Nakupování věcí přes internet? Je to spolehlivé?
Ahoj holky, tak se chci zeptat (nevím tedy sice, jestli tady takové téma už není,ale...) jestli některá máte zkušennost s nakupováním věciček pro mimi přes internet?? Chceme ted kupovat postýlku a rozhodli sme se, že přes internet... ale nevím, jestli je to spolehlivé... Jestli je dodání včas a jestli jsou všechny díly pohromadě a nic tam nechybí... napište mi prosím své zkušennosti a prosím i nějaké spolehlivé stránky, se kterými jste třeba spokojené...A platit chceme až po dodání zásilky...je to možné??? Předem bych to platit nechtěla... Díky moc za vaše příspěvky 😉 Těším se...
tak já na netu začala nakupovat až pro mimi ale musim říct že od tý doby kupuju přez net tak 99%věcí a nejen na malou v internetových obchodech se platí buď na dobírku nebo převodem(při předání máš možnost zkontrolovat jen krabice nikoliv obsah) na MMB a MMA se platí předem převodem z účtu. V int obchodech je dobré sledovat třebas na seznamu ve vyhledávači kolik má obchod hvězdiček to znamená spolehlivost, no a na mmb a mma pak hodnocení nakupujících. já musím za sebe říct že doposud mám jen dobré zkušenosti a doufam že to tak i zůstane. tak držím palce a neboj se toho i přez internet je možnost zboží vrátit, nepoužité do 14 dnů(patí jen u obchodníků nikoliv u soukr osob na MMB)
Ahoj,
tak já stejně jako kacka.va nikdy neplatím předem, ale objednávám pouze na dobírku. A to i z MMB (www.mimibazar.cz) - tady jsem objednala zatím asi nejvíc věcí, oblečení, zavinovačku, hrací deku atd. Dále na www.lekarna.cz - tam jsem objednávala několikrát drogerii a kosmetiku pro mimčo i pro mě (např. věci do porodnice, pleny...). Jinak mám zatím jen dobré zkušenosti s objednávkami přes net, ale je fakt, že třeba postýlku budeme asi taky objednávat a z toho mám trochu strach. Raději bych jí nejdřív viděla, ale tu co chceme nikde v Praze nemají...
Holky dík...katchula - no já mám vybranou postýlku, viděla sem ji v obchodě za 3.000,- a ted sem ji viděla na netu za 2.300,- tak si k tomu ještě koupím matraci a vyjde mi to cenově stejně ale za 2 věci 🙂 a holky, co si myslíte o této firmě?? http://www.slune-cz.cz/
je to spolehlivé?? nemáte někdo zkušennost s objednávkami od téhle firmy??? tam sem si tu postýlku vybrala.... dík moc
ahojky, já běžně objednávám přes internet, dokonce i platím předem a musím zaklepat, že jsem dopsud neměla žádný problém... ze slůně jsem neobjednávala, ale byli jsme se v kamenné prodejně podívat na kočárek...
já nakoupila např. pro mimi přes net skoro všechno, platím předem a zatím všechno v pořádku
třeba u větších částek (např. kočárek) bych musela mít doma v pohotovosti víc peněz, to mě přijde pohodlnější platit předem, zvlášť u prověřeného obchodu
pajmis malý má 99% procent věcí přes internet, platím předem a zatím vše v pohodě, dobírkou se to zbytečně prodraží tak si tak 🙂. jo a na slůněti jsem nějaké věcičky objednávala a spokojenost 🙂
ahojky, mám s obchůdkem přes net velmi dobré zkušenosti. Už jsem takhle i kupovala kočárky (sporťák a golfky). Mám i dobré zkušenosti se zaplacením předem a nikdy nenastal žádný problém. Většinu oblečků má Anetka přes webové stránky, dokonce i bačkůrky jsem jí takhle už kupovala
také nakupuji přes internet uplně všechno,telefon,věci na mimi,kameru,foták prostě všechno,zdá se mi to být na netu levnější a také opravdu pohodlnější,nechce se mi lítat po obchodech.zatím jsem naprosto sokojená a nikdy jsem neměla žádný problém,dokonce ani z převodu peněz na učet nemám strach jeden den pošlu penízky a druhý den jsou na učtě a já mám zboží druhý den doma.
