Názor na lidi bez vlastního bydlení a jistot?
Jaky mate nazor na lidi, kteri nic nemaji? Nemaji poradne kde bydlet, jsou v najmu, to se neboji, ze treba jednou majitel zavola a budou muset pryc? A zustanou s holym zadkem. Cestuji hodne jsem si vsimla, ale jako nemaji zadnou jistotu. A mam pocit, ze ani nejak nemysli na budoucnost.
Ja jsem hodne na jistoty, asi bych umrela vedet, ze nemam vlastni bydleni, ale to jsem ja.
@elvira Ten sekáč mě taky zaujal 😁 Dětem točíme věci s kamarádkama a já s oblečením z druhé ruky taky nemám problém, dnes je sekáčů hodně, jsou tam často kvalitní věci. Mně se to líbí i s ohledem na ekologii - udržitelnost, ne furt produkovat. A může to být i originální než sériová výroba stejného oblevení. Nošení oblečení ze sekáče už dnes neznačí nějakou podřadnost.
Nájem vyjde levněji než hypotéka.

No, my jsme byli roky v nájmu, pak jsme si vzali hypo na 15 let, dnes máme svoje a vyhovuje mi to tak.
A jak tu několikrát zaznělo:" nechodíme oblece8ze sekáče"- já i moje rodina řadu oblečení že sekáče má. Ne, že bych neměla na nové, ale často tam koupím nové a kvalitnější věci než běžné koupím v různých řetězcích. A nestydím se za to.🙂