icon

Nakupujete přes bazary a platíte předem?

toluma
27. črc 2017

Holky,chci se zeptat.Nakupujete přes různé bazárky a platíte předem na účet prodávajícího?A všechno vždycky bez problémů?Za jak dlouho vám pak to zboží dojde?Já jsem z tohohle měla vždycky spíš strach a kupovala jsem jen věci,kde bylo možné osobní předání.Teď jsem ale sháněla věc,která zrovna v našem městě nebyla v nabídce,tak jsem to riskla.Bylo to teda na jiném bazárku ,než tady,ale to je v podstatě jedno.Paní mi psala v úterý,že má peníze na účtu a ten den ,že to odešle a zatím pořád nic nepřišlo.Já vím,že to není zatím až tak dlouhá doba,ale na druhou stranu,když člověk neustále slyší o nějakých podvodech....Proto se chci zeptat,za jak dlouho by asi měl takový balíček dorazit ,a nosí to doručovatelky nebo je to automaticky uložené na poště a hodí vám jen lísteček do schránky?Jinak počkám jestě do zítra,max.do pondělí a zkusím paní znovu kontaktovat.

kacireksro
•
27. črc 2017

Kupuju pres bazarky,platim predem jen tem co maji kladne hodnoceni,posta mi to nosi az domu,nikdy se mi nestalo ze by mi balik nedosel 🙂

plksv
•
27. črc 2017

Dávám vždycky týden, ještě jsem neměla problém.

silviepeskova
•
27. črc 2017

Stalo se mi již 1x že jsem si přes bazar ne přes tento koupila mikinku a už je to 3/4roku a nic nepřišlo, paní nereaguje, měla mraky kladných hodnocení a nic, pozastavili jí účet a mě odkázali na polocii, ale s 80,- Kč tam budu pro smích, od té doby už moc na bazárkách nekupuji:(((((Držím palce, ať Vám balíček brzo dojde.

terezia10
•
28. črc 2017

mě jednou okradli o 120Kč paní měla taky kladné hodnocení no do ted nemám nic :(

jipe
•
28. črc 2017

@toluma kdyžtak popros panío podací číslo zásilky, ono na Českou poštu občas není spoleh. Jinak já platím předem na účet, ale nejsou to obvykle vysoké částky a zatím ok. Nejvíce nakupuji tady, třeba na bazos nebo sbazar bych chtěla dobírku

pecakopec
•
27. zář 2017

Dobrý podvečer,také jsem koupil na s bazaru částku jsem zaslal dopředu a od té doby se prodejce neozívá nereaguje na nic je to částka 2500kč je nějaká možnost to řešit?