pajmis, také mám zatím naštěstí jen samé dobré zkušenosti a většinou platím předem. Kupovali jsme i kočárek (ten teda na dobírku) a zkrátka spoustu dalších věcí, třeba pračku. Pokud je to spolehlivý obchod, tak bych se nebála. Slůně bohužel neznám.
Jo a na mimibazaru nakupuju taky a super, včera jsem zaplatila tričko, dneska už ho máme doma🙂. Koukám samozřejmě na hodnocení těch prodávajících a zatím fakt v pohodě.
Tak přeju příjemné nákupy 🙂
Holky dík.... já sem trošku nedůvěřivý člověk... a tak raději zůstanu u té dobírky 😉 ale objednám si něco ... at to prubnu 🙂
pajmis: s topu firmou slune-cz mám zkušenost já, objednávali jsme tam kočárek, platba až při odběru, pan jednatel po telefu staršně příjemnej a vyšel se vším svtříl a byl ochotnej...
kacatko - díky... ještě se tě zeptám 🙂 je to teda uplně mimo mísu, ale všimla sem si, že čekáš chlapečka a chceš mu dát jméno Tobias... my taktéž... ale nevíme, kdy slaví svátek?? navíš to náhodou??? 🙂
Pajmis: Tobias/ Tobiáš : Jmeniny: 12. září (starší kalendář ) , našla jsem to na netu 🙂
pajmis, o tom, kdy má Tobiáš svátek tu je přímo diskuze 😀 :
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
k tématu: na netu objednávám naprosto vše, do obchodu už chodím snad jen pro potraviny 😀 . Objednávám i ze zahraničních servrů, platím vždy předem, dobírka není nic pro mě-hrozně to prodražuje obchod a na druhou stranu, když prodávám nějaké věci já, tak neumožňuji zaslání na dobírku z důvodu např. nepřevzetí apod.
Nikdy jsem s ničím neměla potíže, vždy došlo vše jak má, pokud jsem nebyla spokojená a objednávala jsem nové zboží, není problém to poslat bez udání důvodu do 14dnů zpět samozřejmě nepoužívané.
Ahoj,
mé zkušenosti s nákupama přes internet (nejen mimi věcí) je pozitivní. U některých věci je možná lepší se podívat na prodejně jak to vypadá "na živo" a pak si objednat po netu za nejvýhodnější cenu. Konkrétně sortiment postýlek je víceméně o stejných značkách.
hojte, s objednavanim pres internet mam docela pozitivni zkusenost. byla jsem bez obav do doby, nez jsem objednala kolekci dvd na http://www.dvdedice.cz/ . Dodnes nemam ani dvd ani 400, ktere jsem zaplatila. Pres kontaktovani mailem a doporucenym dopisem s zadosti o vraceni penez. Nesolidni jednani, vzivote uz nic od nich neobjednam 😖 .
poradte,kde nakoupim slusny veci pro nase ditko 🙂 velikost 86 a 92,v anglicky bazarech vetsi velikosti uz nejsou moc hezky
Poupe, ja kupuju casto na bazarcich krtecek.snadno.cz a nebo www.kvitko.cz, a poridila jsem moc pekne vecicky i v techhle velikostech 🙂 Nektere vypadaji skoro nepouzite... A kdyz pak fakt uz neco konkretniho nemuzu sehnat, jdu na mimibazar.
