icon

Názor na lidi bez vlastního bydlení a jistot?

7. zář 2024

Jaky mate nazor na lidi, kteri nic nemaji? Nemaji poradne kde bydlet, jsou v najmu, to se neboji, ze treba jednou majitel zavola a budou muset pryc? A zustanou s holym zadkem. Cestuji hodne jsem si vsimla, ale jako nemaji zadnou jistotu. A mam pocit, ze ani nejak nemysli na budoucnost.
Ja jsem hodne na jistoty, asi bych umrela vedet, ze nemam vlastni bydleni, ale to jsem ja.

Strana
z2
elvira
10. zář 2024

No, my jsme byli roky v nájmu, pak jsme si vzali hypo na 15 let, dnes máme svoje a vyhovuje mi to tak.
A jak tu několikrát zaznělo:" nechodíme oblece8ze sekáče"- já i moje rodina řadu oblečení že sekáče má. Ne, že bych neměla na nové, ale často tam koupím nové a kvalitnější věci než běžné koupím v různých řetězcích. A nestydím se za to.🙂

lennus
10. zář 2024

@elvira Ten sekáč mě taky zaujal 😁 Dětem točíme věci s kamarádkama a já s oblečením z druhé ruky taky nemám problém, dnes je sekáčů hodně, jsou tam často kvalitní věci. Mně se to líbí i s ohledem na ekologii - udržitelnost, ne furt produkovat. A může to být i originální než sériová výroba stejného oblevení. Nošení oblečení ze sekáče už dnes neznačí nějakou podřadnost.

pampelina18
13. zář 2024

Nájem vyjde levněji než hypotéka.

Strana
z2