icon

Nejaké vtipné/trápné zážitky? Pojďte se pobavit!

alexandra1625
18. črc 2020

Ahojte. Extrémne sa nudím takže robím takéto fórum. Ak chcete tak napíšte nejaké vtipné alebo trápne zážitky. Aspoň sa tu pobavíme😸😂

mrav
19. črc 2020

Přímo mně se to nestalo, ale švagrová v Chorvatsku málem unesla auto. Šla si něco koupit na benzinku , pak nasedla k úplně cizímu chlapovi a řekla: Tak jedem. Ten trapas a vyděšený chlap😲😅

pipi_puncocha
19. črc 2020

@mrav k tomu přidávám svůj, možná se to stalo více maminkám. Většinou jezdíme autem s manželem, no tentokrát jsem jela se synem sama, dala jsem ho do sedačky, obešla auto, sedla si vedle něj, povídala si s ním, ukazovala knížky a trvalo mi určitě tak minutu, než jsem se podivila nad tím, že nejedeme a šla si přesednout za volant.🤦‍♀️

klokanka31
19. črc 2020

@alexandra1625 To mi bylo asi 17, chodíval za mnou kamarád, a zároveň moje bývalá první láska z mých 14 let. Jednou v létě kolem 23 hod.zase zapískal pod oknem, ať jdu ven. Tak jsme se dlouho procházeli nočním městem a parkem, a pak mě šel vyprovodit domů. Mohlo být něco po druhé hodině, a my jsme se loučili za domem, kde jsou zahrádky. Slabost jsme na sebe měli pořád, a tak kromě flirtování jsem si řekla, že by bylo fajn ho vyzkoušet jaký je v sexu. On nebyl proti, tak jsme se uvelebili u naší zahrádky. Nečekala jsem že v tu dobu bude někdo venku. Když jsme se blížili k tomu nejlepšímu, najednou z vedlejší sousedovic zahrady vyšel soused, a aby mohl domů, musel projít těsně kolem nás, je tam úzká cestička. Vůbec jsme ho neslyšeli, až když byl u nás a promluvil. Já se lekla, honem jsem skláněla hlavu a přikrývala se oblečením, soused v klidu prošel, řekl ať pokračujem, a odešel. Samozřejmě už nic nebylo, a já se nemohla dlouho sousedovi podívat do očí 😄

klokanka31
19. črc 2020

Další trapas se stal kdysi kamarádce. Byly jsme na diskotéce, a u baru stála parta krásných chlapů. Začali hrát ploužák, tak se zvedla a šla pro jednoho aby s ní šel tancovat. Zeptala se ho jestli s ní jde tancovat, on na ni jen koukal, a nic. Tak otázku zopakovala, on zas na ni koukal jak na blázna, a nic. Tak se vrátila ke mě, a prý že to je nějaký magor. No pak jsem šla k baru pro brambůrky, a zjistila jsem proč s ní nešel-on jí vůbec nerozuměl, ta parta chlapů byli cizinci 😆

piskoteka
19. črc 2020
pavcatko
19. črc 2020
zelenaesmolda
19. črc 2020

@klokanka31
no a hlavne byli asi dost prihloupli,co po nich asi tak muze chtit zenska na diskotece...

klokanka31
19. črc 2020

Neříkejte že nemáte nějaké historky pro pobavení ☺

alexandra1625
autor
22. črc 2020

Mne sa minulý školský rok (2019/20) stalo, že mi lekárka na jednom vyšetrení v nemocnici brala krv. No a lekárka na skúmavku nenalepila moje meno ale meno takej tehotnej paní čo išla po mne. Už prešli asi 3 dni, bola som v škole mali sme prestávku, stála som pri katedre-blízko pri dverách-a zrazu do triedy vletela moja mama ako tornádo. Strelila mi facku že som skoro neustála a pred celou triedou (hamba do konca života) na mňa začala kričať: Ty krava! Teraz mi volala lekárka. Spravila si zo mňa a tatina starých rodičov.
Ja som na ňu len v úžasne na ňu pozerala (nikdy v živote na mňa ani ruku nezdvihla) a spolužiaci len stále vraveli veci ako: Saša ty si tehotná? A Saša s kým si tehotná?
Keďže nie je šanca že by som bola tehotná tak som sa na ňu naštvala. Po pár fackách a hnusných vetách som na ňu úplne kľudným hlasom spustila (mimochodom už sa prišli pozrieť aj žiaci z vyšších ročníkov): Mami prosím ťa ukľudní sa a buď rada. Veď budeš babičkou Ježiška. Tú sarkastickú poznámku som proste vtedy musela povedať. Ale stálo ma to ďalšiu facku (stalo to za to 😉 ). Na to mama odišla a všetky triedy od 6. Do 9. Ročníka si mysleli že som tehotná aj keď som ich presviedčala že nie.
V domnienke že som tehotná mama ostala ešte jeden dlhyyyy deň takže to stihla povedať celej rodine a ešte nejakým jej kamarátkam. Asi o šiestej večer jej volala lekárka že to tehotenstvo je omyl že sa vymenili nálepky s menami...našvaná som jej povedala že mi je jedno ako (to som neskôr oľutovala) ale že jednoducho musí spraviť to aby si už o mne v škole nemysleli to čo si mysleli. Na druhý deň som prišla do školy, a cez prvú hodinu sa spustil po 1000 rokoch rozhlas. Riaditeľka začala hovoriť: Žiačka Alexandra (priezvisko) z triedy 6.B nie je tehotná. Opakujem nie je tehotná (áno tá riaditeľka je krava storočia). Každopádne problém bol jak tak vyriešený. Ale trapas to je obrovský a ak sa mi to ešte niekedy stane tak sa rovno zakopem.

zelenaesmolda
22. črc 2020

@alexandra1625
a odpustila jsi matce tu scenu?ja bych s tim teda mela sakra problem a i to,ze to vsude roztrubovala.Jinak nechapu,co dela skolacka na foru pro matky...

alexandra1625
autor
22. črc 2020

@zelenaesmolda ako hej do týždňa som jej to odpustila. Ale uznávam že jej to dosť často predhadzujem a neplánujem s tým prestať. A čo tu robím? Ja vlastne ani neviem. 🤷‍♀️

zelenaesmolda
24. črc 2020

@alexandra1625
takze jsi ji to vlastne neodpustila,kdybys ji to odpustila nebudes ji to predhazovat.
No,aspon tu narozdil od ostatnich skolaku blbe netrollis 🙂