A celkove k tematu: ja nakupuju na internetu prakticky vse krom zakladnich potravin, je to super, clovek si v klidu vybere, vsechno az domu.. Nakupuju jak v obchodech novy veci, tak na mimibazaru ruzny matersky zalezitosti, kseftuju i s holkama tady a tak 🙂. Kupovali jsme uz vsechno mozny, elektrospotrebice, nabytek... Platim temer vzdy (vyjimecne to obchod nedovoluje) predem, protoze me nebavi machinace s hotovosti. Jeste me nikdo neokradl, vyjimecne jsem mela treba na MMB spatnou zkusenost, kdy vec nevypadala tak, jak mela, ale v klidu jsem vratila a dostala penize, a nebo obcas eshop sliboval, ze neco bude brzo skladem a nebylo, ale bud to bylo holt casem, a nebo taky vratili penize. Ale 99 % obchodu uplne bez problemu, pak tech par drobnych problemu, co se vzdy vyresilo, jak rikam, nejaky vylozeny podvod na mne nikdo zatim nespachal 🙂
Ahojky tak náš prcek má téměř vše z internetu.Mohu vřele doporučit,člověk to objedná z pohodlí domova,lépe si to prohlédne,nemusí proběhnout pět krámů kvůli jedné věci a ještě k tomu ušetří!!Můžu doporučit internetové obchody - www.babyexpert.cz , www.promimi.cz , www.kojenecke-obleceni.eu a www.brumlik.cz z těchto obchodů já objednávám a super. 🙂
ahojky,zdravim vsechny
z netu objednavam,mam toho projityho dost,ze uz vim jak je to cenove i s kvalitou.
Jak kamiska psala objednavala sem si z dvd edice na dobirku a zatim poho,penize napred nedavam
malymu sem objednavala oblecky z www.antony.cz a spokojenost i pekny veci a levny
www.obchudekprorarasky.mimishop.cz tam objednavam hracky,taky levny obchudek,prijemni
www.knihy.abz.cz maji porad nejaky slevy na knizky,taky spokojenost
nejvic objednavam v popronu,tam je vse mozny
kdyz maji akce www.vlacek.cz vyplati se tam hracky,maji velky vyber
jinak se da prihlasit na hami ,kde sem zkousela objednat caje,stavicky atd. posilali mi i vzorecky
ale netroufla bych si koupit asi kocarek
Ahoj, ja nakupuju skoro jen na internetu, protože furt jen pracuju (zatím 😝 ). Mam skvělý zkušenosti. Dokonce jsem dvakrát platila i předem. Doporučuju - www.krtecek.com,www.uberusky.cz, www.sapito.cz, www.babies.cz. Stojim si za tim.
Přes internet nakupuji skoro všechno,protože u nás na maloměstě se věci dají těžko sehnat za přijatelnou cenu
doporučuji
www.branakdetem.cz, www.mamaja.cz, www.sijemdetem.cz www.radi.cz
na mimibazaru koukám na hodnocení a podle toho u té které osoby nakupuji, ale zatím 100%spokojenost
platím většinou na účet, jen když je to za stejnou cenu tak na dobírku
Ahoj, tak se taky přidám - přes net už jsem nakoupila spoustu věcí - elektro, pneumatiky, granule pro psy, nábytek, oblečení pro mimi a spoustu dalšího, přítel zase různé nářadí atd. a vždycky bylo vše OK. Platíme jak kdy - ale ať už to bylo předem nebo pak na dobírku, nikdy nebyl sebemenší problém. Nemám konkrétní společnost, u které nakupuju, vybírám podle ceny (někdy je při srovnání dost rozdílná) a jak říkám - naprostá spokojenost 😅

Pajmis, platit po dodání je asi utopie, leda bys to vzala na dobírku 🙂
Mám s objednáváním přes net jen ty nejlepší zkušenosti... bohužel se mi smazaly záložky na ověřené obchody, takže Ti asi moc nepomůžu ☹ Ale spoustu jsem toho nakoupila na www.branakdetem.cz nebo na mimibazaru 🙂