icon

Nekonečné vyptávání u Dr.Maxe. Máte s tím zkušenost?

veronika9595
23. lis 2020

Takový trochu hloupý dotaz, ale zajímá mne zda to někdo vnímá stejně 😅 v životě jsem navštívila už hodně lékáren, a pouze u Dr.Maxe musím projít křížovým výslechem pokaždé když jdu něco koupit. Ještě bych pochopila kdyby to dělala jedna osoba, ale dělají to tam úplně všichni ... v žádné jiné lékárně jsem se s tím nesetkala, aby se např. mého přítele vyptávali pro koho kupuje balení Antimetilu a proč to chci brát atd .... maximálně jinde poinformují jak to brát a nebrat a hotovo, ale u Maxe nee, tam jdete koupit těhotenský test a ptají se vás jestli už jste ho někdy dělala a jestli je pro vás 🙈🙈 ještě beru kdyby tam člověk přišel stylem “prosím doporučte mi něco na pálení žáhy” tak ještě chápu že se mohou na něco optat, ale když tam člověk přijde a řekne “dejte mi prosím jedno balení Rennie” tak nechápu na co potřebují vědět pro koho to je, proč to beru, jak dlouho už mám potíže...přijde mi že si tam hrají pomalu na doktory. A vysvětlovat že jsem těhotná když to ještě nikdo neví a nevím kdo stojí za mnou, to mě fakt štve... ještěže nepotřebuju mast na hemeroidy, to bych asi jela do vedlejšího města 🙄 😂
dělají to na vaší pobočce Maxe taky, nebo je to jen u nás ? 😅

Strana
z3
veronika9595
autor
4. pro 2020

@hipposkin no tak to je strašný 🤦🏻‍♀️ Přesně proto nemá nikdo co předpokládat... to mi připomnělo historku jedné americké gyndařky z letiště, kdy pár dní po porodu potřebovala někam letět a měla v zavazadle zásoby mateřského mléka které mezitím musela odsát co byla pryč od mimča. Pochopila jsem to tak, že je do letadla nějaká výjimka z pravidla o zavazadlech a že se mateřské mléko nějak nepočítá jako příruční zavazadlo (nevím přesně ale to není podstatné) a chlap od letiště co s ní to zavazadlo řešil se jí teda ptal co tam má, ona že mateřské mléko, a on se na ní podíval a říká “a kde máte dítě?” Zeptat se ženy kde má jako dítě když má mateřské mléko, když se jí mohlo stát i něco tak hrozného, to je fakt hnus...

veronika9595
autor
4. pro 2020

@hipposkin jinak s tím DMkem, kdyby byl za pokladnou chlap zatímco kupuješ kondomy lubrikant a bonbonieru, tak si myslím ze by se i zeptal 🤣🤣

zelenaesmolda
5. pro 2020

@veronika9595
To bude asi malicko problem-nejsem devka takze syfla nemam.

zelenaesmolda
5. pro 2020

@veronika9595
Je to soucast bezpecnostni kontroly.Nebo bys radsi aby ti pod zaminkou,ze ma MM propasoval terorista do letadla vybusninu?Litam pravidelne a vzdycky jsem davala jak vodu pro malou tak i neotevrene lahvicky s tekutym nutrilonem na kontrolu.Naopak me zneklidnovalo kdyz to nekde vubec nekontrolovali.

veronika9595
autor
5. pro 2020

@zelenaesmolda mluvíš úplně z cesty ... zkontrolovat mléko v zavazadle je samozřejmě v pořádku. Děvka možná nejsi (ikdyž kdoví, víš co se říká o potrefené huse která se vždy ozve ;) ), ale o tvojí inteligenci začínám vážně pochybovat když zde jako jediná nechápeš pointu o čem se tu mluví. Nicméně nebudu plýtvat časem a snažit se ti to vysvětlit, protože když je někdo jednodušší tak žádné vysvětlování stejně nepomůže 😂 hezký den přeji 👋

ai30
5. pro 2020

@veronika9595 Hnus? Fakt? Promin, ale toto mi prijde fakt prehanka. Kdyby se ji stalo neco strasneho, kam by to mliko asi vezla? Materske mleko ma vyjimku, protoze se pocita s tim, ze ho potrebuje dite, ktere si s sebou beres na palubu...

veronika9595
autor
5. pro 2020

@ai30 většina žen by mateřské mléko darovala aby pomohla někomu jinému. Je úplně jedno jestli vezeš mateřské mléko pro své dítě nebo pro jiné. Nikomu nic není do toho kde máš ty po porodu své dítě. Kdyby bylo třeba v kritickém stavu a matka letěla zpět za ním do nemocnice, tak by jí bylo asi zrovna tak nepříjemné aby se jí nějaký cucák neslušně zeptal kde má dítě ... vůbec nic mu po tom není. Má zkontrolovat zavazadlo jak mu jeho práce nařizuje a tečka. Nikde není podmínka že u sebe musíš mít dítě abys mohla převážet mateřské mléko.

zelenaesmolda
5. pro 2020

@veronika9595
Nejde o potrefenou husu,syfla jsi zminila ty,me by vubec nenapadl.A pokud vedes normalni sexualni zivot tak k nemu fakt neprijdes.
Moc dobre chapu pointu prispevku ale nejsem paranoidni a nemam pocit,ze vsechny okolo zajima jake leky beru nebo jake mam zdravotni problemy.Asi se budes divit ale vetsine lidi je to u zadku,maji svych starosti dost a ty a tve nemoci nejste stredem jejich vesmiru.
Kolik takovych rozhovoru si pamatujes z fronty v lekarne ty?

Strana
z3