icon

Nejaky serial ke zhlednuti?

terka2018
19. zář 2018

Holky typy na serial na mateřské? 🙂 podobne jako zoufale manzelky a tak, dekuji 🙂

Strana
z2
steffy739
22. zář 2018

Jednotka zvlastniho urceni
11.22.63
The Fall
Alias
Prolhane krasky
Seal team
Mistresses

odula
22. zář 2018

@gnozka fakt v r. 1984? mazec. zvlast když jsou teď hodně slyšet ti útoční občani, co řvou na obranu "tradičních " hodnot.... orwell psal ten svůj román o totalitaristicky společností taky v době, kdy ještě komunismus uplne neukázal svou "lidskou tvář " 😑 asi na to přeci jen mrknu.

odula
22. zář 2018

fakt nikdo komu by se líbily stranger things??? 😉👐

renatka16
22. zář 2018

Taky doporučuji příběh sluzebnice !
Pak jeste az po usi 🙂

ai30
22. zář 2018

@odula Mne jo, ale tady prece nejde o hlasovani, ale doporuceni ;)

odula
22. zář 2018

@ai30 jistě. to jest jestli tady ,vedle pretty little liars a sedmilharek atd atd., by někdo doporučil stranger things páč je viděl a libily se mu ;)

ai30
22. zář 2018

@odula Rozhodne jo, ale cloveku, ktery se pta po serialech typu Zoufale manzelky, bych taky spis doporucila Pretty Little Liars a Sedmilharky, nez Stranger Things. Ne proto, ze by nebyly bozi, ale proste to neni to, na co se zakladatelka pta.

odula
22. zář 2018

@ai30 no ,to je fakt. ,ale zas - neškodí rozšířit si občas obzor ;) . já se třeba ted chystám na tu sluzebnici na coz bych se neodhodlala nebyvsi nalezite motivována v teto diskusi 😃

odula
22. zář 2018

@ai30 jo když jsme u těch romantaren znáš todle? https://www.csfd.cz/film/594353-tiempos-de-guer... nevím esli he to cesky . jo a co gillmorova děvčata či co? já to tedy neznám ale slyšela jsem samou chválu ;)

leymea
22. zář 2018

@odula stranger things jsem videla prvni radu, ani nevim proc jsem si nepustila druhou radu.

bayt
22. zář 2018

@odula Mně se teda líbily :D

bayt
22. zář 2018

@odula Mně se teda líbily :D

andra1994
29. čer 2019

Skús pozrieť na https://kukaj.to je tam kopec filmov a seriálov určite si niečo vyberieš 🙂

odula
29. čer 2019

Kdo jste viděly Černobyl?

vendes
29. čer 2019

@odula Určitě stojí za vidění, ale není to pěkná podívaná.

poopsie
29. čer 2019

Gossip girl, Chernobyl! Ranč Heartland, Lucifer to jsou mojí top🥰 a kreslené Rick and Morty

leymea
30. čer 2019

@odula ja, doporucuji.

lstuchlova
30. čer 2019

Zoufalé manželky neznám a asi koukám na jiné seriály, ale za mě:
TBBT, Lucifer, Supernatural, Grimm, The chilling adventures of Sabrina, Arrow, Flash, Supergirl, The legends of tomorrow, Upíří deníky, The Originals, Legacies, Angel, Přátelé, Constantine, Knihovníci, Skladiště 13,...... 🙂

kristrin
12. lis 2021

@terka2018 Ahojky: Dvojka na zabití. Sedmilharky, Až po uši

Strana
z2