Nebezpečný nákup na internetu

nicoleta3
4. únor 2011

Milé maminky, jistě většina z Vás alespoň jednou podlehla kouzlu nákupu z tepla domova, tedy nákupu po internetu. Že se obchod nemusí vždy vydařit a Vy marně čekáte na objednané zboží...to je bohužel ta horší stránka . Ráda bych Vás tedy varovala před nákupem v tomto internetovém obchodě: ☹ ☹ ☹ www.miminka-deti.cz !!!!!! 😖 😖 😖 😖 Jak jsem zjistila nebyla jsem jedinou na tomto internetovém portále, která přišla o své peníze. Pokud se Vám stalo něco podobného, připojte se prosím do diskuze 😉 Společnými silami určitě dosáhneme toho, aby se totéž nestalo ostatním maminkám a nesolidní firmy nemohly dále podnikat! 😉
Těším se na Vás J.

kapibara
4. únor 2011

Přidávám se k Nikoletě. Přesně z tohoto e-shopu www.miminka-deti.cz jsem si objednala zboží a marně na něj čekám měsíc. Peníze jsou v trapu, komunikace žádná 😠 Maminky, dejte si pozor na podobné e-shopy a nakupujte z ověřených internetových obchodů.

veruska007
6. únor 2011

Mám špatnou zkušenost z Vykupto. Koupila jsem v listopadu kupóny na 50% slevu na pizzu. V pizzerii mi ale odmítli pizzu prodat, že kupóny nepřijímají. Volala jsem na Vykupto, nikdo to nebral, nakonec jsem jim psala email, a odpověděli mi, že si informaci ověřovali v pizzerii a kupóny tam berou. Tak jsem znovu volala do pizzerie, tam mi zopakovali, že akci zrušili, ať se obrátím na Vykupto. A tak pořád dokola... teprve tento týden jsem si vyhádala a vytelefonovala peníze zpátky na účet. 😠

nicoleta3
autor
7. únor 2011

@veruska007 tak to máš opravdu velké štěstí, že se Ti podařilo získat penízk y zpět 🙂 ...my zákaznice e-shopu www.miminka-deti.cz, jsme o ně asi definitivně přišly ☹ ...no alespoň zkušenost pro příště!!!!!

lunami
8. únor 2011

Ahojky. Předně se omlouvám se, že Vám takto vstupuji do diskuse. Musím přiznat, že mě docela zaujala. Ne, že bych s obchodem měla vlastní zkušenost, ale dost dobře nechápu, jak se něco takového může dít. Také jsem se pokusila zavolat na uvedené číslo a marně. Ani mi nikdo nezavolal zpět. 😝

Tak nevím, třeba ještě vše není ztraceno. Myslím tím ty platby předem na maminka-deti.cz. Nevím, kolik jste zaplatily a jestli máte ještě chuť do toho něco "vrazit", ale to záleží zcela na Vás.

Nikde v jejich Obchodních podmínkách jsem se nedočetla, v jaké lhůtě zboží dodávají, pokud není skladem. Pouze, že u některého zboží je dodací doba delší.

Zavolala jsem na číslo : 299 149 009 ( http://www.dtest.cz/clanek-1530/telefonicka-por... ). Klidně tam můžete cinknout a ověřit si níže popsaný postup či zkonzultovat problém. Paní je velice milá a ochotná. Cena hovoru - běžný tarif.

První kroky by měly být asi takové, že se jim napíše DOPORUČENÝ DOPIS S DODEJKOU ( + třeba i mailík ), kde se uvede, že jste si objednaly zboží tou a tou obj. datum a pod, uhradily tehdy a tehdy a že žádáte o dodání objednaného zboží např. ve lhůtě 7 ( 10 ) dnů. Pokud k dodání objednaného a zaplaceného zboží nedojde, že odstupujete od Kupní smlouvy a žádáte o navrácení uhrazené částky na účet xxxx a ve lhůtě 30dnů a dále se napíše, že pokud se takto nestane, budete informovat Českou obchodní inspekci , případně že podáte žalobu k soudu ( a to i když k soudu prostě nepůjdete - ale to maminka-deti.cz nemůže vědět). Navíc je Vás tu povíc, můžete pohrozit hromadnou žalobou.

lunami
8. únor 2011

A ještě maličkost: provozovatel na miminka-deti.cz je stejný jako na http://i-baby.cz. Jen co jsem koukala podle banerové reklamy na miminka-deti.cz.

kapibara
8. únor 2011

@lunami díky za informace 😉 už jsem si něco zjišťovala a určitě jim to tak lehce neprojde 😠 😎

nicoleta3
autor
14. únor 2011

@lunami ahoj 😉...tak přesně píšeš jsem postupovala, ale odpověď bohužel opět žádná 😢
..fakt zbývá asi jen ta žaloba neo ČOI 😉 díky

nicoleta3
autor
14. únor 2011

.....holky tak jsem se dívala, ta adresa je stejná.... Sokolovská 99, Karlovy Vary...hmmm tak to si pan Martinovský udělal zřejmě další výhodný kšeftík! 😉))) No je toto vůbec možné? http://i-baby.cz

veruska007
15. únor 2011

Ty jo, holky, tak to jsem necemu unikla - u pana Martinovského jsem si chtěla před časem objednat nějaké zboží, ale nakonec jsem vyhrála jinou aukci a objednala si to jinde. Ufff.

nicoleta3
autor
15. únor 2011

@veruska007 tak jásej a už nikdy...opakuji NIKDY!!! u něj nic nekupuj!!! 😎

veruska007
15. únor 2011

Nikdy
Nikdy
Nikdy
😅

nicoleta3
autor
16. únor 2011

@veruska007 😀 😀 😀

kapibara
16. únor 2011

Ahoj Koníkovky 🙂
Opravdu na www.miminka-deti.cz nic nenakupujte. Zboží Vám nedodají a peníze z nich nedostanete 😠 řekněte všem kamarádkám, ať si na ně dají pozor, jinak příjdou o peníze 😠 😠 😠

kapibara
18. únor 2011

Přidávám odkaz 😉
Recenze mluví za vše 😠
http://obchody.heureka.cz/miminka-deti-cz/recenze/

nicoleta3
autor
18. únor 2011

@kapibara no to je teda mazec!!!! 😒

kapibara
18. únor 2011

@nicoleta3 nerozumím tomu, jak můžou podnikat vesele dál ????? u nás je možné prostě všechno 🙄

nicoleta3
autor
18. únor 2011

@kapibara no tohle je fakt možný akorát u nás 😉)) tak jsem jim na tu heureku a na facebook alespoň napsala negativní recenzi...v pondělí se uvidí co dál! 😉

kapibara
18. únor 2011

@nicoleta3 dej jim pěkně zabrat, darebákům 😉 hodně štěstí 😉 však oni na to dojedou 😠

jarpav
2. dub 2011

taky jsem nalítla a poslala peníze na miminka-deti.cz, ALE POZOR ať nenaletíte vy teĎ se tyto stránky jmenují Bambinomarket.cz!!!

kapibara
2. dub 2011

@jarpav to jsou šmejdi 😠 to snad ani není možné, co se děje 😠 😠 😠