Nákupy. Jak to máte vy a vaše drahé polovičky?
Dneska jsme byli nakupovat a všimla jsem si nechuť chlapů k nákupům. Jak to máte vy a vaše drahé polovičky? Nakupujete rádi a vše si pečlivě vybíráte, nebo chytnete to první co vidíte a jdete dál?
@hezz17 To my taky chodíme ven na procházky, na výlety. Ale já nákupy miluju, takže by bylo blbý mít chlapa co by nákupy nesnášel.
@orisek56 😄
A víš že už ani nevím? Už víc jak rok nám vozí nákupy Tesco 😁 ale co se týká potravin je to spíš takové nutné zlo, to nebaví ani mě 🤣 myslím že to má stejne. Co se týká ostatních věcí jako oblečení a tak, tak to chodí docela rád, ale podle mě chodí rád jen proto aby mě mohl očumovat v kabinkách 🤣🤣🤣
Me nakupování tak nějak nevadí. Jasně, že někdy není nálada, někdy je.
Manžel se v tom nevyžívá, ale když je třeba, nakoupí.
Ovšem švagr - to je kapitola sama pro sebe. Ten nakupuje jen ty svoje šroubky atd.
Jídlo nenakupuje - prý to neumí a nechá ségru vláčet mega nákup na kole nebo busem...Bych ho trefila.
Nemám ráda nakupování 😁 vždy jedu podle seznamu.
Manžel se mnou na nákup nikdy nebyl.Chodím sama.

Moc mě to nebaví. U nakupování se střídáme. Ale spíše nakupuje manžel, nepotřebuje seznam, co doma průběžně potřebujeme nebo chybí, o tom má přehled. Co je navíc, třeba když varim nebo peču něco vyjimecneho, tak mu dane suroviny buď pošlu smskou, nebo si to koupím sama. Mě nevadí ani tak nákupy, jako hordy lidí a jejich arogance. Kam chodím velice rada je zahradnictví. Naopak nenávidím obchody s hadrama, nebo botama, to je porod. Představa, že budu muset zkoušet desatero kalhot na mou blbou postavu ve mě vyvolává pocit nechute a zhnusení...v tu chvíli bych si nejradši ulovila nějakou krávu a chodila jak v pravěku v kožešine.Obecně muž je neutrální a já nejsem shopoholicka, takže tak.