu tam v dubnu diky Vendula

vendula85
•
2. únor 2016

@miskuc Ahojky máte ještě volny poukaz do FRANTIŠKOVÝCH lazni?

vendula85
•
Odpověď byla odstraněná
•
miskuc
•
8. únor 2016

Ahoj Vendulo, ano mám. Pošli mi prosim adresu v soukromé zprávě, zašlu ti jej poštou 🙂

vendula85
•
8. únor 2016

Ahoj díky,ale poukaz neni pro me.Ja uz byla minuly rok ve Františkových lázních a tak ho bohuzel nemohu uplatnit.Ale děkuji moc

yania
•
26. únor 2016

Ahoj @miskuc, chtěla jsem se zeptat jestli máte ještě volný poukaz do Františkových lázní. Jedu poprvé už příští neděli. Předem moc děkuji 🙂

lenca1212
•
29. bře 2016

jede někdo v červnu do lázních ?