Nechutný sen - rozumí někdo snům?

natynka89
23. dub 2019

Zdálo se mi že jsem prebalovala malou dceru a najednou jsem měla její výkaly v ústech nespolkla.jsem je ale měla jsem je tam..pak se mi zvedl žaludek a vyzvracela jsem to .. rozumí někdo snům?

barulina
23. dub 2019

Tobe se to zdalo, ale me se to fakt stalo :D prosste jsijen plna materskychpovinnost

bayt
23. dub 2019
natynka89
autor
23. dub 2019

@barulina 😀😀

sudylichozrout
23. dub 2019

@barulina 😀

tercasv
23. dub 2019

Hodně slýchám, že když se někomu zdá o tomto tématu, tak si má vsadit sportku a vyhraje 🙂 😀

chumlee71
23. dub 2019

@barulina 😂😂😂😂

gruyerre
23. dub 2019

😃 😀 Já bych v tom žádnou skrytou symboliku nehledala 😁

radullah
23. dub 2019

hovňous ve snu znamená výhru v loterii podle snáře :D ale nevím, když jsi to měla i v puse...budeš v penězích až po uši? :D

zelenaesmolda
23. dub 2019

@radullah spis az po krk :D

natynka89
autor
23. dub 2019

😁 půjdu si vsadit a večer napíšu jestli jsem vyhrála 😁

vironeka
23. dub 2019

A necítíš se občas v tom třeba ztracená, že máš všeho už plný zuby? Nebo prostě jen vyčerpaná. Mateřství je velká změna a občas má člověk pocit, že to nedává, nebo že je v tom sám a ostatní ho nemohou pochopit, potřebuje prostě jen chvilku pauzu. Já osobně si myslím, že sny nám často vyjadřují naše obavy a pocity, akorát občas hodně dramaticky, aby nás to pořádně trklo.

vironeka
23. dub 2019

@vironeka a někdy mi připadá, že nás jakoby chrání před blbou volbou. Například kdysi jsem přestávala kouřit. To je celkem boj, pořád někdo otravuje, ty máš chuť podlehnout. A mne se zdálo, že jsem nekouřila už hrozně dlouho a zapálila si a v tu chvíli jsem se sama před sebou v tom snu tak šíleně styděla, až jsem se vzbudila.
Nebo se ti to možná může stát a dostáváš varování zavírat pusu při přebalování 😀. Opět vlastní zkušenost - jednou se mi zdálo, při prvním těhotenství naprosto děsivej sen, ležela jsem v parku u mostku na nosítkách, viděla červeně, tak jako zmateně, trhavě, pulsovitě jako když hraješ videohru a umíráš u toho. Zmatek, beznaděj, krev, strach. Nemohla jsem se pohnout a strašně se bála o syna. Noční můra řekneš, ale já nakonec přesně ten pocit zažila při porodu akutním císařem - a po probuzení z celkové narkózy. Jen jsem neviděla rudě, ale bíle.

leymea
23. dub 2019

@barulina 😀

ivular
23. dub 2019

A nemáš problémy se žaludkem? Jestli ta kauzalita není opačná: že Ti by bylo z něčeho na zvracení, ale nevzbudilo Tě to, pouze se Ti to promítlo do takového snu.

vironeka
23. dub 2019

@ivular no to je ale taky možný, já to mívám po oslavách, vždy se mi zdá že mám takovou žízeň, že chodím a piju co se dá, každý hrnek, sklenici, vázu.... a po probuzení mám ale opravdu nelidskou žízeň. Jednou v nácti jsem na pařbě spala na malým gauči s kámošem namačkaný a oběma se nám zdálo, že nás bolej nohy 😀 a taky že jo 😀

anna0306
23. dub 2019

Mě se zdá, že se tchýně promění v žábu a já ji zabiju :/ :D

vironeka
24. dub 2019

@anna0306 hustý. Nemá třeba nějaký názor, který ti pořád omýlá, že bys mohla dělat lépe? Mně to zní, jako když tě něčím zlobí a ty bys ji ráda řekla do očí, aby přestala, ale z nějakého důvodu se bojiš? Nebo nevím, jak se cítíš potom, co tu žábu zabiješ? 😃

anna0306
24. dub 2019

@vironeka Bohužel máš pravdu. Podle ní dělám a je vše špatně, od starání se o domácnost po péči o dceru. Vše co udělám je špatně a ona by vždy udělala něco líp. Už jsem ji to i několikrát řekla, že se mi nelíbí jak se chová k dceři ale ve výsledku to bylo ještě horší. Jakmile ji/žábu zabiju je mi dobře hrozná úleva, jakoby odpadl kus obrovských nervů..