icon

Nemám ráda, když dítě chodí po bytě s jídlem v ruce

piskac
7. dub 2015

Ahojky, mám 2 děti a když jedí, tak u toho sedí, pokud sedět nechtějí jídlo jim okamžitě seberu - té mladší, starší to chápe, že s jídlem v ruce se prostě po bytě nechodí ( něco jiného je to venku, tam ať si drobí jak chtějí 🙂 ) sice je pravda, že se mladší někdy pekelně vzteká, když ji jídlo seberu, pokud odejde od stolu, ale rozhodně povolovat nehodlám, no zkrátka nemám ráda jídlo podrobené, rozšlápnuté... všude po baráku, u nás se jí zkrátka u stolu v kuchyni a nikde jinde.A problém je v tom, že mám kamarádku, která když u nás je se dvěma dětmi, jim všechno dovolí, s brumíkem v ruce, chlebíček v ruce, sušenka v ruce..... se všim v ruce pobíhají, po její návštěvě musim celý byt vyluxovat a vytřít, jsem rozhodnuta ji zkrátka říct, že u nás se s jídlem v ruce chodit nebude, je to dobrá kamarádka, mám ji ráda, děti máme stejně staré, tak si i vyhrají, tak snad se neurazí, nemáte s tim některá podobnou zkušenost? Jo rozhodně nejsem nějaká chorobná uklízečka 🙂 úklid dělám 1x týdně, někdy 1x 14 dní

Strana
z4
sunshine125
28. dub 2015

@nonnni to s tím prděním mají asi všechy děti . Dcera chodí s hysterickým smíchem a říká "mami ja smrdim" 😀 naštěstí mi to ještě neudělala na veřejnosti

achjonetusim
28. dub 2015

Tak s prděním mi to přijde maličkost, žádný společenský znemožnění se. Někdy si dítě prdne nahlas i na veřejnosti prostě to neudrží a plně ještě neovládá. Stačí se přeci nahlas omluvit, vždyť je to dítě.

nonnni
28. dub 2015

@achjonetusim tak pokud to ulitne na verejnosti ctyrletakovi a omluvi se, tak se opravdu nic nedeje...pokud to sestileta se triletou povazuji za bozi sport, aby poprdavaly a zavodily o to, ktera je hlasitejsi, tak to jako at se laskave odporouci do sveho pokoje a zavodi si, co hrdlo raci...tam.

misar91
28. dub 2015

nevím jak se diskuze o chodění po bytě s jídlem přesunula na prdění ale 😀 když byl malej prcek (narodil se v prosinci, zabalenej do dek a fusaku) prděl tak,že to muselo vypadat že jsem to byla snad já 😀 ale myslím,že u dětí je to spíš úsměvné než ostuda.je možná i trochu na tý mamce jestli to zahraje do autu nějakou vtipnou poznámkou ....

piskac
autor
28. dub 2015

@evik19 jee to jsi hodná, že mi to tak upřímě přeješ 🙂 no já ti zase upřímě řeknu, že mám děti skvělý, už i malá chápe, že když se papá, tak se hačá, no neni to tak dávno, co jsem jim dala lízo a oni seděli u stolu a to jsem ji jen posadila a ani nemusela nic řikat, jen tak dál víc přejících lidí ,jako jsi ty 🙂

piskac
autor
28. dub 2015

@orchidis no to by mě zajímalo, jaké starosti máš ty, když lezeš sem 😀

Strana
z4